What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Zwariowana outdoorowa przygoda 2010!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Widze ze posiadasz ciekawe krosy , poczesci juz okazaly swoje prawdziwe oblicze :D, zapal masz wielki do roslin co widac po ilosci hehehe oby tak dalej bracie

powodzenia zycze oraz zwriowanej przygody :)

loris

Member
loko17, Kiedy robisz wycieczkę terenową? bo tu każdy jest na pewno ciekawy jak radzi sobie wesoła gromada. pzdr

loko17

Member
Witam Panowie i dzięki za odwiedziny! Wycieczkę terenową zrobiłem 2 dni temu aczkolwiek ze względu na warunki pogodowe nie byłem w stanie zrobić zdjęć.
Roślinki dostały trochę kurzaka w granulkach, humusu sypkiego oraz trochę dolomitu.
Usunięte zostały 2 męszczaki: GG i HB/Arne x AH/Arne. Następna wycieczka już niedługo.

b. fajnie to wyglada. zawsze brakowalo szczescia w takich miejscowkach, dlatego tym bardziej trzymam kciuki i czekam na foty

pozdro
buzz

loko17

Member
Byłem wczoraj na spocie porobić parę crossów i zdjęć. Niestety bateria w aparacie którą ładowałem tydzień temu całkowicie się rozładowała.:mad:
Pyłkiem z X-files x AH/arne zapylone zostały:
ES x W
Eirdbei LBH
perły
M x W
pyłkiem Grape x AH/Arne zapyliłem:
MS x GG
NL x W
M x W
Natomiast pyłek z Eirdbei LBH poszedł na MS x GG
Zobaczymy co z tego będzie.
Chciałbym zabezpieczyć roślinki przed pleśnią i tu nasuwa się moje pytanie. Ile po zapyleniu powinienem odczekać ze spryskiwaniem roślin amistarem lub bravo( btw które lepsze?) :thank you:

loko17

Member
Odwiedziłem wczoraj miejscówkę i w końcu miałem trochę czasu, aby zadbać o moje pociechy. Roślinki dostały biohumusa, dolomitu, nawóz compo na kwitnienie 3-6-6 oraz guano ptaków morskich 10-10-10. Zrobiłem również oprysk amistarem bo zauważyłem sporą ilość pleśni na jednej z roślin. Zrobiłem również parę zdjęć więc w końcu mam czym pokolorować.;)

ES x W
picture.php

pheno1
picture.php

picture.php

pheno2
picture.php

Eirdbei LBH
picture.php

picture.php

jamajka
picture.php

MS x GG
picture.php

picture.php

trochę je odgiąłem na boki, aby sobie nie zasłaniały światła
picture.php

NL x W
picture.php

picture.php

pearls
picture.php

picture.php

loko17

Member
i jedziemy z następnym postem, bo się zdjęcia nie mieszczą.

M x W
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

HB/Arne x AH/Arne
picture.php

picture.php

Grape x AH/Arne
picture.php

picture.php

X-files x AH/arne
picture.php

picture.php

picture.php

MS x GG ta ma więcej słońca niż siostry z postu powyżej. :)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

HH- bardzo wysoka ale i bardzo późna
picture.php

picture.php

Grape x AH/Arne
picture.php

picture.php

HB/Arne x AH/Arne
picture.php

HTC DC/Eroc DP/Arne x AH/Arne- parka
picture.php

picture.php

picture.php

wdr

Active member
Veteran
:yoinks: zajebiste krzaki! widać że odwaliłeś kawał dobrej roboty w tym roku :tiphat:

teraz to byle do zbiorów..

pzdr. :wave:

V

vod

Zajebisty update loko. Miło popatrzeć, szczególnie na te wczesne spasłe boby plantów od plantatora. MS w MSxGG to Mexican Sativa?
Powodzenia do końca życzę. U mnie w zeszłym roku ESxW i MxW dały całkiem fajne palenie, aczkolwiek nie pierwszej mocy.

kaczy

Active member
Veteran
Siemasz loko :tiphat:

Wielki :respect: za cały projekt. Widać, że sporo pracy to włożyłeś. Niedługo będziesz spijał nektar ze owoców swoich kilkumiesięcznych starań. Nie obawiasz się grzybiarzy w tych sosnowych laskach? Te nabite boby nadają się już chyba do cięcia. U mnie krzaki tego pokroju już zaczęły z wolna pleśnieć. Widze, że głównie Esbe Cie zasilił i Plantator. Dobrzy hodowcy ja też mam sporo od nich. Najbardziej mi się podoba robienie własnych crossów z tych odmian.

