What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Το πολυπόθητο ταξίδι στην Ολλανδία

exw mia protimisi sto mavro alla de leo oxi kai se tipota... tha sou stilw kamia vdomada prin alla pm de ginetai mallon epeidh exeis liga post.. efxaristw prokatavolika:)

ela file m!! opws eixa grapsei kai sto forum 21 tou mina tha eimai amsterdam! me allous 3 ellines! tha menoume sto leidseplein dipla. tha ta poume?? kai pws tha epikoinwnisoume? vlepw orea pragmata stis foto sou

loipon apologismos apo amsterdam: prepei na dokimasa gurw stis 20 poikilies. mou ekane entuposi to SSH tou dampkring pou itan kai to prwto tsigaro pou ipia. isos kai to mexican haze. genika apo ena simeio kai meta omos ta xorta mou fainodousan ola idia. oi sokolates pou paizan itan pio kales. mesos oros peripou 12 evro to g. i poli genika panakrivi se ola ektws apo to alkool alla gamath toulaxiston me ton pentakatharo ourano pou eixe kai oi anthrwpoi xaroumenoi. kaluteri periodos gia episkepsi pistevw oti einai pros anoixi pou isws ftiaxnei kai o kairos

dubindam36

New member
loipon apologismos apo amsterdam: prepei na dokimasa gurw stis 20 poikilies. mou ekane entuposi to SSH tou dampkring pou itan kai to prwto tsigaro pou ipia. isos kai to mexican haze. genika apo ena simeio kai meta omos ta xorta mou fainodousan ola idia. oi sokolates pou paizan itan pio kales. mesos oros peripou 12 evro to g. i poli genika panakrivi se ola ektws apo to alkool alla gamath toulaxiston me ton pentakatharo ourano pou eixe kai oi anthrwpoi xaroumenoi. kaluteri periodos gia episkepsi pistevw oti einai pros anoixi pou isws ftiaxnei kai o kairos

:laughing: afto itan to timima tis kafrilas.ta kala ta staff de paizoun sta coffeeshop,ta pio akriba staff k oi pio extreme poitites de ksepernane ta 9euros,i poli ine pamfthini ektos ap to touristiko kentro k xorta sa to ssh tou dampkring edo ta rixnoume sto tzaki gia prosanama.den peirazei tin epomeni fora isos ....

profanws kai ta kala ta stuf de paizoun sta kofisop de diafonw. episis kai kati allo pou ksexasa. i poli sta meri pou kinithika toulaxiston arketa asfalhs, epeze apeiri batsaria alla oi batsoi tous einai gamatoi. peristatiko: psaxnomai sti leidse plein gia tpt pera apo tous bafous kai me ta pola enas mou leei se ligo. arazoume arketa makrutera alla ton vlepame. skaei asfalitis mas rwtaei aftos o typos sas eipe gia extasy?
oxi tou lew alla exw psaxtei polu kai de paizei tipota.
o typos apolyta cool mou apantaei min pswniseis apo to dromo.
tou lew einai nomimo na exw gia emena? mou leei den einai paranomo na to exeis mesa sou, einai paranomo na to agoraseis.
se kana 10 lepto pou eimastan kapou trigurw vlepoume ton typako na ton exoun parei 3 batsoi sikoto me xeiropedes... oi typoi kseroun ti doulia tous kai tin kanoun kala

genika paizoun pados drugs alla oxi toso fanera oso paliotera pou to slogan itan coka coka extasy. paizan kai manitaria kseramena se magazi headshop polu kala

tjo

life gardener
Veteran
geia xara paides:tiphat:

diabaza gia to mexican haze kai eipa na po ti gnomi moy.:)
eixa paei to mai pano sto amsterdam kai opos polu sosta leei o filos oti ta xorta ekei einai gia to tzaki to brisko logiko!
epina ntoumania sunexeia kai den mastourona..mono me 2-3 katalaba kati kai ena ap auto itan to mexican haze..
piga sto dampking meta apo parotrynsi toy ganja hasi-allios de tha pigaina apo kei mallon- kai otan mpika mesa mou rthe sti muti i
klasiki murodia pou exei ena haze..gamati!! -rotao ton ntiler ti
murizei kai mou leei - mexican haze pairnoun oi perisoteroi edo.
tespa pirame mh kai nh makran kalutero to mh.
..pira kai 5 fasolia mh:) -kiwi seeds-
fantazomai oti spitiko tha einai arketa kalutero..ayta!:wave:

kati pou mou ekane entypwsi einai oti oi perissoteroi dopioi agorazan etoima gara apo to dampkring. to ekana kai egw mipws kai eixan kati kalo mesa pira ena jack herrer alla mia ap ta idia.. episis pantou se ola ta magazakia me "souvenir" kai tsigara klp pezan kati "spliff seeds". prwti fora ekei ta akousa isws ta poulane padou gt einai ftina... tha doume to kalokairi

