Ma refeream la o solutie de 20-50ppm , adica extrem de light. Colargolul este asa de concentrat ca e aproape negru la culoare si la suprafata lui se fac tot felul de cristale (asemanatoare ca si aspect ca cele de la suprafata clorurii ferice).
flushul nu a fost ok. are gust nasol. povestea cu spalarea pamantului cu 2 sapt inainte de harvest cu triplu marimea ghiveciului pare sa fie viabila.
Gustul ca gustul, dar high-ul cum e ?
Gustul il mai poti modifica in timp, prin curing ...
Colargolul nu e foarte indicat, ca e stabilizat cu albumine uzual, sau alte chestii. Daca ii dai foc miroase a pene arse.
Sunt insa destule firme care fac argint coloidal pur si simplu, dai in google argint coloidal si gasesti si la noi, si pulverizatoare si de toate.
Nu cred ca nanoparticulele alea pleaca cu fumul, sunt destul de grele, insa mai stii... Iar la concentratiile alea, fii serios...
Argintul coloidal nu merge neaparat ca antifungic. Cuprul merge mai bine, Insa merge incercat. Eu am dat pe plante vara prin gradina, uneori merge, alteori nu, insa clar a fost mai putin daunator decat chimicala cu care mi-am busit trei copacei (mea culpa, am dat ca neamu prost).