What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Skunk Special z Female Seeds

toptopganja said:
:woohoo: Rasman, poczekaj do wiosny pośpiech nie jest dobrym doradcą, nie pędż roślin 8tyg bo bedziesz miał 3metrowe giganty i obrosną całego twojego boxa, strata czasu i pieniędzy, ilościowo wyciągniesz więcej z mniejszych kompaktowych roślin tak jak pisałem wcześniej, z 600w spokojnie będziesz miał 500-700gr ( tyle się wyciąga pod 400w hps ), napisz jakie masz nawozy i jak je będziesz stosował.
Powodzenia, dla uciechy oka White Widow w całej swojej pięknej okazałości. :woohoo:

Jeszcze nigdy sie tak nie usmialem :D Czytalem tego posta pare razy zeby zobaczyc czy mi sie cos nie jebie haha
Kurwa co za herezje :yoinks:

Wilk

Member
toptopganja powiedz mi czy to twoja fotka ? I napisz jak to sie robi żeby z pod 400W wyciągnąć 500-700g :muahaha:

G

Guest

Big Green napisz co cię tak śmiszy też bym się pośmiał,hehehe. Pozdro
Ps. fotka moja

Last edited:
No nie ma sprawy :D Pewnie ze napisz :d
"nie pędż roślin 8tyg bo bedziesz miał 3metrowe giganty" Od kiedy to rosliny przez 2 miechy urosna ci 3 metry? pozatym kto by puscil na swawolce rosliny w boxie? Jesli stosuje sie 2miesieczny weg stosuje sie przynajmiej fim i lst i mozna planta trzymac na wysokosc np 50cm.
"z 600w spokojnie będziesz miał 500-700gr ( tyle się wyciąga pod 400w hps )" nieslyszalem zeby ktos na swiecie osiagnal 1,25g/1,75g z 1W :D Nawet wynik 1g z 1W jest bardzo trudno osiagnac a jesli juz to osiagaja to zaawansowani growerzy przy wysoko watowych uprawach. Ale jesli Ty potrafisz osiagnac taki wynik to podziel sie z nami jak to robisz ;)

G

Guest

BGW? z kad ten jadzik ;)

600w 500-700g, to nie 1,2-1,75g/W tylko 0,83-1,2g/W a to jest mozliwe ;)

na ic widze od pewnego czasu poruszenie, w zwiazku ze skunkiem, orginalnym z lat '70, jak ma sie do niego skunk z FS? moje pokolenie ne zna tej legendy zbyt dobrze ;)

Last edited:
SHAMROCK said:
BGW? z kad ten jadzik ;)

600w 500-700g, to nie 1,2-1,75g/W tylko 0,83-1,2g/W a to jest mozliwe ;)

na ic widze od pewnego czasu poruszenie, w zwiazku ze skunkiem, orginalnym z lat '70, jak ma sie do niego skunk z FS?

z 600w spokojnie będziesz miał 500-700gr ( tyle się wyciąga pod 400w hps ) a wiec 1,25/1,75g z 1W :D pozatym wynik 0,83-1,2g/W i tak jest bardzo trudno osiagnac.
Jadzik? niekapuje :D

G

Guest

nie pozostaje mi nic innego jak dolaczyc sie do pytania kolegow ;)

im blizej magicznej liczy 1g/W tym trudniej, dodatkowo doliczajac sobie pobor pradu z wiatrakow wydaje sie to nierealne

Last edited:
Czemu wszyscy ryja z toptopganja?? Przyznam opsiagnac 1g z 1W to jest wczyn! Watpie czy ktos wyciaga 0.8g z 1W na tym forum!
Toptopganji sie cos pomieszalo poprostu! Pozdro

G

Guest

powiedzmy że prąd mam za darmo :p więc dla mnei to się nie liczy. Chyba skąbinuje grzejniki i będę prubował od stycznia-lutego. W końcu musze mieć coś jarania na wakacje. Na start mam 2 000 zł. Możecie mi polecić jakieś nawozy dostępne w polsce (np z hemp.pl lub cannabis.fr.pl) ? tak jak pisałem marzy mi się z tej powierzchni 300-350 g (zakładając że popełnie drobne błędy) A wracając do lapm które wyżej wymieniłem którą byście mi polecili najbardziej ?

