ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
incearca sa nu depasesti 20 de cm niciodata , deci cel mai inalt top trebuie sa fie la 20 de cm fata de bec , iar daca ai cooltube le poti tine si la 15 lejer.
daca ai cooltube si extractoru iti trage bine , poti apropia cat vrei tu ... doar ca nu poti distribui lumina cum trebe ... eu cu 250w +cooltube le-am lasat pana la 5 cm , ba chiar 2 sau 3 topuri erau la 2-3 cm , si nu au patit nimik , pt ca nu era caldura radianta . asta depinde f mult si de temp din grow, si de ventilatie , dar si de bec...
Cel mai bine controlezi cu dosul palmei sub bec, si daca simti caldura atunci trebuie sa mai ridici.
BFT!
un mic update totul e super ok deocamdata, azi i'am dat primu feed la cea mare, restu se prezinta f bine. Ar fi cazu sa le mut in ghivece mai mari sau sa le mai las o perioada ?
daps , ajungi la rootbound daca le mai ti in ghiveciul ala mic , cand le transplantezi in cel final
adaugi pamantul inainte de a baga planta in el , chiar batatoreste-l tu putin sa nu fie asa flufy altfel ti se va lasa foarte mult si cand vei adauga din nou pamant , acel pamant se va pune pe tulpina plantei si o va face sa lucreze sa scoata radacini unde a fost adaugat acel surplus de pamant.