As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Arta fotografiei nu e punctul meu forte.. Pana la urma e un jurnal facut la modul amator, ca sa treaca timpul "cu ceva ocupatie" pana se fac plantele mari. S-au cam facut.
... Si cu mici exceptii toata perioada petrecuta aici (pe forum) a fost distractiva.
Dragi prieteni am ajuns la sfarsit cu thread-ul "10 X Tangie'matic auto (Fast Buds) INDOOR". O sa urc cateva poze in momentul in care materialul o sa fie uscat. Ne vedem la urmatorul grow.
PS:
Jason King, autorul cartii The Cannabible, scria ca fumatul de sativa il face "mai vorbaret, creativ, iar adesea foarte activ", pe cand indica il face sa se simta "greu si letargic". Pentru multi cultivatori, idealul este o planta cu puterea de euforie pe care o are sativa si caracteristicile de crestere pe care le are indica. Sa fumezi marijuana e la fel de usor ca si folosirea prezervativului, insa a invata cum sa apreciezi si sa controlezi starea de euforie e mult mai complicat. "Iarba e vesnica. Lasa-i sa arda campul. Putina ploaie o va face sa rasara din nou, verde si frumoasa. Dar nu uita __ iarba ar trebui sa te faca sa traiesti viata mai intens, nu sa devina viata ta."
4 fete sunt inca la uscat, 4 inca "in picioare", iar cea din poze tocmai gata de fumat. 28 g (doar muguri, fara bete sau frunze). "Rezonabil" zic eu avand in vedere "lumina" care au avut-o...vedem zilele astea restul...
Multumesc. Si eu sunt curioasa de cantitatea finala mai ales ca e primul indoor pe care il fac. Dar sa stii ca am avut un consum de 150-200 W, destul de mic. Led-ul a fost low budget (China), nu un produs premium. Am prieteni care cresc indoor si au instalatii de 2000-3000 W (LED, HPS sau CFL). O sa achizitionez in scurt timp 1-2 led-uri de calitate. Pana una alta astept sa finalizez acest proiect pentru a putea trece la urmatorul. Outdoor o sa fie pentru ca tot vine vremea frumoasa. Am deja semintele trebuie doar germinate.
succes afara eu am avut ceva probleme cu o capra anul trecut. in ciuda boschetiior foarte mari tot a ajuns acolo... oare ceva impotriva animalelor se gaseste?
O sa le pun in ghivece si le las la lumina naturala (soare) pe terasa. Am avut puse si pe camp insa, multe din ele, exact ca la tine le-au cam facut praf animalele. In plus daca le-as avea pe camp ar fi mai greu sa ma ocup de ele ori sa le ud. Asa, in curte, nu e problema. Am si un solar unde cresc legume, o sa le mai adapostesc acolo cand e vremea urata. Stiu din experienta anilor trecuti.
Anti animale cauti desisuri sau le creezi si le faci sa para natural. Si am mai auzit ca urina de pradator ar ajuta, dar nu am avut cum sa testez, ca nici cand am dat, nici cand nu am dat nu am avut daunatori. Si sincer sa fiu bataia de cap nu merita nici daca inseamna ca pierd o planta sau 2. E natura, pui dublul de plante fata de cat ai nevoie si speri sa recoltezi destul. De cele mai multe ori e mai mult decat destul.
O iarba putin aromata, de zi din punctul meu de vedere, acum depinde si de cat pui intr-un cui. Are un gust dulce, de mandarina maruntita in miere. 7 plante au dat fiecare intre 20-30 g ; alte 2 fiecare intre 30-40 g.