What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Хрониките на Chronic

gwan

Member
чудесни отзиви има за този сорт *хроник*,пък и брийдъра не е който и да е, можели да споделиш малко повече неща от личен опит,напушване,гледане и т.н.? ако ти се занима де!

E

EverLast

Извинявам се за позанемаряването на моята тема...но просто съм без апаратче за снимки в момента и чакам тея дни да ми се отдаде възможност да поснимам малко...и като пусна снимките ще коментираме при интерес от нечия страна.
@gwan
За да си кажа окончателното мнение за сорта, ще трябва да го изгледам поне още 1 път...има голям потенциал в него...но трябва условията ти да са 6+ без никви колебания иначе......губиш!!!

True Blue се оказа истинска красавица....и толкова лилав плант не бях имал в градината си....но сами ще можете да се убедите!!! :bump:

gwan

Member
значи капризен келеш?питам щото май ще се наложи да се презастраховам тази година,с един лек индор-грехота по средата на лятото да гледам вътре ама какво да се прави!е има още време да се опитам да намеря "чисто" местенце за аутдорчето!

E

EverLast

И моля за Вашето внимание.....нека да приветстваме с аплодисменти True Blueberry :headbange

Attachments

• DSC00036.jpg
    DSC00036.jpg
    64.1 KB · Views: 19
  • DSC00037.jpg
    DSC00037.jpg
    59.7 KB · Views: 22
  • DSC00038.jpg
    DSC00038.jpg
    83.5 KB · Views: 25

gwan

Member
аплодисменти!!!
това е на DJ Short нали?браво,от колко дена е в цъфтеж?капризен ли е?каква е квотата мъжки=женски?за първи път ли гледаш този звяр?дай малко инфо!

yoss33

Well-known member
Veteran
Абе тоя DJ едно нормално листо не извади :laughing: все мутанти
И аз искам повече инфо :)

E

EverLast

:thank you: g0v,gwan,yoss33

Да точно така, това е True Blue на Dj Short. Нека да допълним няколко скромни детайлчета.......
Цъфтеж-59дена до момента по моя преценка ще са необходими поне 65 но идеалното бране ще е около 70-и ден. Този път я бях набутал в 1л саксия just for fun ама next time ще и дам поле на изява да разкрие пълния си потенциал :bump:
Сега по същество.....ами за първи път гледам нещо от неговата линия...след много години само четене на неговите статии и рапорти за неговите творения се решихме да си вземем едно пакетче True Blue с мой приятел(по времето когато ние го поръчвахме Dj беше постнал инфо в неговата секция,че скоро няма да има True Blue понеже ала бала и нз си кво...та това само ни накара да побързаме, както и да е де не това е важното:D)
И така с цената на много мъки и лишения :D 2-а българи се добраха до уникалните генни на стария Dj и така започна нашата сага.
Пакетът бе разделен.....5/5....от тия 5 при мен се показоха само 2....бях в траур............ние ква я мислехме а тя ква стана....както казва Шекспир.....много шум за нищо........е тука се получи много лев за нищо. Молих се да имам женски и мъжки екземпляр и при това женският да е мутант....защото виждах,че всички говореха за тия мутанти и така наречените keeper клонинги бяха точно от такива мутанти.Грозните уродливи цветя се превръщаха в диаманти по време на цъфтеж.Добре си казах аз 2-2 все пак по-добре е от нищо квото дойде такова.Спокойно историята не свършва дотук продължаваме....отдавна не бях писал толкова дълго мнение :bump:. Имахме скучна вегетация и стигнахме до вълнуващия цъфтеж-и какво си мислите се случи??? Ами аз имах 2 мъжки растения-сега внимавайте много добре....аз не гледам за първи път и знам много добре как изглежда едно мъжко растение и едно женско в пред-цъфтеж....ок викам си аз еми такъв ми бил късмета.Клонирах Го-него мъжкарят после веднага бонзай- и даже бях постнал негови снимки в темата на jhook за бонзая.
Имах под ръка друга боровинка(можете да я видите в др ми тема)
а тя е стабилизирана версия на Dj от Joey Weed -f2..и бях готов да се впускам в търсене на легендарната Blueberry Sativa след тяхното опрашване...тук да кажем любителите на Сативата...знаят много добре за кой плант говоря:dance013:
Тая сесия за първи път реших нека да го цъфна с някоя друга китка пък хем малко семе да излезе да има с кво да си играем :bump: и да видим какви белези ще прояви тоя златен мъжкар.
О, чудо!!! Ама той е тя....невъзможно е...добре трябва да има и друго логично обяснение-това са мислите,които преминаха през главата ми когато разбрах,че това не е мъжкар....потърсих логично обяснение в явлението хермафродизъм...и тая тема издъхна след като не видях през следващите седмици нито един мъжки цвят :jump:----победа драги зрители!!!! Бинго:yay:...бях доста развълнуван-ударих няколко загорки и гледах как с всеки изминал ден тя ставаше всепо-красива и по-красива :witch2:.
Е сега моя план за Blueberry Sativa леко увисна но....но съм се подготвил да търся мъжкар сред Blue Sat 2.2....така,че сагата продължава.

