What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

klint

Active member
Veteran
picture.php

:)

jerzu19

Well-known member
Veteran
Yooo
Moj kocur oprocz zagladania ze mna do boxa lubi tez pomoc przy motorku...sry ze zdjecie bokiem :/
picture.php

Pozdro dla wszystkich motorzystow

klint

Active member
Veteran
I te spojrzenie mówi±ce "mam ciê w dupie" :D

picture.php

picture.php

Robotne te ma³e gnoje trzeba im przyznaæ hehehe... :)
W 24 godziny tyle naniosly...
picture.php

Pozdrawiam.

Last edited:

delavega

Member
Cze¶æ,
nie uda³o mi siê zrobiæ lepszego zdjêcia ale jest na nim wróbel albinos... Nie widzê go ju¿ jaki¶ czas, mo¿e drapn±³ go jaki¶ drapie¿nik.
picture.php

klint

Active member
Veteran
Witam wszystkich :)

Mam ma³y dylemat i mo¿e kto¶ doradzi co robiæ. Mianowicie juz wiem czemu ta parka go³êbi z uporem maniaka budowa³a te gniazdko w mojej donicy. Dzis patrze jest oczywi¶cie nowe gniazdo a w nim jajko. I co teraz szkoda mi je wyrzucaæ ale te¿ nie chcia³ bym ¿eby ziemia zaczê³a ple¶niec czy cokolwiek by siê mia³o z krzakiem dziaæ. Pomozcie proszê...
Dumna mama...
picture.php

Potomstwo...
picture.php

kaczy

Active member
Veteran
Mysle ze to kompletnie nie ma wplywu na Twoj plon i powinienes zostawic te ptaki w spokoju. Btw bardzo ladne krzaki.

klint

Active member
Veteran
Dziêki kaczy za dobre s³owo :) tak te¿ mam zamiar zrobiæ niech siê wykluje pisklaczek hehehe bêdzie podwójna fotorelacja jedna z fauny druga z flory hehehe.
:thank you:

klint

Active member
Veteran
Ma³o tego dzi¶ obczailem i s± juz dwa jajka hahahahaha. I moj ma³y jubileusz mianowicie post nr 777 :)

picture.php

Mo¿e z racji miejsca wylegu wyjdzie jaki¶ zielony smok z jajka ;)
picture.php

:thank you:

Last edited:

Latest posts

Latest posts