As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
мисля че цялата синя линия на DJ Short е от един дол дренки,отглеждал съм няколко различни боровинки с гени от този бриидер,ефекта няма нищо общо с индиката
@gwan
ти като си пробвал Фло и Ф13 как би ги описал като ефект ?"страшни" ми звучи като един друг виц
фло е чудесен сатива/индика бързо цъфтящ хибрид,ефекта е мотивиращ,вдигащ,за купон,тип "задължително трябва да направя нещо" . мирише странно, пак е виолетово оцветен, попадал съм на два различни(вероятно) фенотипа, единият е много грозен лилав и рехав сбръчкан, но другият е по зеленикав даже на моменти преобладава зеленото като пак ясно се вижда лилавия фон. това е една от най-добрите сативи който съм пушил..
ф13 е също един от мойте фаворити сатива-дом. но тя е малко по айляшка бих я опредилил като *отговора на DJ Short към нарасналото търсене на хейз..дневен плажен купон на плажа с весели хора и музика..
но от инфото в нета знам че дават обидно малко и затова за сега ще пасувам.
след като не ти харесва линията на DJ Short, би ли споделил твоите фаворити и как би ги описал..за да знам горе/долу какво значи за теб стандарт за качество-добра трева???
това което описа е 1:1 с тру.блуберито което гледах,същите фенотипи,но определено имаше сладникав мирис,но тя линията от сортове които се предлагат мисля че са само различни поколения кръстени с различни имена,тук-там гледам из форумите се появява някой по-впечатляващ фенотип и въпреки всичко аз не бих отглеждал такъв сорт отново.Предпочитам американски медикал сортове-чем-дизел-къш линии,по-общо казано
В България не си попадал на него, така ли да разбирам?
Някъде попаднах, че можело да се замени с така нареченото "течно стъкло", което се продава в железариите, но като прочетох какво има на етикета във въпросната химия, бързо се отказах да го пробвам.
Можеш ли да споделиш инфото от етикета за съдържанието, коя е основната съставка.