What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1st grow [Master Kush + Bubbleicious]

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ok am inteles mie mi se parea mult 2L dintr'o data dar voi stiti mai bine ca mine ce si cum. 10x :canabis:

dar cine a zis 2 L? udam numai cu intregi, sau ce? daca tu ai ghiveciul de 500 ml, cum ai putea sa uzi cu 2 L? sau daca il ai de 20L...
uzi cu cat e nevoie, dar imparti cantitatea totala in 2 si pui in fiecare parte din acea cantitate cate unul dintre nutrienti. in cel in care nu e topmax.. le pui pe toate celelalte (daca nu cumva ai si alti nutrienti cu instuctiuni speciale.). e foarte simplu si pretty self explanatory.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Confirm. La a treia defoliere, facută în veg, cand m-am uitat mai bine la plante ziceai că le-am făcut topping, așa fain erau de ramificate. Toate 40 au trecut cu foarte bine, ba mai am și frunze de ceai. Am inceput defolierea cam in saptamana a 3/4-a, cand deja erau boscheti. La cele doua auto, buzii s-au dezvoltat foarte uniform. Ma rog, relativ foarte uniform...

JaJa_Man

Member
Da, este o problema. Pui prea multa apa si daia se scurge in tavita, plus ca pierzi nutrienti din pamant degeaba....
Incearca sa uzi cu un sfert din capacitatea ghiveciului si numai atunci cand se usuca pamantul la 1-2 cm adancime.

33 zile de flower . Prima poza Bubbleicious , a2a Master Kush.

:smokeit:

Attachments

• IMG_1586.jpg
    IMG_1586.jpg
    73.5 KB · Views: 45
  • IMG_1591.jpg
    IMG_1591.jpg
    68.5 KB · Views: 46
update 5 saptamani si 5 zile , am adaugat folie refelctorizanta in growroom deoarece mi se pare ca reflecta mai bine decat peretii tentului, de asemenea am optimizat pozitia "buzilor" legand crengile sa patrunda lumina cat mai bine, am facut si ceva defloiere. Mugurii(sau ma rog tentativele de muguri) de jos de tot de la baza care nu au apucat sa se dezvolte si sa prinda contur iam inlaturat , am vazut ceva videouri pe youtube in care se explica ca acestia doar consuma din nutrientii de care are nevoie planta , ei fiind neproductivi din cauza lipsei de lumina.

Attachments

• IMG_1629.jpg
    IMG_1629.jpg
    56.7 KB · Views: 50
  • IMG_1628.jpg
    IMG_1628.jpg
    66.6 KB · Views: 44
  • IMG_1626.jpg
    IMG_1626.jpg
    71.1 KB · Views: 48
  • IMG_1624.jpg
    IMG_1624.jpg
    61.6 KB · Views: 46
  • IMG_1618.jpg
    IMG_1618.jpg
    65 KB · Views: 42
some harvest pics :dance013:

primele 2 poze sunt o parte din bubbleicious , urmatoarele 2 sunt kush.

ca si smoke report , nu ma prea pricep , mie personal imi place bubbleicious pentru ca mi se pare ca imi da un high mai complet , body buzz etc. Fumul mi se pare ok ambele sunt bune la gust, kushu e unpic mai cerebral si nu e chiar genul meu insa bubbleu e misto. 10x all :tiphat:

Attachments

• IMG_1723.jpg
    IMG_1723.jpg
    82.5 KB · Views: 45
  • IMG_1725.jpg
    IMG_1725.jpg
    35.8 KB · Views: 44
  • IMG_1727.jpg
    IMG_1727.jpg
    40.4 KB · Views: 45
  • IMG_1728.jpg
    IMG_1728.jpg
    73.4 KB · Views: 44
mersi frumos :) , cantitate nu stiu sa ma pronunt ca nu am cantar nu consider gramaju un aspect asa important pt ca mie imi ajunge cat am scos ma declar multumit :tiphat:

Latest posts

Latest posts