What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

frether

Member
Veteran
moja truskaweczka z parapetu :biglaugh:
dscn1095au2.jpg

dscn1043zs3.jpg

PioK

Member
ladnie ... tylko czemu tak malo ... czy to tylko ja widze swiat z MJ piekniejszy, doskonalszy ?? Pany, najwazniejsze to widziec harmoniczne... czy to dzwieku, czy to swiatla, mozna tez widziec harmoniczne drugiej osoby ... niektorzy nazywaja to miloscia ;]

imgp5482xy6.jpg

Last edited:

frether

Member
Veteran
Bfc ten bałwan kogoś mi przypomina hyhy
takie pytanko do ogrodników ostatnio na parapecie zakwitło mi coś takiego nie wiecie jak to się nazywa?

Finger

Outdoor grower...
Veteran
mistaP said:
Hippeastrum lub po polsku zwartnica

A nie jest to przypadkiem amarylis?

Edit: w sumie juz wiem ze to i tak rodzina amarylkowatych heh..

Last edited:

mistaP

Member
Quote:Originally Posted by mistaP Hippeastrum lub po polsku zwartnica A nie jest to przypadkiem amarylis? Edit: w sumie juz wiem ze to i tak rodzina amarylkowatych heh..

rodzina sie zgadza ale to napewno hippeastrum, choć czesto nazywane błędnie amarylisem

pzdr

K

kallenavndk

tłuszczu z tych wszystkich obrazów pogrubienie:) to robi dobre na zimno, ze względu na kolor ciepła:)

C

czaczo

witam
po raz pierwszy od 8 lat bylem w polsce i to, to w calkiem nieznanym dlamnie terenie ,ale nasza polska naprawde jest pikna!

tomato

Member
Veteran
heh, czaczo, pewnie ze polska jest piekna !
i wreszcie mamy piekna biala zime..

22085IMG_2800.jpg

22085IMG_2772.jpg

Last edited: