pararaboom
Member
exw mia protimisi sto mavro alla de leo oxi kai se tipota... tha sou stilw kamia vdomada prin alla pm de ginetai mallon epeidh exeis liga post.. efxaristw prokatavolika
loipon apologismos apo amsterdam: prepei na dokimasa gurw stis 20 poikilies. mou ekane entuposi to SSH tou dampkring pou itan kai to prwto tsigaro pou ipia. isos kai to mexican haze. genika apo ena simeio kai meta omos ta xorta mou fainodousan ola idia. oi sokolates pou paizan itan pio kales. mesos oros peripou 12 evro to g. i poli genika panakrivi se ola ektws apo to alkool alla gamath toulaxiston me ton pentakatharo ourano pou eixe kai oi anthrwpoi xaroumenoi. kaluteri periodos gia episkepsi pistevw oti einai pros anoixi pou isws ftiaxnei kai o kairos
kati pou mou ekane entypwsi einai oti oi perissoteroi dopioi agorazan etoima gara apo to dampkring. to ekana kai egw mipws kai eixan kati kalo mesa pira ena jack herrer alla mia ap ta idia.. episis pantou se ola ta magazakia me "souvenir" kai tsigara klp pezan kati "spliff seeds". prwti fora ekei ta akousa isws ta poulane padou gt einai ftina... tha doume to kalokairi
etsi akribos opos ta les ine file mou.ena mikro paradeigma,ta teleftea xronia opote katebainw ellada mou ine poli diskolo na kano kefali k na fxaristitho to pioma,apla k mono giati exo sinithisei apo do na xrisimopoio to iero xorto xoris na niotho oti kano kati paranomo oti prepei na prosekso kai na krifto.panta leo se filous otan erxontai pano na min psaxnontai toso me ti poiotita oso me to feeling tin apopoinikopoiisi, tin eleftheria.είναι φυσικό και επόμενο ότι η εμπορικότητα υπερισχύει τις ποιότητας από κάποιο σημείο και μετά.. πιστεύω
ότι αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο...ένας grower που επισκέπτεται το Adam, δεν το κάνει για να πιει
κάτι καλύτερο από το δικό του..το συναίσθημα πας να ζήσεις...την ελευθερια να εκφραστής άνετα με το
αγαπημένο σου φυτό και τον καρπό του!!