What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Sour Amnesia, distractie de iarna

jtm

Some kind of shaman
Veteran
4 seminte Sour Amnesia regular, Hortilab.

Sour Amnesia a fost aleasa pe baza unui crosscheck la reporturi, care o prezinta ca o Sativa, cu foarte putine efecte adverse. Practic, doar drymouth. Si amnesia, desigur, hahaha...!

Pamant Composana. Nu am folosit multumit de Natura Agro, deoarece nu mi-a placut cum absoarbe apa (da, stiu, am mai folosit, dar...).

Din 4 au iesit 3. Pe moment, 20W LED. Artileria grea e in debara, inca nu e nevoie de ea.

Mergem mai departe.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aiurea, is om serios... Îi pentru partea de THC a experimentului asta:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=336173

Stii ca v-am zis ceva despre microdosing, o notiune aparent lipsa de pe site-ul asta, din motive... obiective :D

Am zis sa testez, si am inceput cu CBD, ca din asta am la indemana. Urmeaza si partea de THC, cand or creste astea.

Care astea, iata, au fost cuminti si au primit casutze noi, si papica noua, 3x 6500Kx20W:

Plus, na, daca tu si hempy nu postati nimic cu recoltele, se baga astia mai mititeii...

L.E. Compatimind cu cmnbs, sper (acuma ca ai bagat stramba), ca am Sour Amnesia in pachetul asta de la Hortilab...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apropo, si eu tot pe microdosing is, nu am mai depasit 2 gr pe zi de cateva saptamani..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Curat murdar nene Iancule...

L.E. Mici probleme: probabil din cauza pHului pamantului (zic si eu), plantele incep sa aiba carente de magneziu, si sunt de abia la al doilea set de frunze. As schimba pamantul, stiu eu, idei...?

Nota: Pareau sanatoase pana le-am transplantat. Ciudat... Pamantul e fix identic in ghivecele adoptive, cu cel din ghiveciul "sursa".

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Plantele la circa 2 saptamani de cand au scos frunza:

Mie imi par mai apropiate de Sour Diesel decat de Amnesia Haze. E stiut ca soiul asta are doua fenotipuri, dar astea 3 par foarte asemanatoare. Cred ca acusi le paste niste 12/12, deocamdata fiind pe 24/0. Ma gandesc sa reduc gradat in urmatoarele 12 zile orarul.
Totodata, as incepe cu mici doze de nutrienti, ai solului fiind gata (orientativ) peste doua saptamani ...

mike1983

Member
Plantele la circa 2 saptamani de cand au scos frunza:

https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=70783&pictureid=1688284View Image

Mie imi par mai apropiate de Sour Diesel decat de Amnesia Haze. E stiut ca soiul asta are doua fenotipuri, dar astea 3 par foarte asemanatoare. Cred ca acusi le paste niste 12/12, deocamdata fiind pe 24/0. Ma gandesc sa reduc gradat in urmatoarele 12 zile orarul.
Totodata, as incepe cu mici doze de nutrienti, ai solului fiind gata (orientativ) peste doua saptamani ...

Mi se pare mie sau par cam stresate de la lumina puternica si/sau umiditate mica.Frunzele au marginile ridicate in sus.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mersi amice, nu ti se pare!

Da, am vazut, am ridicat deja lumina nitel. Umiditatea nu am cum sa o controlez, fiind open space. Adica am, dar e mai dificil. Vedem gradat cum se comporta. Pana acuma nici de apa nu au avut nevoie (le-am pus o singura data la transplantare), de azi insa incepe udatul.

