am o dilema. frunzele se lasa daca au prea multa apa sau au prea putina apa? cam cati ml ati pune aprox in ghivecele de 6L si cat de des ati uda? asa sa-mi fac o idee in comparatie cu ce fac eu
am modificat extractorul sa traga mai bine si mai puternic
poza2: 19 zile
poza3: 20 zile
poza4:20 zile
poza5: bag seed - 6 zile - cred ca e un autoflower ceva, pare sa creasca destul de rapid
poza6: 10 zile White Widow care creste destul de incet
inca nu le-am dat nutrienti. cu cat sa incep la astea de 20 de zile? 0,5/L? ud mereu cu nutrienti sau 1 data la 2,3 udari le dau apa simpla
n-am bormasina frate. o sa-l leg k lumea cand gasesc sa imprumut de pe undeva. lumina am ridicat-o cand am facut pozele. lumina sta deasupra la 10cm gen
Am citit putin despre tehnici de training. Am gasit ceva interesant. LST mi se pare k lumea. Am inteles ca daca o tai stagneaza destul de mult pana isi revine(cel putin SSH). E necesar toppingul cam la toate plantele? Ce recomandati? E bine ca am plante de rezerva pe care pot sa ma antrenez
Nu este necesar, dar de multe ori e recomandat. Daca ai citit ca ssh at fi mai sensibile poti folosi doar LST. Asta daca ajuta si cu ramificarea, este f important sa ai cat mai multe topuri, mai ales cand ai sative indoor.
Nici nu iti trebuie bormasina, ca nu te pune nimeni sa dai gauri. De duci frumos la un magazin de bricolaj si iti cumperi o cutiuta cu holsuruburi "TIP C" , sau holsurub carlig cum i se mai spune. Ai nevoie de cel mult 4 surubele din astea pe care le poti insuruba cu mana. Doua bucati de sfoara/cordelina/chingi/lanturi/banda de cauciuc/etc iti mai trebuie ca sa montezi filrul asa cum ar trebui, ca sa scapi de coturile alea.
View Image
Simplu !
Fiecare strain in parte raspunde diferit la tehnicile de training. Unele recupereaza foarte repede dupa topping, altele prefera tehnici mai putin agresive, precum LST-ul. Exista si situatii in care planta nu raspunde bine la LST sau trebuie lucrat mai intens cu ea pentru a evita arcuirea exagerata a tulpinilor si ramurilor atunci cand aceste se ingroasa mult si incep sa se lemnifice.