What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

BURN

Member
Veteran
Cus mam dotaz..
Mam v planu rozjet mensi selekci..jednalo by se o odrudy Cheesedog a tahou OG..

Myslite ze to ma cenu popripade je tu nekdo kdo by mi chtel tuhle selekci rozmluvit ;-)
Samo jaloukoliv radu co se tyce techto genetik uvitam..

Freedom

Proč rozmlouvat_?

O

opravdovýHrdina

jel sem shark shocka a medimana od nice nekolik lidi mi to rozmlouvalo ale ja si jel svoje..nakonec to dopadlo tak že, ze 14 samic ss byli 3 pouzitelne zbytek bud hermil nebo delal silene mutanty..nakonec jsem zrusil i Ty 3 byla to průměrná čudka o kterou mi vůbec nešlo..

podobně u medi mana tam nehermilo tolik ale stavbou palic a ucinkem sem byl nekde na vzorech za 10 oiro od nirvány..
abych to shrnul, tak mr. nice uz nikdy aspon pro me..

proto se ptam jestli nema nekdo zkusenost..at dobrou ci spatnou s cimkoliv bud od Connoisseur Genetics nebo kalikonnection

freedom

Mightyka

Well-known member
Veteran
Cus mam dotaz..
Mam v planu rozjet mensi selekci..jednalo by se o odrudy Cheesedog a tahou OG..

Myslite ze to ma cenu popripade je tu nekdo kdo by mi chtel tuhle selekci rozmluvit ;-)
Samo jaloukoliv radu co se tyce techto genetik uvitam..

Freedom

Tahoe OG myslíš S1 nebo reg. od CC? Já osobně bych zksuil ty S1.
Viděl jsem pár hodně povedenejch reportů, taky o tom uvažuju po tom co jsem se dočet, že z raskalovejch Fire OG bx rostou docela mrzáci... Jen nevim jestli se mi to tam ještě k tomu vejde!:D

Jinak co se týče CC, tak to je těžký... Já osobně od nich měl Larry OG a stále zůstává mým nejoblíbenějším indoorem.

F

Fluffy Clouds

cheesedogu bych se nebál.. to bude smradlavý skunk... co se týká caliconnection tak si to někteří chválí, jiní ne asi jako mr. nice :D

lepší než cc je podle mě reservoir, nebo rare dankness..:)

Mightyka

Well-known member
Veteran
myslel sem reg. ma ho v nabidce sativa sisster..

Já jsem nikdy nekupoval od českejch reselerů, a zrovna u těch CC bych to asi moc neriskoval, kolik lidí tady v Čechách kupuje kalifornský geny... Bál bych se jak dlouho už to tam může ležet. Při nejmenšim bych se zeptal před koupí jestli mi jsu ochotný poskytnout nějakou kompenzaci, když to bude blbě klíčit.
Jinak ty reg. maj taky svoji výhodu. Když budeš mít štěstí, tak by se tam snad daly najít dvě phena, jedno podobný Tahoe a druhý SFV, ale z deseti semen bych na to moc nesázel...

cheesedogu bych se nebál.. to bude smradlavý skunk... co se týká caliconnection tak si to někteří chválí, jiní ne asi jako mr. nice :D

lepší než cc je podle mě reservoir, nebo rare dankness..:)
Já ti nevim asi záleží co od reservoir. Já dělal selekci Chemdoga IBL a k tomu jsem si na zkoušku šoupnul 2 semena Larry OG a z chemdogů 8 samců, jedna samice super a jedna hermila. Z Larry byly 2 holky jedna naprosto skvělá a druhá nestála za nic...

O

opravdovýHrdina

no rez mi přijde předraženej..a taky mě ty jeho geny moc neuhranuly xD

cheesedoga chci dlouho toho beru.. zatim asi jen jej uvidime co chytnu za fena vemu 20 semen..

rare moc neznam toz obhlidnu.. :)

F

Fluffy Clouds

no rez mi přijde předraženej..a taky mě ty jeho geny moc neuhranuly xD

cheesedoga chci dlouho toho beru.. zatim asi jen jej uvidime co chytnu za fena vemu 20 semen..

rare moc neznam toz obhlidnu.. :)

je to směšné, ptze cheesedog má otce chemdogbx2 od reza:biggrin: jasně když chceš pěstovat tyhle geny, měj prostředí pořešené pořádně..

rare obhlídni, já jsem pěstoval kdysi hashplant x deep chunk od něho a bomba :tiphat: je jedno, které og vybereš, ptze ty řezy se od sebe liší minimálně..

http://raredankness.com/Kush.htm

F

Fluffy Clouds

J..

Já ti nevim asi záleží co od reservoir. Já dělal selekci Chemdoga IBL a k tomu jsem si na zkoušku šoupnul 2 semena Larry OG a z chemdogů 8 samců, jedna samice super a jedna hermila. Z Larry byly 2 holky jedna naprosto skvělá a druhá nestála za nic...

jo zdrc myjtyko já nevim jestli je cc špatný, GET MO pěstoval chem valley kush a chválí si to... i Karma genetics pracuje s SanFernandoValley OG Kush bx, které pochází od cc, je to bx s afghanem:biggrin: ja neřikám, že je to špatné... ale rare dankness používá bx s chemdogem a to je podlě mě bližší genetika k og než afghan... a reservoir seeds? spousta skvělých řezanů z těch semen...

