What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

konopek

Member
jacu cudów to tam raczej nie bedzie :) mimo pryskania pleñ atakuje a to nie powiem dziwne jak dla mnie...

Samo raczej nie uro¶nie jak sobie zadbasz tak bêdziesz mia³ :)

wysoko¶æ to bêdzie tak miêdzy 1,5 a 2,5m

Kolega ma holands hope czy jak to sie tam pisze krzaki po 4m a indukowaæ zabardzo nie chc± :)

na pierwszym planie gg x ak47

picture.php

przód gg xak47 ty³ MM

picture.php

weso³a rodzinka Gender :)

picture.php

Tu bedzie MM

picture.php

a tu GG x Ak47

picture.php

jacu

New member
seeed bank

seeed bank

jacu cudów to tam raczej nie bedzie :) mimo pryskania pleñ atakuje a to nie powiem dziwne jak dla mnie...

Samo raczej nie uro¶nie jak sobie zadbasz tak bêdziesz mia³ :)

wysoko¶æ to bêdzie tak miêdzy 1,5 a 2,5m

Kolega ma holands hope czy jak to sie tam pisze krzaki po 4m a indukowaæ zabardzo nie chc± :)

Powiedz tylko jeszcze z jakich seed bankow masz ggxak47 (od grzecha?) i medicinki?.
HH sam mam ale pozne strasznie! Dopiero zaczynaj± swirowac.
Ale po Twoich zdjeciach widze ze zadowolony jestes :) Zazdroszcze rezultatow. Pzdr!

konopek

Member
Powiedz tylko jeszcze z jakich seed bankow masz ggxak47 (od grzecha?) i medicinki?.
HH sam mam ale pozne strasznie! Dopiero zaczynaj± swirowac.
Ale po Twoich zdjeciach widze ze zadowolony jestes :) Zazdroszcze rezultatow. Pzdr!

GG x AK47 s± od grzecha :) Naprawdê fajne wysz³y. Polecam

MM dosta³em reg od kolegi z forum którego równie¿ serdecznie pozdrawiam :)

picture.php

B

Bobby SixKiller

Witam wszystkich!
picture.php

E-rocket x Deep Chunk x B3 x Ambrosia GGS FeminiZZed
picture.php

Guerilla Gold x auto AK GGS FeminiZZed - tworzy niezłe bomby pozdro dla DJ'a
picture.php

Hindu Kush x Master Sativa GGS FeminiZZed - sativa feno
picture.php

Heribei ****** Seeds - szybko ciśnie topki bardzo twarde
Pozdro:headbange

klint

Active member
Veteran
Witam zacnych forumowiczow :) oto kilka skromnych AF ktore znalazlem podczas robienia porzadkow. Pestki napewno dostalem od kogos z tego forum niestety karteczka gdzies przepadla wiec sa no name. I sorki za jakosc ale foty robione butelka wody ;) dodam jeszcze ze te pestki lezaly u mnie z 5 lat a kielkowalnosc 100%. pozdrowienia
picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
szybki - wybacz ze ktos usunal Twoje zajebiste foty pod pretekstem TURBOPOSTINGU ja sie nie zgadzam z tym i juz to zglosilem gdzie sie dalo , jak nic nie wskoram do demisje podpisuje i z tad zzpierdalam czym dalej .

nie bedzie Niemiec pluł nam w twarz ...

ZZ

p.s. ... dobrac sie chca popierdolki do ziemi naszej , ale dziadek uczyl nas jak bronic sie trza ...

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Czesc zaloga ! Piekne widoki tutaj jak zawsze....o tej porze lata..
Ja z doskoku pokaze moja pierwsza w zyciu uprawe w stylu guerilla grow...czyli zostawilem je same sobie pod opieka Matki Natury....3m metrowe samce zaplylily pare damek....Bardzo zadowolony jestem z GGxAK47 plus Master Sativa x Mazar...od GGS...ogolnie to jednak bede musial ta miejscowe opuscic bo wiem ze ktos ja znalazl i tez sie czai....a ja nie mam czasu...

gd

Attachments

• DSC03255.jpg
    DSC03255.jpg
    85.8 KB · Views: 40
  • DSC03260.jpg
    DSC03260.jpg
    122.9 KB · Views: 41
  • DSC03263.jpg
    DSC03263.jpg
    67.9 KB · Views: 41
  • DSC03266.jpg
    DSC03266.jpg
    113.6 KB · Views: 40
  • DSC03262.jpg
    DSC03262.jpg
    111.7 KB · Views: 41

Szybki

Member
szybki - wybacz ze ktos usunal Twoje zajebiste foty pod pretekstem TURBOPOSTINGU ja sie nie zgadzam z tym i juz to zglosilem gdzie sie dalo , jak nic nie wskoram do demisje podpisuje i z tad zzpierdalam czym dalej .

nie bedzie Niemiec plu³ nam w twarz ...

ZZ

p.s. ... dobrac sie chca popierdolki do ziemi naszej , ale dziadek uczyl nas jak bronic sie trza ...

Witaj, bardzo siê wkurzy³em i pomy¶la³em ¿e ju¿ mnie nie chc± na tym Forum :)

dobrze ¿e napisa³e¶ jak sprawa wygl±da:)

Niemcy ma³o im :shark:

Szybki

Member
Witam Wszystkich :)
Bardzo du¿o pracy w tym roku z podlewaniem, ale warto za ka¿dym podlewaniem nawozi³em nawozem Hesi Gleba podwójne dawki na flo, efekt jest bardzo widoczny :canabis:
Panienki jakie widaæ na fotkach to:
MendocinoMadness x C99 x EasyShaman
Ambrosia x PurpureaTicinensis
Passion x Shaman x Gws
Marok
MexicanSativa x Shaman x DurbanPoison x Easy Sativa
MexicanSativa
picture.php
picture.php
picture.php

Last edited: