Magyarul írtam, nem valami magyarul. Kurblizd be az agyad mert elette az idő.
Pontosan azt mondtam, igen , hogy nem vagy az. Legalább valamit végre sikerült megértenem.
Azt tagadod meg, hogy megszóltál, hogy ne küldjek linket hanem mondjam el ha már "elvileg értem" erre te mit is tettél most ? Küldtél egy linket , amin ugyan te leírtad... de azt csak ő látja.. lényegében amiért múltkor belém kötöttél, elkövetted.
Soha sem lesz legális itthon a fű, mi ti éltek. Ámen !
Ez jó! Elsősorban nem sértődtem meg, szimplán sért az amit létrehoztatok, akik vagytok (az itteni szereplésetek alapján). Ezzel elmondtam annak okát miért degradálom AZ ÁLTALATOK LETAROLT KÖRNYEZETET. A degradáláshoz, hozzá fűznék még annyit, hogy a tudást amit nagyon szépen elsajátítottatok, átadtátok már ezreknek és tudom, hogy még legalább egyszer ennyi személynek átfogjátok, viszont a baj az, hogy lekicsinyítitek az emberek nagy részét. Tök érthető, hogy valaki megszívja itt magát és tovább áll, ki akar közétek tartozni ? Igen , aki olyan hülye mint én
Folyamatosan ismétlem magam, remélem többször ezt nem kell leírnom, hogy felfogd. Bár ha egy makacs állatfajtának tartod magad, sosem fogod.
Miért nem lesz itthon legális a fű ? Elmondtad az előbb.. meggazdagodásra való a kender, kultúra nulla. Amíg te és sokan mások ezt az eszmét vallják vagy csak hirdetik (nagyon kártékony módon) addig valójában.. nem is értem a kérdésedet
Mi akadályozza a cselekményt ? Pont ez a tény meg te és ti. Akik eddig toporogtak egy helyben , nem törődve ezzel az egésszel vaaagy talán egyszer-egyszer próbálkoztatok , nyűglődtetek aztán rájöttetek, hogy egy épp gondolatot nem tudtatok megfogalmazni , erre tökéletes bizonyíték, hogy itt tartunk most ahol és az is , hogy halott -al szimbolizálod a nem létező(inkább) vagy bukott eszméitek. Ez alapján kétszer rúgnék a halottba.
Nem nyitottam fel senki szemét, szeretném csak. Ezért szólaltam meg itt, bármennyire is felfoghatatlan, pláne ennyi idő után de vannak konkrét elképzeléseim is.
Aminek ez az első lépése, egy szép tükör amibe érezhetően nehezen néztek bele , gondolom mennyire fáj , az eljárt idő hatványozva a fájdalmat.
Szerintem a történelmi pillanat megillet engem és téged is. Tudom, hogy sokak lelke fürdene ebben a sikerben.
Ui.: Sosem foglalkoztatott igazán a legalizáció, sosem hittem az emberekben. Valószínű jelenlegi kétségbe esésem végett "prédikálok" vagy csak egy-két jelen lévő Egyén inspirál.
Aha aha.. szép volt az utolsó mondatod ,mr. csirihau...
Jó kis gondolat , de ahol a népbutítás a cél ott ez , hogy fog megvalósulni , ha magunktól nem ébredünk "öntudatra" és ami segítHETNE vagy aki segíthetne az szinte elérhetetlen egy hétköznapi embernek? "dílert" akitől albánia salaktermékét megkaphatod,sarkonként találsz, jó tudom ez degradáló egy kicsit , pláne hogy nem tudom milyen ott kint a végtermék csak azt látom milyen lesz mire ideér.De az szerintem messze nem azt nyújtja mint ööö kéne?