to asfalt420: esli seš TEN asfalt (jakože asi jo) tak se mi to ani nechce věřit ...dokonce chfíli po tom co to karlos vypnul, běžel pod ikonou groweru minichat a objevilo se pár vtipných komentů typu: "asfalt vrací ránu", nebo "asfalt útočí" ..což by tě jak tě znám velice potěšilo
ale tady koukám se chováš slušně muhehe!
No,ale obraťmě list, doufám, že se situace sklidní a že fízli nepůjdou po fakturách, myslím, že nejsem sám, kdo si objednával vybavení přes eshopy!
Je to šílený krok zpět a myslím, že si do jisté míry policie naběhla, pokud ale tuto situaci policie ustojí, tak je to obrovská změna pro nás všechny! Pořád mi to hlava nebere..
Doufejme ze neustojiJe to šílený krok zpět a myslím, že si do jisté míry policie naběhla, pokud ale tuto situaci policie ustojí, tak je to obrovská změna pro nás všechny! Pořád mi to hlava nebere..
několik shopů zůstalo ušetřeno, v práglu jsem našel otevřený dva, dalších několik prej taky nezavřelo a např. pohromič v olomouci má taky otevřeno, takže snad až tak zle nebude, jen už si nekoupíme semena, papírky, fajky, hnojiva atd v jednom obchodě..
asfalt: nejde o to, co ty si koupíš nebo nekoupíš..tady zavírají lidi, kradou majetky a likvidují lokální centra , kde si lidi povídali a měli se rádi jezdil jsem do místního growplanet 2 zadržené osoby ..jde o zásah proti konopné subkultuře jak by řekl jxd
Karel to údajně udělal pro to, aby mu policie nezabavila servry, a hlavně zašil ten hlavně kde jsou pmka, znám dost lidí osobně i modu z G. Ale má to svojí logiku, přece nebude čekat až mu to přijdou sebrat. Je to z jeho strany legitimní a logický krok.
zaregistroval jsem zatím tyto fotkySkoro v každé reportáži mluví i o nějaké zabavené sušině + nějaké pěstírny.... Moc se mi nechce věřit že by normální člověk měl v shopu nebo poblíž i pěstírnu.
O tom někdo něco ví_?
Nebo to říkají jen proto aby měli nějaký rozumný důvod,přitom to není ničím podložené_?Protože nikde se nikdo nezmínil aspoň o tom v kterém kraji to bylo...
asfalt: nejde o to, co ty si koupíš nebo nekoupíš..tady zavírají lidi, kradou majetky a likvidují lokální centra , kde si lidi povídali a měli se rádi jezdil jsem do místního growplanet kolikrát jen si pokecat- 2 zadržené osoby ..jde o zásah proti konopné subkultuře jak by řekl jxd
když slova zadržení dostávají význam tváří vašich kamarádů...
jižní čechy hydroponic teď i growplanet
držte si klobouky jízda začíná
Tak to je mazec co se deje, growplanet byl pekne udelanej a mel sem pocit ze na tohle si dava sakra bacha, mel oddeleny stranky. Pokud vim tak nic neprodaval pohromade a presto tohle? Vis aspon nejaky info jak to s nima vypada a co po nich chteli?