What's new

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

wouldubreakfree

user b4nn3d
Dupa 20 de ore de stat intr-un pahar de apa , am pus semintele la germinat intre 4 servetele (2 sus , 2 jos) , pe o farfurie care este acoperita cu alta farfurie ca sa fie intuneric si sa mentina umiditate !
Am udat bine servetele ca sa nu vin din 6-12 ore sa le ud pentru ca maine va fi si mama si tata acasa si mie foarte aiurea sa ma vada .

1. E ceva rau daca am udat mai bine pentru a tine servetele ude pentru mai mult timp (nu va inchipuiti ca sunt inundate ) ? Sper , daca se poate sa tina acolo apa pana germineaza semintele fara sa mai fie nevoie sa ud :D

frate.. din ce vad ti-e mare panica de ai tai.. eu cred ca exagerezi mega mult.. ori ti-e frica de ei de nu mai poti si mai esti si minor(sau ai sub 18 ani:D) nu cred ca e asa panica ma nene.. si eu stau cu parintii in aceasi casa, pe acelasi palier, si ?

mama vine mereu in camera la mine si plantele sunt si la geam uneori... si ghici ce, mama e cu biserica, pocaita, iti dai seama ca n-ar fii de acord cu asta. toata lumea din casa stie ca alea "4 plante mai speciale" de fapt sunt pepeni verzi, cum asa? pentru ca de ceva timp incoa' am inceput sa cresc si legume si flori.

e greu? un fel de diversiune... du-te la hipermarket cumpara-ti un bulb de crin si niste seminte, de ardei iute de ex. le zici hai ca mi-am luat si eu sa vad de curiozitate cum e.. ardei iute, tare nu?:)
si astfel o sa strecori si niste seminte mai "speciale", crezi ca le pasa lor de amaratii tai de ardei sa ii controleze zilnic? :)

nu e asa greu...

crezi ca o sa fie impotriva acestui lucru? eu de cand iti urmaresc threadul vad doar "NU POT!" "IN NICIUN CAZ!!!!!" "MI-E FRICA DE AI MEI"... frate... desigur, parintilor trebuie sa le oferi maxim de respect, dar eu unu cred ca exagerezi mega mult, plm..

eu in momentu asta tin cele 4 plante la ei in balcon pt ca acolo e soare pana pe la vreo ora 4 jumate, 5. si asta pt ca mi-a fost lene sa le cobor in curte sa aiba toata ziua :bump:

hai ca o dam in balarii... plm, sfat: nu te mai panica atat frate... in tot timpu asta de cand ai facut threadul puteai sa-ti pui capu la contributie sa faci un plan in aceasta privinta..

poti sa-mi urmezi sfatul sau nu, dar eu te sfatuiesc sa ai mai mult curaj..

inca ceva, eu unul, le tin pana incep sa capete frunza forma aceea inconfundabila de MJ ;) si mirosul..

:tiphat:
 

talache

Member
Reply

Reply

Problema e ca am avut acum 6 luni o planta indoor , si tata tot imi zicea ca mi le arunca de 1 saptamana , suspecta el ca sunt droguri astea. Eu nu-l bagam in seama si credeam ca nu le arunca . Pana intr-o zi cand m-am trezit fara planta in ghiveci , si am gasit planta in zapada si m-am suparat rau si m-au sihtirit rau de tot si nu am mai vorbit 2 luni cu el (nici acum nu prea vorbesc). + ca i-am intors-o cu aceasi moneda si i-am furat cardul de credit si mi-am luat pamant,fertilizatorii si altele . Si iara m-am certat grav cu ei (aicea a fost vina mea ,recunosc dar asta e) Sunt niste tarani si orice le zic eu , ei tot cu ideeile lor merg "droguri=cocaina=marijuana=rau".

