What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

10 X Tangie'matic auto (Fast Buds) INDOOR

cadavruslos

Well-known member
Daca te iei dupa indicatiile breederului nu faci nmk , pune mana pe lupa ! Si nu te apuca de flus sa nu fie prea devreme , te sfatuiesc sa te apuci de flush cand o sa vezi tricomi toti cloudi spre amber , bafta !

loreniana4001

Active member

Guys stati chill. Ma gandesc ca daca m-am riscat sa am 9-10 plante in casa (ca fata), in tara la noi, nu "pe Occident" si am fost "in stare" sa am seminte, led, cort, nutrienti etc... sigur ma duce capul sa nu fac greseala de a le taia inainte "de termen".

Zic si eu :))).

Si pentru ca imi sunteti dragi va spun 2 motto-uri gen pe care ma bazez cand "lucrez la proiecte de genul"...

1. Goleste-ti punga in folosul mintii, iar mintea iti va umple punga cu aur.

2. Rade un joker, insista un broker, eu merg inainte afisand fata de poker.

#STAIACASA :smoke:

loreniana4001

Active member

Fotografii abia scoase din cuptor. Calitatea lor nu este cea mai buna dar efortul zic eu merita apreciat. Sunt facute cu un aparat foto de 3-400 de lei, luat special pentru acest jurnal. Am considerat ca nu am de ce sa investesc mai mult...olx scrie pe el dupa ce imi termin treaba...

:smoke out:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Weekend placut tuturor !!![/FONT]

Attachments

• MarY09.jpg
    MarY09.jpg
    66.6 KB · Views: 45
  • MarY10.jpg
    MarY10.jpg
    67.3 KB · Views: 46
  • MarY11.jpg
    MarY11.jpg
    73.8 KB · Views: 56
  • MarY12.jpg
    MarY12.jpg
    72.7 KB · Views: 46
  • MarY13.jpg
    MarY13.jpg
    69.6 KB · Views: 45
  • MarY14.jpg
    MarY14.jpg
    96.3 KB · Views: 49

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da conteaza ca esti fata sau baiat cand te risti? In fata legii teoretic suntem toti egali.
Si daca zici ca stii cum sta treaba, de ce mai dai acel termen de 1saptamana pana la recolta, care e absolut imposibil? Intreb si eu.. ca pana la urma etreaba ta cum si cand o recoltezi..

Pillang

Well-known member
"efortul zic eu merita apreciat"
Nimeni nu te subapreciaza, ai facut din prima o gradina, din care o sa ai ce fuma un timp, fara greseli mari. Eu zic, ai facut inteligent, multi dintre noi na facut din prima incercare asa fain. Fotografiile daca sint facute la lumina buna, atunci e bine si un mobil nupreascump. E interesul tau sa se vede cite mai multe detalii.

loreniana4001

Active member

"efortul zic eu merita apreciat"
Nimeni nu te subapreciaza, ai facut din prima o gradina, din care o sa ai ce fuma un timp, fara greseli mari. Eu zic, ai facut inteligent, multi dintre noi na facut din prima incercare asa fain. Fotografiile daca sint facute la lumina buna, atunci e bine si un mobil nupreascump. E interesul tau sa se vede cite mai multe detalii.

Merci pentru sustinere!

Pillang

Well-known member
Inca ceva.. vad(?) ca nu ai un ventilator, care scoate aerul. Poti masura umiditatea in cort? Daca e mai mult de 40, atunci sa te uiti bine la flori, sa nu culege mucegaiul mai repede ca tine. Nu intotdeauna e usor sa observi

loreniana4001

Active member

Am aer conditionat in camera unde este cortul. Temperatura (in cort) pe timpul zilei este de 25°-26° iar pe timpul noptii 20°-21°; umiditate intre 40%-50%. Peretii laterali ai cortului au fiecare un spatiu de aerisire sus si unul jos.

Le ud o data la doua zile (1L/planta). Programul de lumina a fost 18/6. Zilele astea care au mai ramas va fi 24/0.

Sunt multumita de cum s-au dezvoltat plantele (in general) si mugurii pe ramuri. Acum trebuie doar "sa ia in greutate".

loreniana4001

Active member

Fetele nebunele :whistling:
thumbup.gif

Attachments

• 16.jpg
    16.jpg
    140.8 KB · Views: 54
  • 12.jpg
    12.jpg
    53.2 KB · Views: 55
  • 11.jpg
    11.jpg
    44 KB · Views: 54
  • 13.jpg
    13.jpg
    36.2 KB · Views: 60
  • 10.jpg
    10.jpg
    58.3 KB · Views: 55
  • 9.jpg
    9.jpg
    55.3 KB · Views: 55

Pillang

Well-known member
Frumoase, sanatoase dar cind am spus 2 saptamini cred ca am zis putin...

Not ready
picture.php

Almost ready
picture.php

Ready
picture.php

Pillang

Well-known member
Trebuia o explicatie la poze, incerc, poate asa o sa aiba sens :)
In primul poza florile deja sint destul de mari, dar inca tineri. In a doua tot acelasi planta mai in virsta, dar se vede (nu prea bine) ca nu toate pistili sint uscate, mai are timp. Despre planta asta nu am alta poza, de aceea am pus al treilea, care e alta planta dar se vede bine ca toate pistili sint moarte, asta deja poti sa culegi, dar daca te uiti bine la buzduganele din rasina se vede ca sint albi, mai poate sa ramina o saptamina si asta..

loreniana4001

Active member

Le mai las in afara de saptamana asta a 9-a inca 5-10 zile. Asa speram eu, ca la sfarsitul acestei saptamani sa le culeg, insa e inca devreme.

Attachments

• 1.04.2020_1.jpg
    1.04.2020_1.jpg
    76.7 KB · Views: 38
  • 1.04.2020_2.jpg
    1.04.2020_2.jpg
    72 KB · Views: 47
  • 1.04.2020_3.jpg
    1.04.2020_3.jpg
    98.8 KB · Views: 38
  • 1.04.2020_4.jpg
    1.04.2020_4.jpg