What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Zwariowana outdoorowa przygoda 2010!

rondel

Member
:D troszke mowe odbiera, a na tym grapku widać ewidentą prace jakiegoś rogacza, wyciera poroże o drzewa i inne krzaki :D ktore widocznie mu slużą, uważaj bo podczas rykowiska jelenie tratują przeszkody na potęge, instynkt wygrywa z rozsądkiem,
szczęsliwego :D

klint

Active member
Veteran
Tez doloze sie do gratulacji Loko bo serio wyszedl Ci jeden z lepszych outow jakie widzialem w tym sezonie. Pozdro Bracie ! :wave:

M

minchi-bongo

podzielam zdanie swoich przedmowcow . jeden z najbardziej udanych polskich outow w tym roku . powodzenia i pozdro

loko17

Member
Dzięki wszystkim za miłe słowa!
Większość panien poszła już pod kosę. A oto co zostało:
Holland hope
picture.php

picture.php

picture.php

Jamaica- niby coś tam zaczyna kwitnąć ale chyba zostanie przeznaczona jako karma dla saren
picture.php

picture.php

Pearl
picture.php

picture.php

Grape x AH/Arne
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

HB/Arne x AH/Arne
picture.php

picture.php

HB/Arne x AH/Arne-inna miejscówka
picture.php

picture.php

X-files x AH/arne
picture.php

picture.php

picture.php

HTC DC/Eroc DP/Arne x AH/Arne
picture.php

picture.php

picture.php

loko17

Member
Nie Adamo, niestety jeszcze się lupy nie nie dorobiłem ;)
Nie uważam się absolutnie za żadnego eksperta więc nie powiem Ci kiedy ciąć najlepiej. Z tego co czytałem to jest kilka metod na rozpoznanie czy roślinka jest gotowa do ścięcia i te metody czasami nie idą ze sobą w parze. Mi najbardziej podoba się metoda testowania materiału paląc go w różnych etapach lecz ze względu na fakt że od kilku dobrych tygodni robię sobie przerwę ta metoda nie wchodzi w rachubę. Więc w zasadzie czekam i staram się wycisnąć z rośliny jak najwięcej chyba że zobaczę wcześniej oznaki pleśni to wtedy już ciacham, choć muszę przyznać ze kilka panien w tym roku chyba za długo przetrzymałem, ale spoko człowiek w końcu uczy się na błędach! Wiesz z MJ to chyba jak z człowiekiem, w pewnym wieku przestajemy się już rozwijać a wręcz zaczynamy cofać w rozwoju tyle, że my wtedy nie trafiamy pod kosę a ewentualnie do domu starców. ;) Pzdr

QubaPL

New member
z niecierpliwością czekam na zdjęcia suszu O.O

zdecydowanie najlepszy udokumentowany out na terenie polski !

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
loko wymiatsz bracie tym tematem,piekne zdjecia no i panie na nich uchwycone zachwycaja swa uroda i kolorami!!szykuje sie zajebista zima dla ciebie i przyjaciol!!
Niebede oryginalny mowiac ze to jeden z najlepszych outow w tym roku!!
Czekamy na kolejny update!!k+

pozdro