Daia nu vreau sa afle acuma de ele pentru ca stie de ce m-am ocupat si o incurc rau cu ei => Sunt asa PANICAT la orice pas pe care il fac. Este PUSCARIE la mine acasa (din puctul "ierburilor" de vedere :comfort: )

Astept sa pot avea si eu o casa sa pot creste linistit . M-am saturat am avut numai probleme cu ei de cand m-am apucat de asta . Plus ca m-am departat de multii printenii care au idei ca parintii mei . Stau mai mult singur . Si nici macar nu stiu engleza sa ma pot duce in Spania,Olanda,Cehia etc. In tara asta sunt numai taranii cu ideii proaste , care prostesc la randul lor si copii si pe cine pot. I hate Romania :moon:

Ce sa zic crede-ti ce vreti !
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
din ce zici tu traseul normal ar fi sa faci ceva sa ai casa ta, sa inveti engleza si apoi sa cresti..
de fapt engleza si crescutul le poti rezolva in acelasi timp, dar casa e mai importanta ca sa cresti fara griji.
 

talache

Member
Reply

Reply

Cum am inceput ?

De cand am vazut fara sa vreau un site in care se spunea ca gasesti seminte de cannabis pe net mi s-a pus pata sa cumpar si sa cresc . Orice sar intampla vreau sa incerc . Pentru mine care cu toate ca nu prea fumez si ma pasioneaza ma atrage foarte mult sa cresc. Mi se pare o chestie foarte interesanta in care tot timpu ai de invat cate ceva (cel putin eu) si multe chestii de experimentat ca mi le doresc sa le fac (canna butter,lst,topping etc) + altele ca "ce sa intampla daca pui prea putina/multa apa/ferilizator ? Ce sa intampla daca nu stiu ce ?

Si vreau eu sa le stiu pe toate si daia m-am apucat , e ceva care iti da o stare foarte pozitiva ! Cand am crescut indoor, inainte sa mi le arunce tata tot timpu le miroseam. Mirosul era pur si simplu "divin" , nu am mai mirosit niciodata ceva atat de frumos si bun . Ma gandeam ca cine are ideea sa scoata un sprei cu un astfel de miros LEGAL se imbogateste :jump:. Ma consider inca un pust si poate nu sunt pregatit sau nu am posibilitatea sa fac asta sau nu ma lasa imprejurariile si aia ma oftica :( Merg pe ideea "cand omu vrea sa faca ceva , lasa-l sa faca" dar LEGEA nu e cu noi :(
 

MakePax

Member
si eu stau cu parintii...si ai mei sunt gen comunisti..ei cred tot ce aud la tv.tata a fost profesor de romana vreo 40 de ani...deci va dati seama ce e in capul meu.tatal meu si-a format un caracter foarte nasol..adica el judeca cartea dupa coperta.pe oricine vede ( cu orice prieten as veni la mine acas) el de colo:uita-te si la asta ce fata are...sa nu te mai prind cu el.dar cine il asculta?m-a prins de vreo 4-5 ori cu carcasa deschisa, in camera o lumina orbitoare de la cfl-uri si m-a intrebat de la ce vine lumina si i-am raspuns ca asa ii calculatoru asta.are niste led-uri pentru design.am noroc ca pune botu la tot ce ii spun si ca nu se pricepe la aparatura.nici macar sa stinga/aprinda un PC.am bagat frica in el de cand mi-a stricat calculatorul incercand sa il stinga iar acuma nici nu pune macar un deget pe el.i`m kinda` lucky:D
 

dalin

Member
si eu stau cu parintii...si ai mei sunt gen comunisti..ei cred tot ce aud la tv.tata a fost profesor de romana vreo 40 de ani...deci va dati seama ce e in capul meu.tatal meu si-a format un caracter foarte nasol..adica el judeca cartea dupa coperta.pe oricine vede ( cu orice prieten as veni la mine acas) el de colo:uita-te si la asta ce fata are...sa nu te mai prind cu el.dar cine il asculta?m-a prins de vreo 4-5 ori cu carcasa deschisa, in camera o lumina orbitoare de la cfl-uri si m-a intrebat de la ce vine lumina si i-am raspuns ca asa ii calculatoru asta.are niste led-uri pentru design.am noroc ca pune botu la tot ce ii spun si ca nu se pricepe la aparatura.nici macar sa stinga/aprinda un PC.am bagat frica in el de cand mi-a stricat calculatorul incercand sa il stinga iar acuma nici nu pune macar un deget pe el.i`m kinda` lucky:D


ce tampit esti mahhhhh!:)))
 