Powodzenia życze i bezpiecznego harvestu :)
:respect:

Pozdro
:wave:

loko17

Member
Miło popatrzeć, szczególnie na te wczesne spasłe boby plantów od plantatora. MS w MSxGG to Mexican Sativa?
.

Z tego co wiem to tak jak mówisz Mexican Sativa. Co do genów od Plantatora to po prostu opad szczeny. Jestem bardzo wdzięczny za te sionka.

Nie obawiasz się grzybiarzy w tych sosnowych laskach? Te nabite boby nadają się już chyba do cięcia.

Siem Kaczy, trochę się obawiam, ale jeszcze tam nigdy grzybiarza nie spotkałem. Uspokaja mnie fakt, że grzyby tam po prostu nie rosną ;)
Co do cięcia to muszę się wstrzymać bo dopiero co zostały spryskane amisterem, więc minimum te 2 tyg. muszę odczekać. Poza tym dziewczyny nie dostały jeszcze pk13/14

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam:tiphat:
loko niesamowicie kolorujesz w tym sezonie(w poprzednich rowniez!!!!)poprostu szczeka opada.Planty wygladaja swietnie,widac ze sa zadbane i nieczego im niebrakuje,jedynego czego zycze to bezpieczenstwa podczas harvestu.

pozdro

hodowca

Active member
Veteran
Extra LOKO! Poezja te rośliny! Bardzo mi się podoba ta Ms x GG . przepiękne sativkowe palenie! mmmm :)

RaStart

Member
Servus loko ,to ty tam na harvest bedziesz chyba musiał jakimś TIRem podjechać czy coś.....
Czapka z głowy,wieki pozdr!!!

Wyrolowany

Active member
WOW, loko! Jestem w szoku patrząc na Twoje planty! Chyba będziesz musiał utworzyć w domu dodatkową spiżarnię na to wszystko :D

M x W to jest dla mnie coś niesamowitego!

loko17

Member
Witam wszystkich ponownie.
ES x W- pheno 1 Niestety ta pani powinna być ścięta 2 tyg temu ponieważ pomimo oprysków amistarem strasznie zaczęła pleśnieć ok.70% do wyrzucenia :(
picture.php

ES x W pheno 2
picture.php

Eirdbei
picture.php

MS x GG
picture.php

Jamaica
picture.php

NL x W
picture.php

Pearls
picture.php

M x W zaczęła ją zżerać pleśń więc kosa
picture.php

picture.php

picture.php

HB/Arne x AH/Arne dopiero się zaczęła zbierać. spot 1
picture.php

spot2
picture.php

Grape x AH/Arne- ta odmiana strasznie przypadła do gustu sarenkom. Mam ją w dwóch różnych miejscach wśród innych krzaków ale tylko te są nadgryzane przez co widać niedobory.spot 1
picture.php

picture.php

spot 2
picture.php

picture.php

X-files x AH/arne
picture.php

picture.php

picture.php

MS x GG
picture.php

picture.php

picture.php

HH
picture.php

HTC DC/Eroc DP/Arne x AH/Arne
picture.php

picture.php

loko17

Member
Niezle chmury puszczasz podczas sesji :D

To nie chmury z joita (Od ponad dwóch tygodni nie palę. Doszedłem do wniosku że po 3-ech latach codziennego palenia od rana do wieczora przyszła pora na przerwę). Takie jakieś dziwne powietrze było, że aby porządnie zdjęcie zrobić musiałem wstrzymywać oddech a i to czasem nie pomagało, bo parowało z reszty ciała. ;)