Billy Bones
Active member
Сам го каза. Приятен уикенд и на теб!
Напротив, с всеки един мой пост хората разбират колко са елементарни и некомпетентни хора като теб и компания. Злоба нямам към никого, просто обяснявам по нормален и лесно разбираем начин защо голяма част от продуктите в т.нар. гроу шопове са там за да ти обират парите. И това, че си ограничен не е мой проблем. Ако можеше да асимилираш и 50 % от това което съм написал щеше да ми благодариш, вместо да лаеш като пале под постовете ми, без дори да можеш да обясниш защо. Хайде, говори, слушам, къде съм дал ГРЕШНА или ПОДВЕЖДАЩА информация в постовете си ?
Слушаи какво аз не съм по приказките много много а по делата! Нищо няма да споря с тяб, ти си пълен аматйор.... копи пеисчо изолирал се в неговия си свят в които явно се мислиш за всевишен!
Начи ти тъка го чувстваш, че аз трябва да съм ти благодарен кадето си ме светнал за нещата ... хахахах хвалипръцко за голяма работа се имаш .. ма си един балон пълен с въздух .... явно от много четене се углопява
п.с. В началото те мислих за някои по в час с тези работи, но съм грешил.
От мен толкова.... спор с теб няма да водя преди да ми покажиш троя реколта!
Тея таблетки са пълен майтап ако ги разтваряш във вода и поливаш с нея корените! Доказано е!
Бахурче дръж се малко на положение...тука не е фермата! Там имаш фенове тук не!Ок!
Няма за кво да обиждаш момчето така и да злобееш излишно! Нямаш необходимите знания да се месиш в спора стой на страна и спри да се изживяваш като верният питбул на growmarket.....който е получил някоя друга мостричка и само парадира с това пред хората да покаже колко е гъст с профитата и в знак на благодарност ще лае срещу всеки ,който каже нещо срещу тях. Капиш!
...отглеждал ли си с компост до сега ?Това става, но още по-добре е да започнеш с почва, в която вече има полезни МО.
И пак, компоста е цар.При усилената дейност на микроорганизмите температурата на компоста в дълбочина достига 60-70 градуса, което с течение на времето унищожава патогенните МО + яйца на паразити, насекоми и др.По-добре е да работиш с МО отколкото срещу тях.
За съжаления нямам голям опит с растения гледал съм всичко на всичко 3 пъти и в втория не ползвах компост.Какво те интересува?А ти гледал ли си- не се заяждам питам информативно с цел обмяна на опит.....отглеждал ли си с компост до сега ?
...отглеждал ли си с компост до сега ?
...отглеждал ли си с компост до сега ?
Чист тор е без примесиСъветвам те да пропуснеш заешката и гъбения компост.
А ЧКЧ чист тор ли е ,или смес?