What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1st grow [Master Kush + Bubbleicious]

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Un grow neingrijit invita daunatorii. Ar fi mult mai bine sa gasesti o alta metoda de a mentine umiditatea ridicata. Poti pune un umidificator sau apa in ceva recipient intins sau un mediu ceva mai steril in loc de acel pamant, ceva care sa nu poata hrani daunatori (perlita, rockwool etc.).
de asemenea, cu pamantul ala pe jos trebuie sa ai si mai multa grija la materia vegetala ce cade pe jos. daca ar fi uscat frunzele s-ar usca si nu ar fi nici o problema, daca cad insa pe pamant sau alt mediu umed, automat pot deveni hrana si casa pentru daunatori.

imi este destul de greu(si lene) sa scot acum pamantul din box ... sper ca daca o sa fiu atent nu o sa intampin probleme majore din cauza lui, o mica intrebare legata de kushu care a iesit din pamant acum 2 zile sunt eu paranoic sau arata destul de rau ? cealalta e bubbleicious 1 sapt si 2 zile de veg.(de 3 zile sub hps)

Attachments

• IMG_1380.jpg
    IMG_1380.jpg
    60.4 KB · Views: 35
  • IMG_1382.jpg
    IMG_1382.jpg
    71.4 KB · Views: 36

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pare sa fie mult prea ud pamantul din cel de-al doilea ghiveci. Nu o uda, doar da-i doua puf-puf-uri dintr-un pulverizator si gata. Arata intradevar destul de chinuita, dar las-o in pace cel putin o saptamana.

Deleted 827363737

Active member
Daca iti e lene nu rezolvi nimic, pune osu la bataie si lucreaza cu interesez.. nu de dragul de a lucra in speranta ca o sa ai iarba. pune pasiune in primu rand:)

Daca iti e lene nu rezolvi nimic, pune osu la bataie si lucreaza cu interesez.. nu de dragul de a lucra in speranta ca o sa ai iarba. pune pasiune in primu rand:)

frate sincer nu inteleg postul tau.. de unde sti tu ca nu pun interes in chestia asta ? te rog nu mai posta daca nu ai nimic de spus .

eska

Member
unu isi face temele, altu isi sparge venele

incearca pe viitor sa nu mai zici ca ti-e lene. si o sa ne simtim si mai bine dand sfaturi de calitate. ca mine asa.

:tiphat:

Deleted 827363737

Active member
Man eu nu ti-am ziso cu parere de rau sau sa ma iau de tine, daca tu ai crezut treaba asta, asta este. si da nu am de unde sa stiu cat interes spui tu.. dar atata timp cat spui ca iti este lene nu e bine. Numa bine si bafta cu fetele

Man eu nu ti-am ziso cu parere de rau sau sa ma iau de tine, daca tu ai crezut treaba asta, asta este. si da nu am de unde sa stiu cat interes spui tu.. dar atata timp cat spui ca iti este lene nu e bine. Numa bine si bafta cu fetele

ok man probabil am inteles eu gresit postul tau :) ... la fel si tie numa bine si succes cu fetele ca din cate vad te apropii de harvest :headbange:headbange

am curatat pamantul din box, mi'au iesit un bubble si un kush din pamant astazi ar fi cazu sa le pun la lumina sau sa le mai las ? pics

Attachments

• IMG_1396.jpg
    IMG_1396.jpg
    52.6 KB · Views: 45
  • IMG_1399.jpg
    IMG_1399.jpg
    49.9 KB · Views: 34

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
De cand scoate capul din pamant planta are nevoie de lumina. Cu cat mai multa, cu atat mai bine. Trebuie sa ai grija doar in primele zile sa nu fie becurile prea aproape.

P.S. Si nu uita de domuri de umiditate peste ele. Daca o sa fie becul prea aproape cotiledoanele se pot usca mai repede decat se dezvolta primul set de frunze si plantuta moare.

P.P.S Timp de doua saptamani le uzi doar cu apa. Abia apoi te poti gandi sa ii dai nutrienti.

am o mica dilema bubbleul din incercarea precedenta se prezinta destul de bine avand in vedere ca are 1 sapt si 5 zile aproape de vegetatie stiu ca in cateva zile cred ca pot sa ii dau nutrienti(desigur o sa intreb inainte) dar intrebarea mea este sa ii dau sau sa astept sa intre in rand cu celelalte care abia au iesit din pamant si sa le dau la toate de odata? oricum va vegeta mai mult decat celelalte ca nu pot sa o bag pe ea in flower separat de restu. sper ca ati inteles ce am vrut sa zic :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca are pamant suficient nu ii trebuie nutrienti cel putin 2 saptamani. si cand incepi sa-i dai, incepe usor si vezi cum reactioneaza, apoi cresti treptat doza..

pai in schedudle`ul acela postat de varzalegala (daca nu ma insel) la lightmix scrie 2ml/l ar fi ok sa incep cu 0,5? e prea mult? tot nu sunt lamurit cu faptul ca bubble`ul asta o sa vegeteze mai mult decat restul nu e nicio problema nu?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca intentionezi sa le faci topping nu ar fi nici o problema daca le-ai luat la toate motul in acelasi timp.

Poti tine o planta "in loc" stresand-o un pic : ciupind varfurile de crestere, dandu-i mai putina apa, mai putina lumina, etc.

topping intentionez sa le fac la toate in acelasi timp, insa la partea cu stresatu sunt nesigur pe mine deoarece nu vreau sa fac vreo prostie fiind prima mea experienta de genul.

o mica intrebare fetele au iesit din pamant de o zi si deja au aparut frunzulite, pot sa le mut mai aproape de bec sau risc sa le ard? Momentan sunt la ~ 50 cm si as vrea sa le aduc la 15-20.

Attachments

• IMG_1404.jpg
    IMG_1404.jpg
    63.6 KB · Views: 34