Jaká je podle vás životnost CFL zářivek_?Třeba 125 a 200W _?
Jak často měnit_?
Zdá se mi že ta moje už není co bývala po 7měsících růstové fáze
Měl bych dotaz ohledně fishmixu:
Za 1. mám rok načatej fishmix v lednici, čuchal jsem k tomu a furt to smrdí dost bídně, ale furt jako fish mix. Použít nebo vylejt?
Za 2. setkal jste se někdo s problémy se zvěří díky fish mixu v outdooru. Loni jsem pohnojil guanem a prasata to okamžitě vyčuchala a porochnila se mi v kytkách. Mám trošku strach používat tyhle zasmrádlý bio věci v místech se zvířaty...
Díky!
Zdarek.
Obletel jsem 3 nejblizsi kvetinarstvi. Po OMITE uz ani pamatky, v jednom dokonce rikali ze se to snad zakazalo vyrabet ci co...
Nejaky tip na dobrou alternativu????
Chci udelat letni cistku matkarny (ted tam byli vesmes jen kvetouci samci) a zase nasmahnout do nekonecneho reprodukcniho kolobehu... a rad bych provedl postrik nejakou chemkou a pak jeste po case nasadit bioagens.
Toz budu rad za tip na neco ekvivalentne ucinneho a nakladneho na ty m*dky nejvetsi...
btw. mozna nekteri vite ze od pristiho roku se budu starat o Cannabiogen znacku tady u nas a distribuovat jejich i genetiku spratelenych kultivatoru... no a tedkom sem helpnul kaikimu aktualizovat jejich forum-Club a nasadit novy design http://cannabiogen.com/club,,, kdo tam jeste nebyl tak prichystat kapesniky z tech nekonecnych landrace threadu jde nejen slintavka
Zdravim poridil jsem nove predradniky a to: Elektronický předřadník Lumatek 600W s regulátorem osvitu.
U kabelu co vede k lampe je koncovka a nechce se mi ji rezat abych kabliky mohl zapojit do A-winga....
Da se koupit nejaka redukce nebo jak tohle resite?
Trebárs na Trásenky a Molice (vošky), s úspechom používam (teda raz a dosť) TALSTAR 10EC.Jednoduché použitie a tie sfine chcípajú do pár hodín ,myslím že tiež vhodné ako prevencia.Každopádne treba striedať učinné látky.