Само торф и малко чкч.Чист тор е без примеси
Става въпрос за семки които са покълнали в салфетка и ще ги засявам
Че защо не? Можеш да го ползваш когато искаш.Само трябва да увеличиш малко храната на растението.редно ли е да се ползва 'Superthrive' по време да цъфтеж.
ако,ползвате или сте ползвали 'Superthrive' ,споделете вашите наблюдения,впечатления ,начин на употреба ,през кои периоди се прилага и т.н. дори можело да се ползва листно с пулверизатор,защото е нарочено като вълшебна добавка и доста силен стимулант,знам има таблица,чел съм достатъчно и по сайтове,но друго си е инфото от първа ръка,.мерси..,
редно ли е да се ползва 'Superthrive' по време да цъфтеж.
Сега видях ,че от миналата година имам останало PK13-14 и Alga-Bloom.И двете на Plagron(от които никой не е доволен,май...)
Та мисълта ми е ,дали може да ги комбинирам с Bio-Bloom и Topmax... Дали има смисал изобщо?....
Ето ги каките:
https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=21882
Инче едно нещо немога да разбера,защо не си купи цялата серия на Биобизз, и да не се занимаваш с глупости ????????Благодаря ти. Аз горе долу се ориентирах и от другаде как се прави. Макар че в различните рецепти съотношенията и тн се различават горе долу се разбира че трябва да се разреди доста и да престои 1,2 седмици. А после с получения чаи направо ли може да се полива или и тои се поразрежда още? И по колко пъти би било полезно без да е прекалено? Това са ми последните въпроси за този тор.