ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
pai nu mai am mascul acuma... mai rau, am gasit si un hermie pe acolo sper sa nu fi cauzat prea mari pagube pana l-am identificat... Skunk-ul cred ca o sa-l revegetez si o sa-l incrucisez cu o indica pe de o parte si Black Forrest (Vietnam Black X Hawaian Sativa X Ak47 - cherry pheno) pe de alta parte.... intrebarea e cu ce mascul sa polenizez plantele de Original Haze? as fi incercat un pachet de Flo de la DjShort insa sunt cam stramtorat cu banii acuma asa ca o sa germinez niste seminte de Kalichakra sa vedem ce-o iesi....
salut,
din pacate nici o planta nu-mi mai tine companie acuma, am plecat din patria-muma dupa sarbatori si vizuina a ramas goala si inghetata, astept si io sa vina vara ca mai toti de pe aicea
Vis-a-vis de ce s-a intamplat asta toamna o sa fie si un smoke report trebuie doar sa-mi mai confirm impresiile cu cineva...