What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Хрониките на Chronic

E

EverLast

Хрониките на Chronic

В тази тема ще документираме развитието на няколко клонинга от сорта -Chronic...няма да губя време с интро...не вярвам,че има някой,който да не е чувал този сорт. Тогава нека да пристъпим към съществената част на занятието :bump:.
Както винаги и този път смятам да вегетирам клонингите до 50-60см.Това е single cola plant и както Simon aka mr.Serious Seeds съветваняма да има топинг или какъвто и да е друг трейнинг. Какво пропуснах да кажа....а да....за прехраната ще разчитам на House&Garden. Започваме с няколко снимки от 1-та седмица на вегетация.
Хранене 1-ва седмица:
0.5мл-H&G Soil A&B
0.3мл-Root Excel
2.5мл-Cannazym
1мл- течен силикон
EC на водата 0.1
EC на разтвора 0.6
ph 6.9-7.0

Всички коментари,мнения,съвети и въпроси са добре дошли!!!
:bump:

Attachments

• SDC10879.jpg
    SDC10879.jpg
    62.5 KB · Views: 31
  • SDC10880.jpg
    SDC10880.jpg
    51.9 KB · Views: 34
Браво колега! :tiphat:
Отличен избор на всеки един детайл, от сорта до всеки отделен продукт:tiphat:

sparrow

New member
Супер! Заформя се интересна тема. Харесва ми избора на торове а комбинацията и силата на хранителния разтвор просто те обрича на успех. Само незнам защо от Serious seeds решиха че хроника е single cola plant, предполагам че просто не виждат смисъл в оформянето заради храстовидната му форма. Моят съвет е да режеш всичко което не ти харесва и да не се притесняваш за стрес или намалена реколта накрая. Лампите работят много по добре за оформеното растение а и сорта както се убедих няма нищо против.

Поздрави

FireBlade

Member
Супер много готина тема :) а иначе за хроника съм останал с впечатлението че не обича студено, не обича ЕЦ над 1 освен в случеите когато е много добре развит, не обича никакви манипулации(според мен не са му и нужни защото става компактно ниско и отрупано храстче) :) капризничко е но пък осигуриш ли му това което си иска може да му разгърнеш потенциала и да извадиш такива глави какви не си и виждал ;)

Поздрави EverLast и Happy Growing... :)

Last edited by a moderator:
E

EverLast

:thank you::thank you::thank you::thank you::thank you:
на всички!!!! Нека видим дали отварата на магьосника Van de Zwaan ще проработи и за мен:bump:. Очаквайте скоро нови снимки!

E

EverLast

Така....3-та седмица вегетация.2-та седмица я изкараха на чиста вода в 3-та получиха същия разтвор от 1-то хранене. Приказките са излишни нека да видим как протича нашия експеримент:bump:

Attachments

• SDC10968 12-05-2010.jpg
    SDC10968 12-05-2010.jpg
    73.4 KB · Views: 34
  • SDC10967 12-05-2010.jpg
    SDC10967 12-05-2010.jpg
    68 KB · Views: 35
  • SDC10965 12-05-2010.jpg
    SDC10965 12-05-2010.jpg
    62.8 KB · Views: 29
  • SDC10964 12-05-2010.jpg
    SDC10964 12-05-2010.jpg
    69 KB · Views: 37
  • SDC10962 12-05-2010.jpg
    SDC10962 12-05-2010.jpg
    66 KB · Views: 34
:groupwave:

Само да вметна, че Саймън от години работи точно с тази марка торове, още преди да са станали известни. Така че няма как да не стане произведение на изкуството

E

EverLast

Скъп е да! Chronic достигна до мен под формата на подарък от много добър приятел. Очаквайте скоро нови снимки!

4i4kata

Member
много як подарък брато:).Разtението е бясно.ще следя с удоволствие:canabis:
растенията на тази банка са всичките шампиони!!давай да видим как върви по-нататък
:wave:

sparrow

New member
Надявам се твоят хроник също е посрещнал новата година в добро здраве. Кога ще ни зарадваш с някоя снимка?

E

EverLast

Привет на всички! Сори за занемаряването на темата ми в последно време...ама доста бях зает около празниците в най-скоро време ще опитам да пусна няколко снимки и малко текстов материал.
Може би ще добавим още нещо екзотично към хрониките....кой знае!

E

EverLast

обратно в действие

обратно в действие

:wave:....дойде времето на така дълго проточвания update. Снимките са от първата седмица 12/12 :bump: и понеже споменах за нещо екзотично по-горе...на вашето внимание True Blueberry..за първи път в цъфтеж.
:thank you:

Attachments

• dg solarik.jpg4
    dg solarik.jpg4
    78.4 KB · Views: 69
  • P1170004.jpg
    P1170004.jpg
    67.7 KB · Views: 35
  • P1170008.jpg
    P1170008.jpg
    79.5 KB · Views: 39
  • P1170006.jpg
    P1170006.jpg
    79.7 KB · Views: 35
  • P1170007.jpg
    P1170007.jpg
    74.7 KB · Views: 35

damyanek

Member
и аз това щях да да питам защото имам 2 планта които изглеждат по същия начин и какво ли не правих и пробвах и не се оправиха...единствено само петната изчезнаха (при мен са били от дефицит сигурно) но листата си останаха такива набръчкани...

Dr_Tre

Active member
Everlast най-добре ще обясни, но според мен това е една от знаменитите мутации в линиите на DJ Short.:blowbubbles:

E

EverLast

Докторът го каза кратко и ясно....това е така желаният белег(е не от всички де:D) в линиите на Dj Short....защо желан ще попитат някои от вас....защото най-често мутантите във вегетация разкриват невероятни прелести в цъфтеж. Не се заблуждавайте планта е в отлично здраве и при това само в 1л контейнер :bump:

Attachments

• P1190005.jpg
    P1190005.jpg
    88.6 KB · Views: 38

_Ina_

Active member
Veteran
Сигурен ли си? може да му е малка саксииката нещо:)

Latest posts

Latest posts