Gata, le-am udat, plus 5mL nutrient Agro Natura/1L apa. Ca si chestie amuzanta, am udat-o cu apa plata (credeam eu). Cu ce aveam prin casa. Deschid eu sticla, ud, si la sfarsit imi zic: bai, da' de ce a pufait sticla asta cand am deschis-o? Ma uit, apa partial decarbogazificata, si ma umfla rasu: i-am dat pepsi, nu apa :) Stati, nu va ganditi la prostii, nu sunt clona lu' Sandel, i-am dat nu pepsi pepsi, ci apa partial carbogazificata cu melasa... Pacat, are o gramada de Ca si Mg. Asta e, punem de la chiuveta de acusi...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cum spuneam, am ras toate fanleavesurile de la Sour Amnesia, asa de revelion. 30g frunze ude, 6 uscate, or avea macar 5%... ceva, acolo, rezulta 300mg de... ceva: THC, CBG, oleaca de CBD, si poate niste CBC. Nu, nu ii fac analiza decat gustativ. Printre altele, vreau sa vad si eu cum e planta asta si sub forma de salata, nu doar de vapori. Care or sa fie cand da coltu ierbii. Cealalta iarba.
.
Plantele is extrem de vitale, si ramificate, or sa supravietuiasca. Au primit si topping cu ocazia asta.

Vor contribui la niste canaghee pentru un bolnav. Toleranta 0, asa ca e destul pentru el pe moment. Nu, nu eu. Eu am diclofenacul aproape, just in case.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Amu, la vremea asta, de unde mult, ca ar trebui sa mananc tot borcanul de canaghee ca sa ma fac praf...
Dar da, ai dat raspunsul corect, e doar o curiozitate in continuare. O sa fie ori THC mult si extrem de rar, ori THC extrem de putin si des, ori deloc. Bine, astea (Sour Amnesia) trebuie incercate, dar altminteri eu o sa imi fac in continuare "datoria" sa va explic despre ce daunatoare este utilizarea regulata a THCului in hrana (si aerul, care este tot o hrana) cea de toate zilele.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O sa fie ori THC mult si extrem de rar, ori THC extrem de putin si des, ori deloc.

Aici ne-am nimerit, ca si eu ma gandeam sa mai bag o doza de aia de tripuit, nu am mai bagat de un an..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Papica de Amnezica.

Papica de Amnezica.

Reteta: 100g unt se pun la topit in tigaie ceramica sau teflon. Peste, se adauga cartofi, dupa marimea stomacului, si se lasa la foc mic. Tot atunci, se adauga o frunza de iarba (sau mai multe, dupa toleranta). Dupa 10 minute se amesteca in cartofi si se pun legumele congelate, plus putina apa (o ceasca), si se pune capacul.
Intre timp se face un mujdei de usturoi. Dupa cele 10 minute se adauga usturoiul, se amesteca, si daca nu s-a evaporat destula apa, se mai lasa nitel fara capac.

Man, sa-mi trag palme ce m-a facut o singura frunza!!! Si cand ma gandesc ca era sa pun 5...

Nota: se mananca cu tot cu unt, clar!

gganjaabwoy

Active member
O frunza men?si eu nu stiu cat sa mai imi pun in cui sa simt ca traiesc:))

Ba pana acum la un tocaniț psihidelic nu m-am gandit.Mersi de idee.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Stiu omu', eu nu consideram doza ca referinta, aia e o chestie personala, pentru cartofi fu postul. Doza, las-o asa, ca nici nu doresc sa ajung la toleranta crescuta vreodata. Nu la iarba, tutun, cafea, alcool, opiu, etc...

@ganja: atentie, nu fu tocana de cartofi, ci cartofi inabusiti mai degraba. Si de fapt, mai mult cartofi prajiti, altfel exista riscul sa nu se decarboxileze iarba. De aia i-am facut in unt (in felul asta se si extrage THCul) si primele 10 minute i-am lasat sa se prajeasca. La tocana de cartofi, eventual la inceput calesti 1 minut legumele, dupa aia totul doar se fierbe, si apa e majoritara, asadar decarboxilare minima, extractie minima...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca punem la socoteala ratatouille-ul cu iarba din seara asta, eu stiu ce fan mai sunt? 4 frunze azi, ca astea ramasesera de la ultimul topping. Vorbim maine...

Latest posts

Latest posts