What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

G

Guest

A u mnie znow bedzie wesolo bo starzy wyjezdzaja na tydzien lada moment i bede jutro mial blunty - 3 gieta :D Do tego z 20 browcow i jazda.... :rasta:

:muahaha: CHATA WOLNA!!! :headbange

ss_argus

Member
Shaman Trip said:
A u mnie znow bedzie wesolo bo starzy wyjezdzaja na tydzien lada moment i bede jutro mial blunty - 3 gieta :D Do tego z 20 browcow i jazda.... :rasta:

:muahaha: CHATA WOLNA!!! :headbange

Witaj kolego :wave: Twój post brzmi jak zaproszenie na balety, daj jakieś namiary to chętnie wbijemy się do Ciebie na imprezkę :headbange :rasta:

...Spokojnie to był ŻART :muahaha:

Ps.Załatw sobie trochę fety, żeby przed przyjazdem starych mieć motywację do posprzątania trolowni na chacie - bo z autopsji wiem, że koledzy raczej Ci w tym nie pomogą.

Pozdr.
ss_argus

Last edited:
G

Guest

A ja mam ziolko od zaufanej osoby :D
Klepie swietnie - wydaje mi sie ze to mix ind./sativ.

:muahaha:

A tak w ogle co sadzicie o stuffie od dila?

pzdr! :wave:

tomato

Member
Veteran
Shaman Trip said:
A tak w ogle co sadzicie o stuffie od dila?
wlasnie, to zalezy od dila i od stafu. ja mieszkalem jakis czas w UK, i tam mialem zajebistego dila, ktory zreszta byl tez polakiem.bezproblemowy gosciu, za 10 pandow dawal jakies 3-4 giety takiego stafu, ze jak wracalem metrem to wszyscy sie do mnie usmiechali tak strasznie walilo...:headbange
a w kraju to roznie bywa.nigdy nie wiadomo co tak naprawde dostaniesz, i czasem nie ma towaru w miescie, hehe.wlasnie jestem na przymusowym odwyku, bo jednego goscia zgarneli, a jak dzwonie do drugiego to pojawie sie komunikat : tu numer *********, prosze zostawic wiadomosc po sygnale"
tez tak macie ??? :confused:

D

DepczacyRobaki

rberciol wlasnie zapodalem to sobie po zjarce.I powiem Ci ze kolo jest zajebisty xD.Chce to cale!

Last edited:

rberciol

Member
Hehehe dobry koleś, też bym chciał to cale ale nie wiem czy jest taka wersja :)
FRISTAJLO !!!

DepczacyRobaki
http://pl.youtube.com/watch?v=aU9epc_cYzU
o co kaman?Moja teoria jest taka ze to sie z kazdym przelaniem burzy tak jak np. piana w piwie.Ale jestem oczywiscie zbuchany i teoria moze byc dziwna xD

Tam chyba w każdej szklance jest troche wody (jak napsiane w komenatrzach) zobacz jak na koncy wszystko jest rozcienczone :p

Last edited:

LDV

Active member
Chce ktoś troche pyłku? :rasta:

hehehehehehehehehehehehe
5620AnnaCnycdF2.jpg

:bashhead: :bigeye: :bigeye:

rberciol

Member
Haha no ładnie, ja może coś napisze

Sytuacja dla mnie przeraźliwa, szczególnie jak jest się bohaterem :D, ale z perspektywy jest dla mnie śmieszna. Tak więc do spotów są dwie drogi, przez las oraz przez ulicę główną, gdzie jeżdżą samochody. Na spoty jechałem drogą przez las, aby podlać nawozem rośliny. Podczas pobytu tam zobaczyłem duże chmurki nadchodzące zza horyzontu. Pomyślałem, że nadchodzi burza. Udałem się na miejsce, podlałem rośliny i postanowiłem uciekać drogą którą przyjechałem. Wyjechałem rowerkiem na dróżkę główną lasu, prowadzącą do domu, jednak na drodze tej zobaczyłem przewalone drzewo, po czym usłyszałem jeden, jedyny grzmot (a może wydawało mi się?). Postanowiłem wrócić drogą główną z samochodami. Przed tą drogą czekała na mnie jeszcze przeszkoda. Górka z piachu (po deszczu miała też dziury). Szybko z niej zjechałem. Rozpędzony wpadłem w turbulencje, co spowodowało że przy końcu górki rower zahamował i się przewrócił, a ja niczym Małysz wyleciałem 1,5 m - 2m do przodu w krzaki. Szybko się podniosłem i zacząłem spierniczać do domu, niestety deszczyk mnie złapał no i nieźle mnie zmoczył :)