ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dwóch jaraczy nie ma co zapalić i zastanawiają się z kąd wziąż zioło. Jeden nagle mówi:
-Ej ja znam kolesia co pierdzi THC!!!
Drugi na to:
-No to naginamy do niego!!!
Poszli, pukają, koleś otwiera im drzwi a oni do niego
-Słyszeliśmy że pierdzisz THC...możemy skorzystać???
-Jasne! Nie ma sprawy.
No to jeden z palaczy się nachyla nad wypiętą dupą, tamten pierdzi a ten ........wdech........uffff..wydech
-Ooooo...mocne te pierdy są, już się upaliłem
No więc kolej na tego drugiego, nachyla się wciąga pierda....i nagle spluwa czymś tfu...tfu, tfu
-Co ci się stało???
-Kurwa, kometa!!!
Mlody doktor psychiatrii postanowil sie przejsc po parku na terenie szpitala psychiatrycznego idzie idz, i widzi siedzacego kolesia walacego sie kamieniem w glowe is ie go pyta:
- co robisz??
-Narkotyzuje sie- pada odpowiedz
idzie dalej i widzi nastepnego koleszke ktory robie to samo i tez sie go pyta:
- co robisz??
- Cpam.
idzie dalej i sytuacja sie powtaza i znowu pada ta sama odpowiedz
wkoncu dochodiz do koleszki ktory siedzi na kupce kamieni i sie go pyta:
Hodowca, zgubilem ten link ze 2 lata temu, na szczescie odnalazl sie
jahman, przyznaje racje - nie moj typ, ale nie wykraczajac poza temat to gdybym porobil fotki pudelka Rubbermaid z paleniem SPRZED Ostrody, nastepnie PO Ostrodzie PLUS osoby, ktora w najwiekszym stopniu sie do tego przyczynila to NIKT z forum by w to nie uwierzyl hahahahaha
spodobalo mu sie... ehhehehe 'Policja komisyjnie pali trawkę' A ja sie pytam gdzie panowie mieli maski?!?! i Czy inhalowali sie zgodnie z polskim prawem?!?!?! heh...
Jahman: To jest kurwa skandal jakis !!, przeciez pan Stasio, bez maski, bez kombinezonu, to sie w glowie nie misci, raz ze zostal znarkotyzowany, dwa ze moze mu sie spodobac i zostanie naromanem a trzy ze przeciez mogl przedawkowac !!! - to jest gruby skandal ja na miejscu pana Stasia domagal bym sie kolosalnego odszkodowania od panstwa.
Jahmanie jesli znasz pana Stasia ze swojej fotki, zloz mu najszczersze kondolencje i zapros na forum, co jak co ale imponujace fotki i staz z trawa to on juz ma !