What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Złe wieści na temat nowelizacji do ustawy antynarkotykowej...

Status
Not open for further replies.

tomato

Member
Veteran
"czy marihuana jest z konopii ?? chyba nie..." :pointlaug i pomyslec ze powiedzial to nasz kochany premier.....
a wywiad byl faktycznie ogromny .... :biglaugh:

E: panowie nie ma sie co oszukiwac, jest zle i bedzie jeszcze gorzej...

Last edited:

Apage

Member
Każdy powinien napisać meila do wszystkich posłów ze swojego okręgu wyborczego . Niech jakiś kumaty napisze taki list żeby można było go kopiowac i zatkać skrzynki pocztowe posłów - może przestraszą się utraty wyborców.

G

Guest

niewiedza i glupota jest niebezpieczna, dlatego ja bym sie jednak obawial o dalsze dzialania tych palantow i o losy tego projektu ustawy... juz widze te lapanki na ulicach... masz liscia na koszulce,sznorowce,czapeczce=przymusowe leczenie. w polsce wszystko jest mozliwe

co do wypowiedzi blizniaka: brak slow

G

gelowas

Wrazenia po programie Fakty na TVN o godz. 16.00:
'Na pewno trzeba walczyc z marihuana, ale czy ona jest konopia?' - Jaroslaw Kaczynski
Redaktorzy wzieli to jako przyklad niewiedzy politykow nt narkotykow. Nic bardziej omylnego, moim skromnym zdaniem premier powiedzial to z jajem i mialo oznaczac cos jak 'walka z symbolem listka jest bez sensu, gdyz to lisc rosliny konopii, a nie marihuana - narkotyk'.
Co jeszcze chcialbym dodac, posel z LPR mowi jak niedorozwiniety i pod prysznicem tacy ludzie sie po mydlo schylaja. Watpie, aby taki ktos widzial kiedykolwiek dragi poza obrazkiem, jednak uwaza, ze ma wiele do powiedzenia na ich temat.
Przewodniczacy Wolnej Konopii za duzo nie mowil, no coz...w Tvn24 moze pokaza wiecej, bo o godz. 16 tematem dnia byl przetarg na gimbusy lol.

EDIT: polecam Janis Joplin - Mary Jane
...Mary Jane, Mary Jane, lord, my Mary Jane...tralalala naaah

Last edited:

ss_argus

Member
Apage said:
Każdy powinien napisać meila do wszystkich posłów ze swojego okręgu wyborczego . Niech jakiś kumaty napisze taki list żeby można było go kopiowac i zatkać skrzynki pocztowe posłów - może przestraszą się utraty wyborców.

@Apage - ale do nowych wyborów, jest bardzo dużo czasu więc myślę, że i tak będą to mieli w dupie.A później dużo lepszą "kiełbasą wyborczą" będą mistrzostwa 2012.

G

Guest

no to by była straszna kaszana, dostac wyrok w zawiasach, za liscia na koszulce itp. jednym slowem glupota :( ten kraj jest chory, dobrze ze mozna jeszcze gdzie indziej mieszkac i pracowac na legalu :)

Apage

Member
ss_argus said:
@Apage - ale do nowych wyborów, jest bardzo dużo czasu więc myślę, że i tak będą to mieli w dupie.A później dużo lepszą "kiełbasą wyborczą" będą mistrzostwa 2012.

Nie miałem na myśli posłów LPR - ci są niereformowalni , PO zapewne zagłosuje przeciw tej ustawie - SLD także ale nacisk na PSLowców , PISowców czy SAmogwałtów od Leppera moze spowodować że ta ustawa w głosowaniu przepadnie . Głosowanie będzie na tyle szybko że jeżeli poseł dostanie 1000 meili że straci nasz głos to mu ręka zadrży .

