What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

White Widow w polu

glinka

Member
No właśnie nic nie kwitnie , mam nadzieje ze dojdzie mi to w naszych polskich warunkach. a niesadzicie ze liście w WW są lekko zółtawe ! może jakies porady ?

G

Guest

Duza dawka azotu pomoze. Mam ten sam problem i juz dalem duze dawki biohumusa :) Pzdr. h9t

EDIT: K_kaliber tym roslina jest potrzebny azot. One sa jeszcze na wegetacji... Pozdrawiam cie :wave: :joint:

Edit2: Moze i macie racje jungle i k_kaliber. Pozdrawiam :wave:

Last edited:

troyan

Member
k_kaliber po co nawoz PK skoro jeszcze nie kwitnie? wedlug mnie to tym plantom potrzebny jest azot.

~jungle

Member
Skoro jeszcze nie kwitną to przydałoby się trochę fosforu, który odpowiada za gotowość do flo. Teraz trzeba coraz bardziej ograniczać nawożenie azotem (nie mówię o biohomusie bo to lajtowy środek), k_kaliber ma więc rację.

glinka

Member
Dzis bylem na spocie i podlalem je biohmusem forte (tylko taki mam) i lekko spryskałem liście takim preparatem dolistnym (niepamietam nazwy) który zawierał azot + jakies makroelementy. Zauważyłem również, chociarz jeszcze dokonca nie jestem pewien, ze ta siejka to chyba chłop bedzie , wiec jeśli jutro uda mi sie zrobic zdjecia to wrzuce na forum ,pomozecie mi rozpoznac !

G

Guest

ladnie ziom, planuje tez wlasnie WW na przyszly out. wlasnie tak samo jak Ty powalczyc z feminizowanymi nasionami. takze skunk special [mam pewne dojscie :D hehe]
ladne WW tnij szybko te sieje moze cos bedzie kopalo maselko czy ciacho z tego :joint:
pozdro pes :wave:

G

Guest

diploidalny said:
Ta siejka okazała się hermem :) Wystarczy przyjzeć się zdjęciom by zauważyć męskie jaja, i biale włoski...

zgadzam sie z tobą całkowicie ....

pozdro

glinka

Member
A wiec tak , dzis pojechałem wyrwać siejke ponieważ sie zhermiła

tak wyglądał mniej wiecej układ korzenny (mniejwiecej - dlatego ze na szybko wyrwałem ją z ziemi )

A oto i siejka

lisc

to co zebrałem

glinka

Member
WW Nirvana* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *WW femi* * * * * * * * * * Druga WW femi
* * * * * * *

Last edited:

glinka

Member
NAJBARDZIEJ POWIGINAŁEM ROSLINE Z NIRVANY PONIEWAZ JEST WIEKSZA (PRZESZKADZAŁO MI TROCHE TO ZE JEST W DOLE), ALE NAJLEPIEJ SIE JA WIGINAŁO. ROSLINY FEMI SA MNIEJSZE I NIEMAM ZABARDZO JAK ICH JESZCZE POWYGINAC, BO LISTKI BY LEZAŁY NA ZIEMI. PEWNIE W MIARE CZASU(WZROSTU ROSLIN) BEDE JE NAGINAŁ POD KĄT 90^

WW Nirvany

* * * * * *

WW femi

* * * * * * * * *

Druga WW femi

* * * * * *

glinka

Member
NIEWIEM CZY ROSLINKI TO PRZEŻYJĄ , BO WYJECHALEM NA TYDZIEN A JAK WROCILEM ZASTALEM DOLKI PELNE WODY !!! MUSIALEM JĄ ODPOMPOWAC ALE CHYBA ROSLINKI WYGLADAJA ZDROWO ! CIEKAWE CO BEDZIE POZNEIJ ?

WW Nirvana * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * WW femi
* * * * *
WW femi2

Last edited:
G

Guest

Bedzie dobrze @Glinka. Od srody ma byc znowu goraco :D Kilka mokrych dni nie zabije takich pieknych panienek K+ bro.

Latest posts

Latest posts