What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

White Widow w polu

G

Guest

pokazaly jakies pre? ww kwitnie dosyc dlugo z tego co wiem, ciekawe czy dojdzie

glinka

Member
Właśnie nie widze jeszcze czy to kobitka czy facet !(bo dwie na bank female)
Ale moze ja sie zabardzo nie znam (pierwszy grow) ale wydaje mi sie ze kobitka bedzie ! bo jajec zadnych nie ma ! Tylko niech juz zaczyna kwitnać bo rónież obawiam sie ze nie dojdzie !

glinka

Member
O NIE !
MOJA WW Z NIRVANY OKAZALA SIE MĘŻCZYZNA !
BYLEM DZIS NA SPOCIE I WIDZIALEM TAKIE MALE JAJECZKA (TAK JAK W PRZYPADKU SIEJKI MOZE SIE OKAZAC ZE BEDZIE TO OBOJNIAK)

WW NIRVANA

WW FEMI1

WW FEMI2

glinka

Member
Mam jeszcze jedno pytanie ! Czemu te liscie okropnie śmierdza jakimś sianem ! Nie wiem jak opisac ten zapach , ale zawsze myslalem ze to bedzie pachniało tak ładnie jak zawykly bakens który kupujemy na osiedlach ! Chcialem nawet przypalic cos tego ale ten zapach aż odstarsza !

G

Guest

Po pierwsze kazda odmiana inaczej pachnie.
Po drugie nigdy liscie nie beda Ci pachnialy kwiatami, a pewnie te kupujesz u siebie na rejonie.
Liscie z WW nawet meskiego chyba powinny juz troche kopac ale nie polecam palenia - raczej makumba lub inne przetwory :)

glinka

Member
A TU NIEZACIEKAWA SYTUACJA !! PO RAZ KOLEJNY PODTOPIŁO MOJE KRZAKI !! PO OSTATNICH ULEWACH NIE DA SIE TEGO OPANOWAC !!

WW 1

WW 2

Fish131

Active member
No podtopilo Ci je bo niestety grunt dolka jest nizszy. Najgorsze jest to ze ja tez mam troche nizej grunt dolka ;/ Dzisiaj pojde zobaczyc jak to wyglada...

greengirl

Active member
glinka said:
A TU NIEZACIEKAWA SYTUACJA !! PO RAZ KOLEJNY PODTOPIŁO MOJE KRZAKI !! PO OSTATNICH ULEWACH NIE DA SIE TEGO OPANOWAC !!

Cześć, proponuję zasypac dołki ziemią (może być ta wykopana gdzieś obok), ziemi daj tyle, aby powstał mały kopiec wystający lekko ponad najbliższy teren. Woda powinna przestać się gromadzić.

pozdro

glinka

Member
NIESTETY ALE CHYBA Z DNIEM DZISIEJSZYM MOGE POWIEDZIEĆ ZE MOJE WW UMARŁY ! HEH
NIEBYŁEM DOŚĆ DŁUGO NA SPOCIE A MOJE KRZAKI BYŁY DOSŁOWNIE ZALANE !!!
Z KAŻDĄ WIZYTA MUSIAŁEM ODPOMPOWYWAĆ WODE !
EFEKTY MOJEJ NIEOBECNOŚCI WIDAC NA PONIŻSZYCH ZDJECIACH !

FEMI 1

FEMI 2

G

Guest

greengirl said:
Cześć, proponuję zasypac dołki ziemią (może być ta wykopana gdzieś obok), ziemi daj tyle, aby powstał mały kopiec wystający lekko ponad najbliższy teren. Woda powinna przestać się gromadzić.
pozdro
czemu nieposluchales dobrej rady? greengirl dobrze mowil kilka ruchow lopata i problem z glowy

e: no chyba ze...
wsumie bierz lopate i biegnij to przysypac moze jakims cudem sie uratuje ;)

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
Myśle że wystarczło zrobic dołek i odpływ :wave: ale polak mądry po szkodzie

greengirl

Active member
Szkoda tak dobrze uformowanych roślin. Na twoim miejscu pobiegłbym dołek zasypać. Wydaje mi się, że jeszcze nie wszystko stracone.