Μπράβο Λόκο, ωραία τα φυτανια, εκει που πρέπει να είναι, στην φύση.
Το compost που αγόρασα λέγεται POSIDONIA.
Η συσκευασία είναι των 70λίτρων και η τιμή του στα €9.50
Το παραγόμενο βιολογικό φυσικό λίπασμα “POSIDONIA” CΟMPOST HELLAS βασίζεται στην ανακύκλωση των φυκιών, που εκβράζονται στις ακτές, από καθαρές θάλασσες της Ελλάδας και επιλεγμένων προϊόντων της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
Κοπέλι για χάδια, ε;
Μήπως είσαι απ'τσ' άλι;
Όχι ότι έχει καμιά σημασία, οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός
Ευλογείτε!
Ορφεύς
Οργανικό λίπασμα Siapton 10 L €12,50 με ΦΠΑ
Οργανικό λίπασμα αμινοξέων και πεπτιδίων που απορροφάται πολύ γρήγορα από τα φυτά, προκαλώντας την ενίσχυση της βλάστησης και των μεταβολικών λειτουργιών του.
Ελαττώνει την καρπόπτωση, βελτιώνει την καρπόδεση, προκαλέι πρωίμηση και αύξηση της παραγωγής, ενώ βοηθά στην αντιμετώπιση δύσκολων καιρικών συνθηκών, όπως παγετός, χαλάζι, υψηλές θερμοκρασίες, ξηρασία κ.τ.λ.
Βιολογικό λίπασμα geo Super Micro €13,00 με ΦΠΑ
Σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων σε χηλική μορφή Fe : 1 % , Zn : 0.5 % , Mn : 0.5 % , Cn : 0.2 % , B : 0.3 %
Απαραίτητο για τη συμπληρωματική θρέψη των φυτών για εξάλειψη τροφοπενιών, για το σχηματισμό της χλωροφύλλης και της αναπνοής των φυτών.
Άμεση απορρόφηση από τα φύλλα.
Βιολογικό εντομοκτόνο Acaridoil 13 SL €13,00 με ΦΠΑ
Δραστική ουσία : Potassium Fatty Acids
Άλατα καλίου λιπαρών οξέων 13,04 %
Βιολογικό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση κυρίως του αλευρώδη.
Συνιστάται επίσης για ακάρεα, αφίδες, θρίπες, κοκκοειδή, ψύλλους, τζιτζικάκια, βαμβακάδα, βρωμούσες.
Ρε συ λόκο σαν στάσιμα μου φαίνονται αυτά!
Κι οι Τζαμαλντελίκες μου μετά το λιοστάσι και κάνα δυό ψαλιδιές σαν να στολάρουν μου φαίνεται...
Βέβαια είναι κι αυτή η σχεδόν καθημερινή επαφή που σε ξεγελάει...
Ευλογείτε!
Ορφεύς
Και κάτι τελευταίο που έχω να πω και εδώ θέλω την γνώμη σου....
Πρόπερσυ το βουνό πήγε απίστευτα σε επιδόσεις και ο κάμπος έπιασε πάτο.
Πέρσυ το βουνό έβγαλε παπάδες λες και ήταν αυτόματα τα σπόρια και ο κάμπος πήγε περίφημα.
Φέτος πάλι βλέπω ότι το βουνό πάει καλύτερα και ο κάμπος πιο αργά(απ'ότι μου έχουν πει και άλλοι μέχρι τώρα στο θέμα ανάπτυξης)...
Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και σε αλλα μέρη,αλλα εδώ το παρατηρώ αυτό και στις ελιές με τον καρπό που δίνουν αυτά τα 3 χρονια....Λες και κάθε σεζόν αλλάζουν οι ρολοι παραγωγής στον τόπο WTF!
φιλε μου απο οτι βλεπω σου λειπει ηλιος!!!!ισως επρεπε να κοψεις μερικα κλαδια(τα ψηλα )απο την καληψη σουγια να μπαινει περισοτερο φως.παρολα αυτα μια χαρα σε βλεπω,καλα θα παει!!
Ρε πατρίδα,μετά συγχωρήσεως αλλά νανουρίζεις ένα νεκρό μωρό που λένε και οι Σάξονες...