LDV

Active member
moim zdaniem porażka, tak czy inaczej warto byłoby napisać do TVN'u pytanie: czemu wiadomosci byly nie obiektywne i ludzia z drugiej strony barykady dano mozliwosc wypowiedzenia tylko 3 slow i żeby póścili caly wywiad na TVN 24

pozdro

sioolyoo

Member
wywiad trwal kilkanascie minut i przeprowadzany byl na cvhmielnej w trafiku.. niestety puscili tyylko urywek a szkoda... ..
wydaje mi sie ze premier jest przeciwko ustawie LPR i wogole przeciw LPR.:) poza tmy jako prawnik zobaczyl ile tam bubli jest w tej nowelizacji i wie ze pisali ja glupi ludzie!
nie to zebym byl za kaczorem ale czasami zioemk wporzadku sie zahcowuje

pozdro

Last edited:

Apage

Member
Może taki prosty wzór do wysłania posłom :

Szanowny Panie Pośle ( Pani Poseł ).
Jako Pański wyborca pragnę prosić Pana (Panią ) o niepopieranie zmian w ustawie antynarkotykowej przedstawionych Sejmowi RP przez klub poselski LPR . Projekt zmian w tej ustawie zaproponowany przez LPR łamie podstawowe prawa obywatelskie takie jak wolność słowa i wyrażania swoich opini na każdy temat ! Zmiany w ustawie są nie tylko niezgodne z Konstytucja i zdrowym rozsądkiem , ale są szkodliwe dla młodych ludzi – karanie za ubiór jest reliktem PRL ! Karanie za posiadanie nasion cannabis sativa – jest wodą na młyn mafii i gangów przestępczych , gdyż wzrastają w ten sposób ich zyski w nielegalnym procederze .
Jeżeli zagłosuje Pan ( Pani ) przeciw tej wielce szkodliwej poprawce LPR to Ja i moje środowisko zobowiązuje się poprzeć Pana ( Panią ) w następnych wyborach parlamentarnych .

Z poważaniem : WYBORCA

G

Guest

Nic prostrzego: Takie banki jak seed czy cannabis otworzą firmy w np czechach i z tamtąd będą wysyłać (teoretycznie). :) tak to będzie działać.

Tomu

Well-known member
Veteran
Dziwią sie dlaczego uciekamy z kraju idioci. :pointlaug:
Za dużo Samoobrony i Kaczek w Polityce. :fsu:

LDV

Active member
Patrzcie jaki Wasz premier jest ziomek. Wydaje mi się że troche chcecie szukać bohatera na siłę, a nawet nie przeczytaliście całego artykułu.

TVN said:
Premier: Należy przeciwstawiać się narkomanii

- Należy przeciwstawiać się narkomanii, choć w Polsce problem ten nie jest jeszcze tak duży jak w Europie Zachodniej. Mamy relatywnie dobrą sytuację jak na Europę - powiedział premier Kaczyński, oceniając inicjatywę LPR. - Takie inicjatywy są dobre - podkreślił.

Jak jednak dodał, w jego opinii, kary za posiadanie narkotyków są u nas i tak małe: W Stanach Zjednoczonych tysiące osób siedzą za to w więzieniach - powiedział szef rządu.

Last edited:
nie wiem nad czym wyplaczecie, zaloze sie ze kazdy z was ma jakies nasiona odlozone z wlasnej uprawy, jak nie ma to dostanie w paczce od znajomego, a jak nie to podroz do zajebistego seedbanku w amsterdamie bedzie milym urozmaiceniem ;) bez paniki pozatym moga nam naskoczyc... peace

G

Guest

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yoinks: :yoinks: :yoinks:

Ze o nie wie z czego sie maryche robi????!!!!!!
Jasna jego mac!
Skoro nie wie z czego sie zielsko robi to skad ma wiedziec jaka jest szkodliwosc marihuany!? Wiedza polskiego rzadu o drugach jest niewyobrazalnie znikoma! Mozna powiedziec ze zadnej nie posiadaja! I oni chca mimo to ustalac prawo narkotykowe? :pointlaug :bat: :badday:

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts