Phuuu Ad
Active member
kde se dá sehnat, ale opravdu aby to měli a dodali, 20-30l lékařské vazelíny?
zkusil bych primo vyrobce ale nevim jestli se s tebou budou bavit.
http://www.fagron.cz/
za zeptani nic nedas
Oo
kde se dá sehnat, ale opravdu aby to měli a dodali, 20-30l lékařské vazelíny?
Chystam sa na prvy out, tak sa vas chcem opytat, je vhode sadit semiacka do raselinovych kvetinacov? Pripada mi to ako dobra vec lebo to len zasadim priamo do hliny a nemusim sa bat ze zlomim rastlinku alebo poskodim korene atd, proste nemusim vobec presadzat...Aky je vas nazor/skusenost?
Chystam sa na prvy out, tak sa vas chcem opytat, je vhode sadit semiacka do raselinovych kvetinacov? Pripada mi to ako dobra vec lebo to len zasadim priamo do hliny a nemusim sa bat ze zlomim rastlinku alebo poskodim korene atd, proste nemusim vobec presadzat...Aky je vas nazor/skusenost?
ahojda zitra nam prijde navsteva a musim uklidit kytky z roomu do ruznych skrysi po byte ,,,a z5 ve svem prostredi budou az po 24hodinach ve tme?jak pak sviti? prehodit noc/den ci pockat dalsich 12h a nikterak casovani svetla neupravovat?
uplně vpohodě se dá použít malá RW kostka. naklíčené semínko tam šoupnu klíčkem dolů a jak trochu povyleze stonek a pustí kořínky tak to přesadím do 2dcl kelímmku s hlinou.Chystam sa na prvy out, tak sa vas chcem opytat, je vhode sadit semiacka do raselinovych kvetinacov? Pripada mi to ako dobra vec lebo to len zasadim priamo do hliny a nemusim sa bat ze zlomim rastlinku alebo poskodim korene atd, proste nemusim vobec presadzat...Aky je vas nazor/skusenost?
http://www.panaceamedicalseeds.cz/ cosimyslite o teto seedbance , mate někdo zkušenosti popř estli semča vyraběj v čechách ?
.... konopnyshop cz ....
......Zde Vám prostřednictvím společnosti Panacea Medical Seeds přinášíme nabídku vybraných odrůd z celého světa. Dlouho jsme hledali alternativu, která bude pro naše klienty nejlepší. V první řadě jsme se rozhodli nabízet pouze nefeminizovaná semena, protože proces feminizace je chemický zásah, který vyvádí poměr samčích a samičích rostlin z přirozené rovnováhy, a tím narušuje stabilitu reprodukce v dalších generacích. Dalším problémem u feminizovaných semen je sexuální stabilita při využití takové rostliny jako mateční (nepředvídatelná hermafroditivita).
Po zvážení všech těchto okolností jsme se rozhodli nabídnout našim klientům semena společnosti PANACEA MEDICAL SEEDS, které mají všechny své přirozené přírodní vlastnosti. Jejich klíčivost je testovaná a dosahuje nejlepších výsledků >95%. Společnost Panacea Medical Seeds je česká společnost přinášející na náš trh produkci česko-kanadského šlechtitelského teamu. Jako všechny poctivé seedbanky pravidelně testuje a kontroluje všechny atributy důležité pro udrženi nejvyšší kvality produktů a tím i maximální spokojenost zákazníka. Odborníci v teamu Panacea Medical Seeds pracují celým svým srdcem na tom, aby přinesli opravdu to nejlepší, co se dá ve světě medikálnich semen nalézt.
Přejeme Vám proto mnoho úspěchů se semeny z jejich produkce!