Billy Bones

Active member
:thank you: g0v,gwan,yoss33

Да точно така, това е True Blue на Dj Short. Нека да допълним няколко скромни детайлчета.......
Цъфтеж-59дена до момента по моя преценка ще са необходими поне 65 но идеалното бране ще е около 70-и ден. Този път я бях набутал в 1л саксия just for fun ама next time ще и дам поле на изява да разкрие пълния си потенциал :bump:
Сега по същество.....ами за първи път гледам нещо от неговата линия...след много години само четене на неговите статии и рапорти за неговите творения се решихме да си вземем едно пакетче True Blue с мой приятел(по времето когато ние го поръчвахме Dj беше постнал инфо в неговата секция,че скоро няма да има True Blue понеже ала бала и нз си кво...та това само ни накара да побързаме, както и да е де не това е важното:D)
И така с цената на много мъки и лишения :D 2-а българи се добраха до уникалните генни на стария Dj и така започна нашата сага.
Пакетът бе разделен.....5/5....от тия 5 при мен се показоха само 2....бях в траур............ние ква я мислехме а тя ква стана....както казва Шекспир.....много шум за нищо........е тука се получи много лев за нищо. Молих се да имам женски и мъжки екземпляр и при това женският да е мутант....защото виждах,че всички говореха за тия мутанти и така наречените keeper клонинги бяха точно от такива мутанти.Грозните уродливи цветя се превръщаха в диаманти по време на цъфтеж.Добре си казах аз 2-2 все пак по-добре е от нищо квото дойде такова.Спокойно историята не свършва дотук продължаваме....отдавна не бях писал толкова дълго мнение :bump:. Имахме скучна вегетация и стигнахме до вълнуващия цъфтеж-и какво си мислите се случи??? Ами аз имах 2 мъжки растения-сега внимавайте много добре....аз не гледам за първи път и знам много добре как изглежда едно мъжко растение и едно женско в пред-цъфтеж....ок викам си аз еми такъв ми бил късмета.Клонирах Го-него мъжкарят после веднага бонзай- и даже бях постнал негови снимки в темата на jhook за бонзая.
Имах под ръка друга боровинка(можете да я видите в др ми тема)
а тя е стабилизирана версия на Dj от Joey Weed -f2..и бях готов да се впускам в търсене на легендарната Blueberry Sativa след тяхното опрашване...тук да кажем любителите на Сативата...знаят много добре за кой плант говоря:dance013:
Тая сесия за първи път реших нека да го цъфна с някоя друга китка пък хем малко семе да излезе да има с кво да си играем :bump: и да видим какви белези ще прояви тоя златен мъжкар.
О, чудо!!! Ама той е тя....невъзможно е...добре трябва да има и друго логично обяснение-това са мислите,които преминаха през главата ми когато разбрах,че това не е мъжкар....потърсих логично обяснение в явлението хермафродизъм...и тая тема издъхна след като не видях през следващите седмици нито един мъжки цвят :jump:----победа драги зрители!!!! Бинго:yay:...бях доста развълнуван-ударих няколко загорки и гледах как с всеки изминал ден тя ставаше всепо-красива и по-красива :witch2:.
Е сега моя план за Blueberry Sativa леко увисна но....но съм се подготвил да търся мъжкар сред Blue Sat 2.2....така,че сагата продължава.

