ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
thcfanatic grunwald Ci napisał kulturalnie co i jak. widać nie dotarło
W odpowiedzi na Twoje posty mogę napisać jedno:
wyczyj ryj i przemyśl swoje zachowanie.
Albo jesteś narajcowanym głupkowatym dzieciakiem, albo jakaś choroba to musi być. Może autyzm kurwa nie wiem. Ale za dobrze to na razie się nie prezentuje.
Od siebie dodam tylko tyle, że jeszcze jeden jakiś numer w tym stylu co odpierdalasz to ode mnie masz ignora i przypomnę innym również o tej funkcji.
Nawet sobie pomyślałem, że Ci to wytłuszczę, żeby zastymulować trochę bardziej kojarzenie i wiązanie faktów szybkie i mam nadzieje długotrwałe
tzn: głupi twój błąd na forum = ignor
Jak się kurwa nie możesz przystosować to polecam trawka.org i wszyscy będą mieli wtedy spokój. Tam zachowania twojego typu są dosyć popularne wiec nikt ciebie palcami wytykać nie będzie, a ty tez będziesz sie czul jak ryba w wodzie. Jeśli zrozumiałeś to co napisałem zaczniesz się zachowywać inaczej, jeśli tego nie zrozumiałeś to znaczy, że nie masz żadnych zastrzeżeń do swojej działalności na forum i powinieneś wypierdalać na trawkę.org bo cierpliwi to są kurwa rodzice i przedszkolanki.
narty
EDIT:
1. Nie pisz posta pod postem, a jak masz do napisania tylko zdanie, a twój post (wcześniejszy) jest na tej samej stronie to edytuj stary post i tam pisz.
Pisałeś, że od pewnego czasu przeglądasz forum. Jeśli tak jest to powinieneś mniej więcej widzieć jak ludzie się tutaj zachowują i jak działają.
Ty się zachowujesz jak pajac. Tu nie ma wyścigu kto nabije więcej postów tylko każdy stara się pisać coś co zainteresuje innych. Ty piszesz (z tego co widziałem) same bzdury.
Zanim następnym razem będziesz chciał coś napisać to przemyśl to 10x. A jak uznasz, że jednak warte jest to wysłania to pomyśl jeszcze 2 razy.
tyle w temacie. już tyle razy ci wszyscy uwagę zwracali i próbowali naprostować, że więcej razy (przynajmniej ja) tego robić nie będę tylko dostaniesz ignora i dla mnie przestaniesz na forum istnieć. o dziwo jako pierwsza osoba - nikt jeszcze ignora nie dostał. tyle będzie z tego pożytku, że zobaczymy czy ignory działają
ale powiedz mi o co chodzi ci czlowieku znalazlem smieszne wedlug mnie filmiki i chcialem sie podzielic z innymi moze kogos tez rozsmiesza a o to tu chodzi
aha sory nie przeczytalem nize to EDIt ale zapewniam cie ze nie sciagm sie i nie zbieram postow na sile a to ze napisalem posta pod postem to jakos tak glupio wyszlo a teraz to konieczne sory
ręce opadają. masz na prawdę kurwa problemy z rozumieniem tego co się do ciebie mówi, a raczej pisze.
ode mnie leci ignor właśnie wiec mnie juz nie dotyczysz.
nie mam czasu, ani ochoty tłumaczyć coś komuś kto w ogóle tego nie potrafi zrozumieć.
Twoje dalsze perypetie pewnie będą równie mizerne jak to co teraz robisz więc wole tego nie oglądać.
przynajmniej zaraz sprawdzimy jak dzialaja te ignory i czy dzialaja i czy w ogole na tym forum takie cos jest bo kiedys mi sie o uszy obilo
hehehe thc ten ostatni link faktycznie mnie rozwalił ta mina kolesia haha
hmm swoja droga musi miec strasznie malego czlona skoro tak latwo go schowal xD
ja bym tam powiedzial tej mleczarni ze dla mnie moze chodzic bez kostiumu ponad 2 stowy za nieznajomą haha ..to musialo byc ustawione ;P
Co do tych postów to mozesz po prostu skopiowac wszystko z tego nizej i wedytowac do posta wyzej a niepotrzebny usunac.. w takim układzie bedzie i czysto i nikt sie nie bedzie wnerwial hehe (do roboty
"Na miejscu naszych piłkarzy złapałbym tę angielską świnię gdzieś w ciemnej ulicy i tak sprał, żeby się wieprz nie mógł ruszać przynajmniej przez 3 miesiące!"