Στο τελος θα ερθεις εδω για κερασμα αν πανε ολα καλα,κανονισε! Σαν νεος καλλιεργητης μ'αρεσει να πειραματιζομαι με τα φυτα μου και το ξερεις καλα. Μπορει να κανω λαθη η κουταμαρες μερικες φορες,αλλα μονο ετσι θα μαθω,προσπαθωντας και μαθαινοντας νεα πραγματα.χαχαχαχααχα ξέρω πόσο σε τρώει ο κ@@@ σου για νέες τεχνικές γι αυτό σου το έδειξα..
είναι ωραία τεχνική και πιο κατάλληλη για outdoor γιατί το φυτό έχει χρόνο να επανέλθει από τα κλαδέματα..στο τέλος θα λέμε τι ρόπαλα είναι αυτά φίλε!
Στο τελος θα ερθεις εδω για κερασμα αν πανε ολα καλα,κανονισε! Σαν νεος καλλιεργητης μ'αρεσει να πειραματιζομαι με τα φυτα μου και το ξερεις καλα. Μπορει να κανω λαθη η κουταμαρες μερικες φορες,αλλα μονο ετσι θα μαθω,προσπαθωντας και μαθαινοντας νεα πραγματα.
Μεχρι το τελος εχουμε ταξιδι ακομα...Ασε που θα προσπαθησω να μαζεψω κανα φραγκο απο την δουλεια,μπας και καταφερω να ανεβω να γνωρισω επιτελους την τρελοπαρεα εκει! Θα δουμε,δεν χρειαζονται πολλα λογια και σχεδια. Σιγα μην το κατεχω ρε συ Weedο με 3 χρονια εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο χομπυ,να μου ελεγες για Ορφεα και χασικλιξ παω πασοτο ξέρω ότι το κατέχεις το θέμα φίλε και καλά κάνεις και πειραματίζεσαι,έτσι μαθαίνεις περισσότερα για το φυτό..
Όταν θα μπορέσω να έρθω στα μέρη σου εννοείται ότι θα θέλω κέρασμα..χεχε
και ιντοράδες ΄έχουμεκαλά που έχουμε και σας τους outdoorάδες και βλέπουμε ωραία πράγματα καλοκαιριάτικα... καλό δρόμο να έχουν τα κορίτσια σου..