ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
~Rolnik - piekna roslina , ech slinka cieknie na smaczne outowe owoce ...
~LifeMan - hehe oj dzieje sie dzieje , i dziac sie bedzie bez konca , a tutaj slowa poparte dowodami
[HTC DC x skunk#1] x [ IBL sour diesel x jack herer ]
wszystkie te rosliny sa wsadzone w pol/pol ziemia /kokos i butguano , do tej pory rosna na czystej wodzie , i rosna pieknie jak na 1 RAZ
[UBC Chemo x Blockhead ] x [ IBL sour diesel x jack herer ]
Alpha Dog x [ IBL sour diesel x jack herer ]
i juz pokochalem cocos i kupe nietoperza ,
[ DSD x L.A. confidental ] x [ IBL sour diesel x jack herer ]
jestem fanatycznym fanatykiem tej odmiany , kocham ja zakochany po uszy
jak na 1 raz jestem bardzo zadowolony , co prawda nic wielkego pol/pol ale zawsze cos nowego i nieznanego sionka ktore rosna na tych roslinach rosna totalnie dla wolontariatu
teraz mamy kilka outowych odmian ,
GF x shaman
nastepnym razem postaram sie bardziej i pokaze Psichosis x the pure oraz Iron Lion=Nepalese x Jamaican x Nepalese x Congo x Congo x Pakistani
I pamiętaj , grower powinirn : "kręcić lolki w zajebistym fotelu przed ogromnym tv , a nie na kucaka na kolanach jak dziecko w piwnicy" - wiadomo o co chodzi
I pamiętaj , grower powinirn : "kręcić lolki w zajebistym fotelu przed ogromnym tv , a nie na kucaka na kolanach jak dziecko w piwnicy" - wiadomo o co chodzi
hehe jasne ze wiadomo o kogo chodzi , niech mnie ges kopnie jak nie mam racji hehe zona nosi przy sobie notesik i caly czas zapisuje tam te moje madrosci zyciowe , frag pakuj sie bo .....
p.maroc x shaman
tajemnicza sativa zza wielkiej wody ,
to juz ostatnie fotosy , czas zaczynac nowy wsad , beda exotyczne landryneczki , smakolyki z kostaryki oraz darmowe bilety do Valhalli a Ja udaje sie na zasluzony wypoczynek
wczasy pod grusza
zycze wszystkim powodzenia , zdrowia oraz milosci , poszanowania blizniego swego oraz siebie samego
Thank you for your kind words: D we're talking about how to grow beautiful plants indoor, which are intended for outdoor ...THX all brohttp://www.youtube.com/watch?v=gH1Ue7wAtTg
Rosliny zostaly przelaczone po 31 dniach vega na flo 1 grudnia obecnie mija im OKOLO 63 dnia pelnego okresu kwitnienia , wiadomo jak jest i nie wszystkie roliny pokazywaly plec w tym samym czasie byly szybsze i wolniejsze a i byl jeden ewenement ktory zaczal kwitnac dosc pozno a zakonczyl zywot jako jeden z pierszych sa bardzo oszronione , rosna bardzo szybko , widac wigor .....
E.Sativa x Shaman
e.sativa x shaman
Kolejna piekna roslina juz tylko czeka na sucha glebe to za jakies 3 dni , czyli za 6 scinamy
GF x Shaman
another pheno e.sativa x shaman ...
nowe pokolenie
obecnie sa juz nad ziemia magia sciagania fotek z netu ....
Sory za okreslenie ale rozjebalo mnie, wielkie propsy te outdoory jak krysztalowe jak kula od SAKE , polecam to winko zrobilam sobie 20 litorw tego napoju zeby cwiczyc, pic , palic
Bardzo ładne kolorki zaczeły sie robic na Shamanie, powiedz mi czy im dluzej je przesuszasz to tym lepsze kolorki nachodza?
co do małych to nic dodac nic ująć
"Tak po prostu samo z siebie
Ziarno się rozwija w glebie"
bardzo ciekawe crossiki masz, jestem ciekaw co z nich bedzi
pozdrawiam i powodzenia!
Sposob przesuszania to nie jest tylko koncowe kilka dni , to trwa cale zycie rosliny , jak mamy ziemie tak sucha w doniczce ze mozemy wyciagnac planta a liscie juz oklaply to jest doskonaly moment do powolnego ale obfitego podlewania rosliny (lejemy powoli az ziemia wchlonie wszystko i woda przeleje nam doniczke )
Wszystko powoli schyla sie ku koncowi ....
E.Sativa x Shaman
kolorki sie zblizaja
Tutaj mamy kolejny piekny kolor
E.Sativa x Shaman #2