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
είναι φυσικό και επόμενο ότι η εμπορικότητα υπερισχύει τις ποιότητας από κάποιο σημείο και μετά.. πιστεύω
ότι αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο...ένας grower που επισκέπτεται το Adam, δεν το κάνει για να πιει
κάτι καλύτερο από το δικό του..το συναίσθημα πας να ζήσεις...την ελευθερια να εκφραστής άνετα με το
αγαπημένο σου φυτό και τον καρπό του!!

dubindam36

New member
kati pou mou ekane entypwsi einai oti oi perissoteroi dopioi agorazan etoima gara apo to dampkring. to ekana kai egw mipws kai eixan kati kalo mesa pira ena jack herrer alla mia ap ta idia.. episis pantou se ola ta magazakia me "souvenir" kai tsigara klp pezan kati "spliff seeds". prwti fora ekei ta akousa isws ta poulane padou gt einai ftina... tha doume to kalokairi

oi ntopioi, ektos apo kapoies mikres eksereseis fisika,ine asxetoi me to athlima...apla epeidi zoun se afti ti xora pou ine nomima pou k pou tha kanoun kana tsigaro,me liga logia ine peristasiakoi xristes,den exoun gnosi,sinithos theloun na enisxisoun to akousma tous ap to alcohol me ena mpafo,kapos etsi.ta spliff seeds ine apla touristikes apates

dubindam36

New member
είναι φυσικό και επόμενο ότι η εμπορικότητα υπερισχύει τις ποιότητας από κάποιο σημείο και μετά.. πιστεύω
ότι αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο...ένας grower που επισκέπτεται το Adam, δεν το κάνει για να πιει
κάτι καλύτερο από το δικό του..το συναίσθημα πας να ζήσεις...την ελευθερια να εκφραστής άνετα με το
αγαπημένο σου φυτό και τον καρπό του!!
etsi akribos opos ta les ine file mou.ena mikro paradeigma,ta teleftea xronia opote katebainw ellada mou ine poli diskolo na kano kefali k na fxaristitho to pioma,apla k mono giati exo sinithisei apo do na xrisimopoio to iero xorto xoris na niotho oti kano kati paranomo oti prepei na prosekso kai na krifto.panta leo se filous otan erxontai pano na min psaxnontai toso me ti poiotita oso me to feeling tin apopoinikopoiisi, tin eleftheria.
apo kei k pera opos eipes an ise grower mi perimenis polla.sta magazia k ta kalitera ine tinga sta farmaka.kala k kathara xorta mono apo ntopious growers mporis na bris opote mono an exis kapoio filo.
apo ta coffeeshop to mono pou aksizi na psakseis einai ta maura.mporeis na breis dekades poiotites hashish(akriba bebaia) apo olo to kosmo,staffia pou den ftanoun distixos stin ellada pote
telos mia leptomereia.epeidi to noembri ine to cannabis cup,oi dealers kratane tous proigumenous mines ta kala ta staff gia na ta mosxopoulisoun akribos prin to cup.gia afto to logo oktombris den ine o kaliteros minas gia tin agora.i kaliteri epoxi ine ap telos noembri k meta

εγω σα τουριστας 2η φορα θα δηλωσω οτι αν ειστε σε φαση παμε να πιουμε μπαφους πραγματικα μη πατε δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα. αν εχετε σκοπο να ζησετε τη ζωη παραλληλα με τους μπαφους και τα ξυδια και οτι αλλο γουσταρει ο καθενας ειναι παραδεισος. και απο μουνια το ιδιο. eyecontact χαμογελο η γκομενα καπακια πας μιλας και γνωριζεσαι. εδω δε παιζει πουθενα αυτο εκει ειναι το νορμαλ. σα συμπερασμα εγω προσωπικα περασα γαματα και οι μπαφοι ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε. αν εχεις κανει athens greece εκει (και μαλλον σε ολο τον υπολοιπο πλανητη πλην του μπουρδελου) εισαι αρχοντας