Díky, díky!Zdravím
Vlhkost bych ještě trošku zvednul, teplota je v pohodě.
Jaké je pH na výstupu? Nebo ho zkus změřit v mediu(naber hrst kokosu po zalití, trochu zmáčkni a normálně tam dej pH metr).
Jinak když jsou kytičky malé, dá se i kokos přelít(následky nejsou tak drastické jako u hlíny)
To je dobře, že Ti jedou kořínky, Aminoroot od metropu je hodně dobrej, dokonce možná i lepší než Rhizotonic od Canny, ale jel jsem odlišné modely, tak je moje hypotéza založená pouze na domněnce, ne na empirické zkušenosti...
Ten cyklus zalévání zkus nechat alespoň 4 dny a budeš vidět, jestli se to lepší nebo ne.
Jestli to bude pokračovat, jádro problému budeme hledat jinde..
Přeju ať se to spraví co nejdříve..
kontroluj to pHčko...
Good Luck
El
Díky, díky!
Tak už jsem nevěděl kde může bejt problém, tak jsem nakonec vyhrabal zbytek Atami Coco a ejhle za 2 dny to vystřelilo a pomalu začínají chytat zdravou barvu, takže snad pohoda už...
Jinak nevim co mohlo bejt s tim metropem, byl už nějakej ten rok otevřenej (cca 4-5 let starej...), ale myslel jsem, že minerální hnojiva se nekazej. Každopádně tohle neni první kolo, u kterýho byly s metropem problémy, takže už ho asi doleju do outu, tam snad takovej bordel neudělá a už nikdy víc!
Jinak díky za rady!
Oprava, přemejšlel jsem a jsou to cca 3 max 4 roky...4-5let rozdelana hnojka?No tak to je potom jasne...
Rozhodne bych tu zkazenou sracku ke kytkam nelil...(ani k Out)
Repasoval někdo z vás pacháč_?Stačí tam to uhlí jen nasypat nebo je třeba to nějak co nejvíc udusat,mám strach aby to profouklo a zároveň plnilo ůčel+přijímám jakékoli rady co repasu týče,díky moc
š160,d70,v200.. 400w bez cooltube, odtah TT150 - 552m3 v maximu, ofuk - stojanovy dostatecny + 1x klipsnak, pritah zadny. zatim jen zkouska teplot.. a ty naprd.. 33 den, 27 noc..a nebo dobré? díky peace
no všude ... jak kde musíš to hodně promíchat a počkat až se to ustálí a proměřit znova. když to necháš do rána, tak to věčinou stoupne a když je hodně tvrdá voda, tak to stoupá dost ochotně celkem dlouhoje tomu tak všude že... večer snižím ph vody z 8 na 6 a další den má voda už zase 8 zpátky...?!? nějak se mě to nezdá....
je tomu tak všude že... večer snižím ph vody z 8 na 6 a další den má voda už zase 8 zpátky...?!? nějak se mě to nezdá....
je tomu tak všude že... večer snižím ph vody z 8 na 6 a další den má voda už zase 8 zpátky...?!? nějak se mě to nezdá....