What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Tangerine Dream + Ripper Seeds Sativa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hash se face bunicel si din trim, dar trebuie studiat inainte. Alesi bine sacii folositi, de obicei minim 3-4 saci si nu doar 2, amestecat mai mult, dar filtrat doar o data, etc. Din ce spui nu cred ca ai inteles cum se folosesc inainte de a incepe sa ii folosesti. Si e pacat, daca tot ii ai. Cauta un tutorial sau un video pe youtube si te va lamuri mai mult. Am facut cu cineva super hash din trim, doar ca kief, nu bubble. Dar se poate si bubble de calitate din trim, doar ca nu am avut inca interes sa fac, sacii au fost scumpicei si prefer sa ii folosesc doar la buzi, si sa nu ii uzez aiurea. Conteaza tehnica mai mult decat materialul folosit, atat timp cat exista cristale se pot extrage. O tehnica incorecta poate sa insemne ca nu extragi tot sau pierzi o parte din ce extragi. Manipulare prea multa sau prea agresiva poate sa insemne ca spargi cristalele si le permiti sa treaca prin plasa in loc sa ramana acolo intregi ca sa le fumezi. Lipsa de material ar trebui sa te faca mai econom, si asta inseamna sa iti faci temele mai bine inainte de a face ceva de care nu esti sigur. E mai usor sa folosesti ceva ce deja ai in un mod mai eficient decat sa faci rost de mai mult si sa exploatezi intr-un mod risipitor tot.
la treaba asta cu scrogul iti raspunzi mai bine singur, pe baza la cat au crescut data trecuta plantele dupa switch. Daca nu ai destul spatiu pe verticala sau vrei sa folosesti cat mai eficient ledurile are rost, insa te va si incurca in ingrijirea plantelor. eu as merge fara, insa daca stii ca se lungesc plantele mult, mai bine il lasi. mai ales ca ai multe si nu o sa ai ce training sa faci daca se inalta prea mult, va fi ingramadeala.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Un update, ceva ? Arata promitator grow-ul :lurk:
Isi mai are rost plasa pentru scrog daca n-ai suficient spatiu pe verticala ? Tu stii. Eu as pastra plasa daca n-as avea inaltime suficienta ca sa nu-mi prajeasca becurile topurile :)
Cred ca era mai ok daca erau 4 plante acolo in loc de 9. Ce vad la tine in growroom e sog cu scrog, lol :D