ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam http://www.youtube.com/watch?v=qT4gzE8tQeU
Oczy-Wiscie ze achocha sie przyda w kamuflazu , ktos pomysli jak kamuflowac MJ achocha skora ona ma takie same liscie jak MJ i w tym caly myk , warto sie zapoznac co daje jedzenie owocow tej rosliny , i to tez kolejny powod zaprzyjaznienia sie z ta roslina
tutaj mamy co co kocham najbardziej nasza kochana MJ , malo tego ona obecnie znajduje sie w bardzo porzadanym stanie ! tak pieknie wyglodniale rosliny sa dowodem tego ze z nimi wszystko jest OK ,gdyz storzek wzrosto rozwija sie normalnie a i korzen wyglada pieknie .
Obecnie sa podlewane , bardzo powoli .... az do przelania ,
co jest warte uwagi to ze rosna w MIX pol na pol coco/ziemia ....
pozdro
"malo tego ona obecnie znajduje sie w bardzo porzadanym stanie"--- tararara
normalnie są głodne , jakbyś je nakarmił ziel-zielona to były by w stanie jeszcze porządniejszym.
pozdr.
Właśnie tez nie kminię... Twierdzisz, że lepiej je przegłodzić no początku wega? Ja tak przez przypadek zrobiłem ostatnio, i potem roślinka super odbiła, ale nie wiem czy nie byłaby większa gdyby cały czas miała jedzenie....
EDIT:
Na fotkach sa wyraźnie żółte liście, chyba, że ja źle widzę... z tego co wiem to jest niedobór azotu
Rozumiem, że azot jest pierwiastkiem mobilnym i teraz leci z liści do stożka wzrostu, ale to przecież upośledza fotosyntezę i nie można tak długo pociągnąć (?)
witam
Mowie o tym ze nie ma sensu podawac nawozow jak roslina ich nie potrzebuje !!!
np w 4 dzien vega , opisalem wyraznie jak sie zachowuja w pol na pol kokos ziemia po okolo 2-3 tygodniach na czystej wodzie , pokazalem wyraznie w jakim momencie podaje spokojnie nawozu bez obaw ze cos idzie nie tak
Podawalem nawozy na rozne sposoby , ale jedno jest pewne po co lac nawoz skoro roslina nie jest GLODNA !
lob19 - dlatego trzeba wiedziec co sie robi , bo kilka dni dluzej w takim stanie i storzek wzrostu przestanie sie POPRAWNIE rozwijac , napewno nie cierpi ani jej nic nie bedzie w przyszlosci , chlorofil w lisciach moze przybrac mocniejsza barwe zieleni jak roslina bedzie na flo12/12.
pozdro
witam
Ciag dalszy , tego co udalo sie mi znalesc na necie
htc dc x skunk#1 s sour jack - fem
w malutkiej doniczce ....
cos wiekszego pol na pol coco/ziemia oraz bat guano algi morskie
tutaj mamy te rosliny co tydzien temu dostaly pierszy nawoz , tez pol na pol coco/ziemia ale bez bat guano bylo , obecnie mija im ,
19 dzien zycia , 3 dzien na flo
zrobił pentelkę żeby o niej nie zapomnieć, my też nie zapomnimy,
tylko żeby było wszystko ołrajt jak bedzie rosnąć i grubieć, cokolwiek znaczy to ostatnie słowo
taka łodyga to znak że bedzie chciała wyjść z boksa, pozdro i