What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

Chmurek

Member
T

thcfanatic

dzisiaj czytajac sobie hyperreala natknolem sie na ciekawe posty troche zal takich ludzi wiadomo sa gusta sa gusciki:D jedni lubia to drudzy tamto . Jednka rosmieszyly mnie te wpowiedzi chcialbym takiego czlowieka spotkac i posluchac co ma jeszcze do powiedzenia ciekawego:d

A co do mj to faktycznie , nie wiem co ludzie w tym widza, to jest tak krzywy środek ze tylko zapalisz to krzywe wkrety, leki i zamula, dol przychodzi momentalnie i dlugo trzyma, nie wiem co ludzie w takim gownie widza , to bez sesnu jest kurwa. Nie wiem skad to ma taka popularnosc, juz shrumsy 100000x lepsze sa a wszyscy tylko to ciulstwo by palili ...

@browar444, zdecydowanie przesadzasz. To, że na ciebie tak działa MJ, nie znaczy, że na wszystkich, trochę zrozumienia dla innych. Owszem, zgadzam się, że dla niektórych MJ jest bardziej paranojogenna od psychodelików. A dla niektórych na odwrót. No i co by nie mówić, MJ jest jednak bardziej rekreacyjna niż psychodeliki.

ja tylko nie rozumiem ludzi ktorzy stawiaja mj ponad lepsze srodki, tansze i przyjemniejsze.

Dla mnie to total kicha, nie wyoibrazam sobie po mj nie miec bt.

przepraszam za oftop ale ujme w inne słowa wypowiedź poprzednika. Pierdolisz panie browar44. MJ dla mnei to złoty lek na wszystko i zdania nie zmienie, co człowiek to opinia.

sam pierdolisz! nie widisz ile ludzi juz ma podobne zdanie do mojego??? ;] Dla mnie zloty lek na wszystko to uderzenie dopaminy i tez niz tego nie zmieni.

kazuya20

Active member
HAha nauka ANG profesjonalny e book dla ciebie i twojej rodziny

picture.php

http://www.scribd.com/doc/3779632/Angielskie-zwroty

Latest posts

Latest posts