obydwa prekursory służą do syntezy amfetaminy (wystarczy zmieszac i zredukowac), KMnO4 jest uzywany do plukania gardla, w produkcji narkotyków nie ma wiekszego znaczenia, wiec moga sobie go zakazywacaldehyd benzoesowy i nitroetan nie zostały uwzględnione w nowych kategoriach
mowi samo za siebieDla bezwodnika octowego i nadmanganianu potasu prosimy o deklarację w sytuacji gdy w ciągu minionego roku zamówili Państwo odpowiednio ponad 100 litrów lub ponad 100 kg tych substancji.
PanMarihuanek said:bede musial jezdzic za nasionami do niemiec (mam blisko;P)
wystarczy zrobic sobie gablotke i napisac kolekacja nasion albo przechowywac w pojemnikach jako pokarm dla kanarka, papog czy golebi i jako takie sprzedawac, w innym przypadku za posiadanie drozdzowki z makiem mogli by nam zarzucic ze nie chcielismy jej zjesc a obsiac nia pole w celu produkcji opium i udowodniuj tu czlowieku ze tak wcale nie mialo byc5) Art. 68 otrzymuje następujące brzmienie:
„Art. 68. Kto, wbrew przepisom art. 20 ust. 1, prowadzi reklamę lub promuje substancję psychotropową lub środek odurzający, a w szczególności produkuje oraz rozpowszechnia materiały promujące ich wizerunek, w celach innych niż medyczne, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.”
gatunkow np. roznych odmian konopii, do czego to doszlo, Biodizel poprawia politykownasion najróżniejszych odmian chociażby marihuan
WeedTime said:bardzo starsi ludzie sa nastawieni przeciwko temu !!! wykorzystuje to aby zrobic kariere a giertrych zyska rozglos i przychylnosc tych ludzi jako super-man walczacy z narkomania....paranoja
WeedTime said:jedno mnie boli - kurwa dlaczego akurat LPR sie tym zajmuje, wczesniej to bylo im zupelnie obojetne a teraz jakos uczepili sie konopii, najpierw ten lisc - to jeszcze moge zrozumiec bo giertrych nie chce propagowania konopi w szkolach itp, ale po jakiego wala uczepil sie nasion ??? i dlaczego do huja zajmuje sie tym minister edukacji ?! czy to nie jest dziwne ?
wydaje mi sie ze maja w tym calym porabanym LPR jakiegos doradce do spraw narkotykow, ktory zdaje sobie sprawe z tego jak bardzo tematem tabu sa narkotyki w polsce, jak mala jest wiedza ludzi na ten temat i jak bardzo starsi ludzie sa nastawieni przeciwko temu !!! wykorzystuje to aby zrobic kariere a giertrych zyska rozglos i przychylnosc tych ludzi jako super-man walczacy z narkomania....paranoja