Itt nem találtal naplokat? Sadmin belehalt a pénisznagyobbito mutétbe, az ujságok is megirták. Te nem olvasol féknyuzt?
De de talaltam persze, csak erdekelt volna, van e hasonlo forum mint a KF volt.
LOL...halistennek nem olvasok fake newst.
Itt nem találtal naplokat? Sadmin belehalt a pénisznagyobbito mutétbe, az ujságok is megirták. Te nem olvasol féknyuzt?
Van hasonló, de sajnos meghívó kell hozzá.
Exkalapon is találsz még magyar naplókat.
Sziasztok, sry, hogy ide írok, de úgy láttam ez itt most elég aktív és nem láttam relevánsabb topicot.
Szóval a füvezéssel, mint általánosságban lenne egy olyan kérdésem, hogy 45 éves fejjel kipróbáltam otthon a füvet. Régebben haverokkal toltuk párszor, de emlékszem akkor is elég volt egy-két slukk, én nagyon beálltam t?le. Otthonra szereztem füvet és vettem egy bongot is. Asszonnyal kipróbáltuk és a torkomat eléggé kaparta, pedig elég keveset törtem bele, de rendesen beálltam, sokszor hányingerem is volt, de volt flashelés rendesen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a hányinger mennyire jellemz? általában? Lehet-e más móddal csökkenteni ezen? Pl a vaporizátorral? Szeretnék néha betépni, de a jó élmények között, most volt azért eléggé rossz élmény is ezzel. Hátha tudtok segíteni és sry, hogy offolok.