Tak to musím namítat.Pegasovy kapky mohou,ale taky nemusí být pouhou tinkturou.
Člověk,co je "vynalezl" hledal myslim právě alternativu k "nečištěným" fénixovo slzám.
Sám jsem fs nevyráběl,zato pk už dvakrát a je to celkem easy.Jediný co je složitý sehnat,a je to taky to v čem spočívá "kouzlo",je propylenglykol.
V lékárně je totiž pouze na předpis.Sice vůbec netuším proč,jelikož se jedná o prakticky neškodnou látku,která se používá všude možně,nicméně je to tak,alespoň u nás v čechách.Ověřeno návštěvami různých lékáren,včetně nemocniční.
Problém není fs či pk připravit,problém je sehnat a taky použít dostatečné množství konopí.To,že pk je čištěný přípravek,vzhledem k použití propylenglykolu si může každý ověřit,objetuje-li malé množství konopí a nějaký ten peníz.
Propylenglykol,do něhož procesem přípravy přecházejí především kanabinoidy,méně již vosky z obalů trichomů,zvýhodňuje poutiží kapek vůči Fénixovo slzám.Tím,že se nakonec nechá roztok zreagovat se smektou,čistotu ještě podtrhává.
Čet jsem si,že FS nemají zrovna skvělou chuť a že účinky jsou mnohdy poněkud "nepříjemné".
Je velká škoda,že víc lidí neví o tom,že u nás vznikl, dobře použitelný preparát,který může s fénixovo slzami soupeřit ve všech směrech
Nakonec,ukažte mi přípravek z konopí,který se dá inhalovat.
Myslím,že to ani slavný sativex "neumí"
ahoj
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=219268
tady jsem se dočetl o možném 26 hodinovém květovém cyklu pro indiky, ktarý zaručí větší výnos
odůvodňuje se to klimatem v afgánistánu, kde kvetou kytky při 14 až 16 hodin světla
navrhuje se tam cyklus 14/12
a zase někdo tam popisuje 13/11 cyklus pro indici
nezkoušel to někdo a co si o tom myslíte? a jak to nastavit-ten 14/12?
dík a ať to kvete
dycky se najdou lidi, co je napadne ochcávat přírodu, a téměř ve 100% případů je nekdo s takovým "blábolem" pošle dopr..... a věčinou se argumentuje 1) den má 24 hodin 2) spínačky mají 24hahoj
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=219268
tady jsem se dočetl o možném 26 hodinovém květovém cyklu pro indiky, ktarý zaručí větší výnos
odůvodňuje se to klimatem v afgánistánu, kde kvetou kytky při 14 až 16 hodin světla
navrhuje se tam cyklus 14/12
a zase někdo tam popisuje 13/11 cyklus pro indici
nezkoušel to někdo a co si o tom myslíte? a jak to nastavit-ten 14/12?
dík a ať to kvete
prosím o radu,budu dripovat květníky a zvažuju jestli jet 11 litry nebo jen 6,5 litry.Myslíte si že ty 11 litry jsou zbytečné?Pojede se klasika prostor 1,2 m2 ,žádné monster keře .Poradil by mi někdo prosím kdo to už zkoušel?
Ahoj já bych šel do těch 6,5 kdyš nechceš žádný monstra i vních podle genetiky uděláš dobrou práci,budeš dripovat jaké medium.
prosím o radu,budu dripovat květníky a zvažuju jestli jet 11 litry nebo jen 6,5 litry.Myslíte si že ty 11 litry jsou zbytečné?Pojede se klasika prostor 1,2 m2 ,žádné monster keře .Poradil by mi někdo prosím kdo to už zkoušel?
No to záleží na tom kolik těch kytek tam chceš mít, popřípadě jakej styl pěstování zvolíš. Na sog pod 600w bych dal osobně i 3l květináče a rostlin tam nacpal co to pujde a nechal jen centrály. Pokud tam chceš nacpat max 16 kytek (víc jak 16 jedenácti litrovejch květináčů na tehle prostor nedáš), tak bych volil ty jedenáctky.prosím o radu,budu dripovat květníky a zvažuju jestli jet 11 litry nebo jen 6,5 litry.Myslíte si že ty 11 litry jsou zbytečné?Pojede se klasika prostor 1,2 m2 ,žádné monster keře .Poradil by mi někdo prosím kdo to už zkoušel?
Ahoj všem
mám dotaz je vhodná Canna coco do dripu?
popř. vaše zkušenosti sní.. nebo doporučte vhodný hnoje a další složky do dripu.. preferuju bio..
dík všem mějte se a všichni co jedete na cannafest pozdravujte
bohužel se tam nedostanu tak třeba zas napřesrok..
ahoj
Ahoj všem
mám dotaz je vhodná Canna coco do dripu?
popř. vaše zkušenosti sní.. nebo doporučte vhodný hnoje a další složky do dripu.. preferuju bio..
dík všem mějte se a všichni co jedete na cannafest pozdravujte
bohužel se tam nedostanu tak třeba zas napřesrok..
ahoj