S

sharpeq287

Originally Posted by MakePax
si eu stau cu parintii...si ai mei sunt gen comunisti..ei cred tot ce aud la tv.tata a fost profesor de romana vreo 40 de ani...deci va dati seama ce e in capul meu.tatal meu si-a format un caracter foarte nasol..adica el judeca cartea dupa coperta.pe oricine vede ( cu orice prieten as veni la mine acas) el de colo:uita-te si la asta ce fata are...sa nu te mai prind cu el.dar cine il asculta?m-a prins de vreo 4-5 ori cu carcasa deschisa, in camera o lumina orbitoare de la cfl-uri si m-a intrebat de la ce vine lumina si i-am raspuns ca asa ii calculatoru asta.are niste led-uri pentru design.am noroc ca pune botu la tot ce ii spun si ca nu se pricepe la aparatura.nici macar sa stinga/aprinda un PC.am bagat frica in el de cand mi-a stricat calculatorul incercand sa il stinga iar acuma nici nu pune macar un deget pe el.i`m kinda` lucky

scuze ca iti zic dar de aici tre sa ne dam toti seama de cum au crescut parintii nostri si ai lor..daca taicatu' a fost profesor de romana ala era singuru' lucru pe care il stia..iti dai seama daca ti-a vazut 200 de wati intr-un calc si nu si-a dat seama ce e acolo ce gandire au saracii batrani :)..mai bine ca noi, stim mult mai multe kkturi decat mosnegii de acum..aprindem un calc, crestem iarba, stim si romana si alte kkturi :)..suntem universali :))
 

MJgrow

Active member
las ca babacii sunt mai ceausisti asa.

Parintii nu au nimic impotriva. Insa verisoara mea mi-a zis ca a venit o data bunicmea pe la ea si ii cauta plantele pe balcon sa vada daca nu creste canepa sa se drogheze :))
 

ypmiks

Member
Ce sa zic crede-ti ce vreti !

Invata engleza.

eu zic sa invete mai intai limba romana. dupa care sa mai stea putin si sa se documenteze. si sa mai creasca. nu iarba. IN VARSTA.

nu e o chestie pe care poti sa o faci si atat.
gandeste-te, daca esti minor, te baga la casa de copii pana la 18 ani, iar parintii tai, tutorii legali sau ce oi avea tu, pot face puscarie din cauza ta.
ia in calcul toate variantele, vezi daca merita sa risti. maturizeaza-te. gandeste mai mult.
mna, vezi si tu. daca vrei sfaturi, poti sa ne ceri. dar... gandeste-te de 2 ori inainte.
 
Hmm, am fost si eu la cautat de locuri da nu cred ca is bune locurile care le-am gasit acuma imi dau seama , ca erau bucati de pamant incojurate cu tot felu de spini si trallala , dar acuma mi-am picat fisa ca e facut de tarani. Numa in unu din loc nu era urma de nimic era vegentatia giganta , sa ma risc sa pun o planta acolo ? are apa la 1 m de unde vreau sa o plantez... ?:|
 

MJgrow

Active member
daca il prinde tacsu cu plante in casa probabil ca in cel mai rau caz ii da 2 peste bot si i le arunca.

Era o vorba" rufele se spala in familie" iar daca nu isi tine gura bine intradevar poate sa se trezeasca cu politia la usa. Doar asa ca si sesizare.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
stiu parinti care ar fi in stare sa isi reclame copii, considerand ca aia le va fi invatatura in viata. orice e posibil!
 
Status
Not open for further replies.
Top