Igen, azt láttam Én is. De online shopnak hirdetik magukt. Lehet az csak egy székhelyszolgáltató címe, ahova be van jelentve 100 cég. Oszt van ott egy postaláda "Varázskert" felirattal.
Azt írtam ott az üzlet mit nem lehet ezen érteni.
Igen, azt láttam Én is. De online shopnak hirdetik magukt. Lehet az csak egy székhelyszolgáltató címe, ahova be van jelentve 100 cég. Oszt van ott egy postaláda "Varázskert" felirattal.
Azt írtam ott az üzlet mit nem lehet ezen érteni.
Kedves Dr Brown!
Semmi gond a felfogóképességemmel. És még olvasni is tudok, úgyhogy Én is láttam a weboldalon a címet. Csupán azt mondtam, hogy elképzelhető, hogy nincs nekik boltjuk, csak online formában működnek.
Vagy Te már jártál ott személyesen?
régen volt aktív bolt.. de miért nem hívod fel az elérhetőséget, írsz emailt stb...?
Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak bosszantani akarsz ?
Igen voltam már ott, igen egy üzlet van, van árukészletük, pénztárgépük hivatalos nyitva tartásuk és még eladó is van.
Lehallgatják, megfigyelik és egyéb adatokat gyűjtenek róla
Úgy gondolod, hogy sötét vagyok mert olyan kérdést teszek fel ami teljesen reális? Elmész Te a bús picsába....
Nem azt írtad, hogy "voltam már ott, menj csak oda nyugodtan", hanem csak annyit hogy itt van a cím, ami ugye a weboldalukon is fel van tüntetve. (de se nyitvatartás se semmi egyéb ami arra utalna, hogy ott működő bolt van)
És mivel alapítottam már pár céget, tudom, hogy működik a székhely és a tényleges működés helye. Sok esetben köze nincs a Cég címének a tényleges működés helyéhez. És a weboldalukon általában a cégek a székhelyüket tüntetik fel.
Te tényleg ennyire sötét vagy, hogy még ezt sem tudod? Vagy csak bosszantani akarsz?
Remélem el is nézel a boltba ha ennyit offoltok róla.
Milyen csodaszerre gondolsz?