:tiphat:

Keep the good work!

yoss33

Well-known member
Veteran
Честито :)
Явно растението си е било женско, но е изхермило за малко в началото. Добре че си го запазил :)

E

EverLast

Благодаря на всички още веднъж за добрите думи и се радвам,че моето тру блу ви хареса.
Инче ето днес ще научиш нещо ново....когато се прави един X
първо се слага женското и после мъжкото да знаеш.
WW x LA Con като се напише е ясно кое е Ф и кое е М както като на мачовете първият е домакин и тука така:artist:

gwan

Member
РЕСПЕКТ!!!
сигурно си имал бая безсънни нощи,понякога е такава съдбата на ценителите на качествените неща,радвам се че грижите,нервите и най-вече парите не са отишли напразно,направо местя лаптопа на дивана и ще следя с интерес продължението на темата,само мога да гадая за уханията разнасящи се от бокса.УСПЕХ и по често да ни държиш в течние за нещата.развълнувах се!какъв ли ще е крайния резултат?паля джойнта че почнах да ти завиждам леко!хахаха.!!!

gwan

Member
EverLast; от вчера търся една статия на една датска или скандинавска "диаспора" от растафари не но я откривам,запознат си с работата DJ Short,имали някаква вероятност да си я чел,там беше подробно описано как от прашеца на мъжките правиха нещо подобно на хеш и твърдяха че действието е като на як джойнт от качествени глави от сотровете на DJ Short?

E

EverLast

EverLast; от вчера търся една статия на една датска или скандинавска "диаспора" от растафари не но я откривам,запознат си с работата DJ Short,имали някаква вероятност да си я чел,там беше подробно описано как от прашеца на мъжките правиха нещо подобно на хеш и твърдяха че действието е като на як джойнт от качествени глави от сотровете на DJ Short?

За хеш не съм чел такава статия ама се сещам за една, в която пишеше,че са пушили на джойнт изсушените цветове на мъжкарите
за да видят какви качества притежава въпросният индивид....2 подобни и по-подробни статии има на Sam the Skunkman. Ама тия скандинавци са луди :bump: е не колкото нас...........

4i4kata

Member
добра работа брат:tiphat:.доста интересно се движи темата.ще следя продължението.:ying:.Поздравления:blowbubbles:

gwan

Member
как няма да са луди в ония студ и бели нощи,даже се чудя как посъвместно не са изперкали всички скандинавци??много ми се искаше да прочетеш тази статия!ония гадове не изхвърляха нищо от растенията на DJ Short и както казваш някак си с цветовете и прашеца правиха некви магий и си пушеха"мъжките",тцътцътцъ яд ме хваща така.!немога да я открия ама на пук ще я търся докато я намеря.

yoss33

Well-known member
Veteran
Върховете на добре развити мъжки растения напушват доста добре (поне ако сорта си е силен де), така че някой ако му се играе, може да извлече някакъв хаш.
И все пак точно в полена едва ли има кабиноиди :)

_Ina_

Active member
Veteran
Е добре,ще го имам предвид поневе сега ще има какво да се надписва:)

E

EverLast

Аз, репортерът!!! :D

Аз, репортерът!!! :D

И така драги зрители...в днешния обзор на събитията ще представим няколко ексклузивни кадри от последните моменти на документалната поредица "Хрониките на Chronic"...приятно гледане :dance013:

За Icmag от мястото на събитието EverLast

Attachments

• DSC00048.jpg
    DSC00048.jpg
    77.9 KB · Views: 23
  • DSC00049.jpg
    DSC00049.jpg
    75.7 KB · Views: 31
  • DSC00050.jpg
    DSC00050.jpg
    81 KB · Views: 27
E

EverLast

Традициите не са това, което бяха

Традициите не са това, което бяха

И за да завършим подобаващо а не както може би повечето очакват със снимка на главния герой ще вкараме един статист и това е......а сега де...а да сетих се :jump: това е G-13/Trainwreck/SSH

:thank you: за вниманието!!!

Attachments

• DSC00053.jpg
    DSC00053.jpg
    103.7 KB · Views: 23

Latest posts

Latest posts