Ja tu już przekazywałem propsy zdaje się wcześniej, ale..
Biję się w pierś, że dopiero dziś obadałem sam początek wątku i biję pokłony
za samą pracę nad konstrukcją szafki, pomysł na zmiejszenie temperatury w boxie
przy jednoczesnym zyskaniu cennych paru cm - bezcenny. Ja co prawda bałbym się
rozkręcać te żarówki (jeszcze bym co zepsuł, potłukł i się nawdychał dziadostwa),
a tutaj to wszystko tak pieczołowicie i estetycznie wykonane, prezentowane panie tego!
Aż mnie korci teraz do odpalenia jakiegoś mikro-przypału
dziekuje za mile slowa!
norka dziala calkiem fajnie, jedyne czego jej brak to porzadny system kontroli zapachu.
na szczescie Hot Mix okazala sie mniej smierdzaca niz CD-x-SD wiec filtr pozostaje na razie projektem na przyszlosc.
Cóż za kreatywne wykorzystanie otwornicy. Chyba mamy taką samą . Sprowokowałeś nią mój komentarz. Oglądam i podziwiam po cichutku. Jest dobrze i cieszę się, że lampeczki dają rade bez generowania nikomu niepotrzebnych problemów. Tak trzymaj króliku!
hyhy pamietam pamietam zelazny kolezko ze u ciebie robila za jakis obciaznik chyba? :] pozdro brachu i nie zaszkodzi ponownie podziekowac za pomoc przy rozkmince CFL-owej!
jerzu, witam witam i o zdrowie pytam. krolik faktycznie, lata wysoooooko haha!
a oto szyszki, ktore rosly ponad scrogiem.
jest tego ok. 40 sztuk a gdyby kazda srednio wazyla po 2g to uda sie pobic wynik z poprzedniego sezonu :yay:
jak widac, juz wisza w swoim nowym pokoiku a krolik z niecierpliwoscia wtyka tam swoj rozowy nos!
Czołem Króliku! Rzadko, właściwie wcale się nie wypowiadam na forum. Lecz Twoja pomysłowa konstrukcja mnie urzekła do tego stopnia, że musiałem przemówić. Zauroczył mnie Twój projekt i pomysłowość, rewelacja. Niech maluchy rosną w siłę. Powodzenia, będe śledził z ciekawością Twe poczynania. Serwus!
zapylanko sie udalo a szczyty, ktore mozna jarac daly 8g:
a wiec w sumie 64g suchego.
poprzednia runda #1 dala 70g (to byl CD-x-SD ibl) wiec rezultat podobny mimo ze runda #2 byla w lepszych warunkach i powinna dac wiecej.
czyli HotMix jest mniej produktywny - co juz wiedzialem po doswiadczeniach w duzej norze.
nie martwi mnie to, poniewaz palenie CD-x-SD ibl relaksuje krolika znacznie bardziej niz przy HotMix.
po prostu daje mi kopa w gore podczas gdy HotMix przybija mnie do podlogi hehe!
a tymczasem w kroliczej norze juz niemal wszystkie klony wyszly na prosta :]
a ponizej mala kompilacja aby lepiej pokazac kazdego klonika.
jak widac, klony #2 oraz #8 nadal walcza o przetrwanie:
ale z pozostalych jestem juz calkiem zadowolony, zuch klony!
i pojawia sie pytanie czy zostawiac pojedynczego szczyta czy topowac i robic z nich 12 malych krzaczkow.
fajnie byloby zrobic same pionowe palki jednak boje sie o przestrzen. wiekszosc klonow to znana juz HotMix,ktora lubi sie troche wyciagnac... dlatego chociaz krolicze serce mowi 'palki!' to kroliczy mozdzek mowi 'krzaczki'