What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

D

DLOC

Zapylenie celowe cheesa, wybrane szczyty.

Jak widac nawet po lisciu nie szczendzilem wytrysku :D
picture.php

picture.php

picture.php

D

DLOC

A tutaj juz okolo tygodniowe szczyty Dedoverde Haze zapylone,powoli zaczynaja sie ksztaltowac nasionka.

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

Pozdro

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam :tiphat:
''Bebka'' ta baczka pachnie zajebiście,smakuje zajebiście,działa zajebiście....petarda...Zz szacuneczek bo wyszedł Ci kozak !!

picture.php

picture.php

Pozdro

T

Torek

Siemka Panowie i panie

Niestety musze się pozegnac z racji tego ze jest przejebane :(:(

Trzymcie sie i uwazajcie na siebie

mam nadzieje ze jescze bedzie okazja byc na tym forum :

[pzdrp

B

Bobby SixKiller

Troche bliżej
picture.php

SDG x Arne green CDG
picture.php

Guerilla Gold x auto Ak
picture.php

Hindu Kush x Master Sativa
Narazka ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Fanta-kurwa-stycznie sie z Wami przywitac po tym wszystkim co tu przegladam to mam ochote krzyknac Jeszcze Polska ... piekne kwituszki widze , nie jedni juz po zbiorach jeszcze inni walcza o zbiory no pieknie panowie i panie az czuje to podniecenie w powietrzu , wszystkim zycze udanych zbiorow oraz kumpli dobioru ...

ciesze sie ze fotky Szybkiego zostaly przywrócone przez ta samo osobe ktora je usunela , temat zostaje w rozwalce , bo tak byc nie moze , zeby ktos kto nie zna naszego jezyka FOTY nam edytowal hehehe

jak juz tak fajnie sie pokazujemy to i ja co z ogrodu co ?
picture.php

to calu czas 1 roslina :D

duzo zdrowia zycze oraz udanych zdiorow :D

picture.php

ZZ

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
ciagle ta sama jedna roslina , zdjecie z przed kilku dni ...

picture.php

nie mam jak jej objac calej obiektywem mysle by na dzrewo wskoczyc , skubana sie bardzo teraz wyciagla , pien jest jak kosc ludza przedranienia

picture.php

reszta Easy Shamanow

ten juz w polowie sciety
picture.php

temu brakuje z 2 -3 tygodnie
picture.php

ten postoi moze kilka dni jeszcze

picture.php

wszystkim zycze upalnej jesieni braku plesni oraz obcych sladow wokol spotow , bo radosc przyjdzie sama mieszana z adrenalina podczas scinania . Warto pamietac ze ciac najlepiej jest z rana w sloneczne dni gdy roslina sie budzi do zycia bo noca to soki wracaja do korzeni ...

ZZ

klint

Active member
Veteran
Siema Ludziska :) Zielu ogromny ten Twoj krzaczor bedzie dobry harvest. Jaka to odmiana jesli moge wiedziec? Pozdrawiam :)

castlevania

Member
Jak mówiłem tak zrobiłem, daję tylko 2 fotki z purpurką :)
reszta spotów też ma się dobrze, myślę że jeszcze 2-3 tyg i herv tylko nie wiem czy pogoda pozwoli :/ . Dziękówa raz jeszcze za kuleczki dla Selasiego, pozdro ziom !
Wszystkim najlepszego, oby do żniw :)

picture.php

picture.php

D

DLOC

temu brakuje z 2 -3 tygodnie
View Image

ten postoi moze kilka dni jeszcze

View Image

wszystkim zycze upalnej jesieni braku plesni oraz obcych sladow wokol spotow , bo radosc przyjdzie sama mieszana z adrenalina podczas scinania . Warto pamietac ze ciac najlepiej jest z rana w sloneczne dni gdy roslina sie budzi do zycia bo noca to soki wracaja do korzeni ...

ZZ

Jeszcze bym potrzymal ta ostatnia widac po lisciach ze jest glodna roslina.Podaj jej nawoz na kwitnienie i z kilka tygodni.

Latest posts

Latest posts