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=234478

Mightyka

Well-known member
Veteran
jo zdrc myjtyko já nevim jestli je cc špatný, GET MO pěstoval chem valley kush a chválí si to... i Karma genetics pracuje s SanFernandoValley OG Kush bx, které pochází od cc, je to bx s afghanem:biggrin: ja neřikám, že je to špatné... ale rare dankness používá bx s chemdogem a to je podlě mě bližší genetika k og než afghan... a reservoir seeds? spousta skvělých řezanů z těch semen...

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=234478

Zdárec!
Já taky neřikám, že je to dobrý, to bych toho potřeboval otestovat mnohem víc! Já jsem právě o tom Tahoe Og uvažoval taky a abych se vyhnul dilematu s těma bx, tak bych bral S1 a taky čistě ze zvědavosti jak se budou lišit jednotlivý phena u S1... (ted jsem se dočetl, že ten tahoe s1 strašně hermí, takže regulár)
Jinak pravda, že bx s Chemdogem je určitě blíž než afgan, teda jestli ty různý pověsti o těch rodokmenech jsou pravda!:D
Jinak resrvoir seeds jsem měl jen toho Chemdoga ibl a jelikož jsem to chtěl hlavně kvůli krosu, tak 8 samců nebylo špatný, měl jsme z čeho vybírat, ale kdybych to chtěl jen na selekci, tak bych byl docela zklamanej. Jinak to jedno pheno bylo fakt super, to ne, že ne!

Jinak slyšeli jste někdo nějaký pozitivní hodnocení na Raskalův Fire OG bx? Já našel pár věcí a teda lidi nebyli moc nadšený... Vim, že Cannaventure používá semce do krosů, tak snad se tam něco najde, jen se bojim, že 11 semen je málo...

BURN

Member
Veteran
Chtěl bych se vás zkušených pěstitelů zeptat.

Dal jsem klíčit semena všechno normálně,tak jak to dělám vždy(100% úspěšnost,ve většině případů),obyčejně na pár hodin do vody potom na navlhčený ubrousek,semena druhý den pukli říkal jsem si že ještě nechám až se zvětší klíček a přesadím do hlíny,jenže klíček se vůbec nerozvíjí a zůstává pořád stejný už je to 5tý den.

Co tedy s tím,a kde myslíte že byla chyba_?
kdyby se to stalo u jednoho,dvou dá se to pochopit,ale je to tak se všema 10kusama :(
Nejspíš o ně asi přijdu co_? :(

Přikládám foto:
picture.php

P

palomi

:)

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    98.5 KB · Views: 19
  • 22.jpg
    22.jpg
    84 KB · Views: 23
  • 55.jpg
    55.jpg
    86.6 KB · Views: 26
  • aa333a.jpg
    aa333a.jpg
    93.4 KB · Views: 20
P

palomi

cau kluci, nemate nekdo nejaky tip na dobrou vahu, ktera meri s jednou desetinou ? pomer cena/kvalita:)

BURN

Member
Veteran
:tiphat:někdo nějaký nápad na fajn genetiku,buďto něco rozšířeného co zaručeně nezklame nebo něco nového co moc nikdo nemá_?
Preferoval bych rychlejší květ
Když už jsme u toho,nějaké osobní zkušenosti s Fractal Genetics_?

newhousegreen

-.-
Veteran
:tiphat:někdo nějaký nápad na fajn genetiku,buďto něco rozšířeného co zaručeně nezklame nebo něco nového co moc nikdo nemá_?

enge haze?

:tiphat:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
čau nevíte někdo proč je vypnutý cs420cz.

Ahoj kolego,
na zacatku mesice uz bude zas funkcni, nejak jsemzapomel na platbu a ted nejsou moc penize. :)

Moznosti je mnoho, verim ze Cannacopia by nesklamala....
Za rozumni peniz zajimave genetiy jako Chunk D (Sour Diesel x Deep Chunk) Chunky Cheese (Uk Cheese x Deep Chunk) C99 x Deep Chunk.
Osobni zkusenosti s Fractal nemam ;)

papaja

Well-known member
Veteran
feminizace semen

feminizace semen

zdravím komunitu
Chtěl bych se dozvědět, jak feminizovat semena. :tiphat:
cestu přes vystresování samice, aby spustila i samčí květ a pyl a přenos na čistou samici až znám moc dobře:moon: to mě nezajímá
nechtěné opýlení se povedlo někdy asi každýmu, kdo jede pod lampou z regulárních semínek
Je jistě i cesta přes jistou kyselinu a není to lsd. Zná ji někdo, Kurňa to by mi pomohlo mít svoje feminy.:thank you:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
zdravím komunitu
Chtěl bych se dozvědět, jak feminizovat semena. :tiphat:
cestu přes vystresování samice, aby spustila i samčí květ a pyl a přenos na čistou samici až znám moc dobře:moon: to mě nezajímá
nechtěné opýlení se povedlo někdy asi každýmu, kdo jede pod lampou z regulárních semínek
Je jistě i cesta přes jistou kyselinu a není to lsd. Zná ji někdo, Kurňa to by mi pomohlo mít svoje feminy.:thank you:

Kyselina Giberelova

papaja

Well-known member
Veteran
Dík Radvo
zajímá mě , jak to udělat
namáčet to, v jakém roztoku prostě praktický návod
kde ji sehnat, jak na to se semínkama-tedy jestli se namáčí nebo co?
dík za reakci

Latest posts

Latest posts