Τι λάμπα έχεις και γιατί βάζεις τα μπαμπού;
Για χειμώνα, με κουλτούμπι, μια χαρά είναι. Πάω για τρίτη χρονιά που τα έχω έτσι, ουδεν πρόβλημα. Δυνατός εξαερισμός εννοείται.1000 στο 1x1; Τολμηρό και ενθαρρυντικό όντως!
Θέλω να μπορώ να βγάζω τις γλὰστρες μεμονομένα αν υπάρχει ανάγκη, ή και να αλλαζω τοπoθεσίες, αν τίθεται θέμα ύψους (τα πιο ψηλά στις άκρες, για να είναι το σύνολο αμφιθεατρικό. Επειδή συχνά βάζω πολλαπλές ποικιλίες, αυτό βολεύει εξαιρετικά. Με το δίκτυ δένεσαι εξ αρχής. Γενικά τα καλά ΟG Kush, σπάνια σηκώνουν το βάρος τους μόνα τους.Αφελής η ερώτηση για τα μπαμπού, απλά αναρωτήθηκα γιατί όχι δύχτι
Προσωπικά, δεν επιρεάζει το κλίμα ποιές ποικιλίες βάζω. Όποια έχει σειρά! Βέβαια, άλλο το Βρετανικό καλοκαίρι, άλλο το Ελληνικό. Αν ήταν να βάλω καλοκαίρι Ελλάδα, πάντως, Θα έβαζα κανα Τσιτράλι, ή άλλο Χίντου Κους, Μαζαρ-ι-Σαρίφ, π.χ. που δεν κλατάρουν με ζέστη.μιας και βαζεις καλοκαιρι τι ποικιλιες προτεινεις ρε εμπειρια ?
Εγώ έχω βάλει ένα μεγάλο garden tray 1x1 και όλες οι γλάστρες εκεί μέσα. Σπάνια μπαίνω στον κόπο πια να ποτίζω από επάνω. 20 λίτρα κάθε 3 μέρες στο tray, και η δουλειά δεν παίρνει ούτε 5 λεπτά!εγω σε χωμα πλεγμα δεν ξαναβαζω για να ποτισω τα πισω πισω εκανα μιση ωρα μεγαλη ταλαιπωρια...