Stary jkesli masz prad za darmo to kup takie 2 lampy http://hemp.pl/produkty.php?inf=t&p...7&pks=&p=11&sz=
posadz z 20 krzaczków :) I wymiatasz hehe :)
A tak serio to wg mnie lepsza jest ta z hempa - ma lepszy odblysnik i bedzie dawala wiecej ciepla - na tym ci chyba zależy!! :)
GAd\alem z gosciem z cannabis.fr.pl i mówił ze ma nawozy z canny wiec zamow od niego na flo a na hempie kup jakies na wega.
Mysle ze 300 - 350g powinienes wyciagnac!
Pozdrawiam
PeAcE
P.S - MAsz prad na lewo podciagniety???? Ze amsz za darmo?? Czy mzoe twoj stary ma wlasna elektrownie?? <lol2> :)

G

Guest

Ogrodnik-PL16 said:
A tak serio to wg mnie lepsza jest ta z hempa - ma lepszy odblysnik i bedzie dawala wiecej ciepla - na tym ci chyba zależy!! :)

chodzilo ci chyba o wiecej swiatla a nie ciepla...
ciepla on potrzebowac bedize na flo gdy bedize faza nocy...wiec swiatlo bedize zgaszone potrzebny mu jakis grzejnik lub stara dobra farelka (chyba one duzo pradu zarly) :wave:

G

Guest

one duzo ciepla daja, moze sie okazac ze pewnego pieknego dnia zamiast topow zbierzesz siano, bo cala zywica sobie zwaporyzowala, jesli to ma byc grow box a nie grow room to z docieplaniem w nocy bedzie ciezko, moze poduszka elektryczna, daje malo ciepla, ale tez nie zre tyle pradu ;)

szkoda ze nie hodujesz w DWC, wtedy do srodka ladujesz grzalke dla rybek, wylaczas wiatraki, woda ma duza pojemnosc cieplna, taki system powinien zapewnic cieplo nie tylko korzeniom, moze nawet przyspieszyl by ich wzrost

Last edited:
G

Guest

:sasmokin: Nie zgadzam się z waszą opinią na temat ilości uzyskanego suszu z 1m2, nie mam tu na uwadze przeliczeń ile 1W/1g mnie interesuje tylko rzeczywista ilość, i tak jak pisałem spokojnie można uzyskać pod 400w 450-550gr bez żadnego problemu, producenci nasion podają że z jednej rośliny można uzyskać 150gr http://www.sensiseeds.com/bigbud/1p335.html zakładając że mamy 4 kobiety po 120gr daje nam 480gr, z 1.2m2 można wyciągnąć 500-550gr.

G

Guest

z ta powierzchnia to do soga albo innych siatkowych wynalazkow ;) a nie z 1 rosliny (choc oni to roznie podaja)

nie mam tu na uwadze przeliczeń ile 1W/1g mnie interesuje tylko rzeczywista ilość

a co masz na uwadze?

przeliczaj na waty, jak wszyscy ;) mozesz miec powierzchnie nieskonczenie wielka, bez odpowiedniego oswietlenia nie urosnie ci nic, im wiecej oswietlenia tym wiekszy plon, oczywiscie to ma swoje granice (glownie w czasie wczesniejszego wegowania)

z 1 rosliny nie trenowanej to 30-60g przecietnie? (jesli chodzi o indoorkowe, kompaktowe odmiany) o ile mnie pamiec nie myli

Last edited:
@toptopganja ale gdzie oni napisali ze na 1m^2 wejda ci 4 suczki po 150g i ze 1m^2 byl oswietlany lampa 400W?
Oni podaja wyniki osiagniete w uprawie wysokowatowej.
Realnym wynikiem jest np wyciagnieciem 0,8g/W (ktory jest i tak wynikiem ktory jest bardzo ciezko osiagnac) tj. ok. 320g/400W
Ale po co mam sie klucic.

baryl89

Member
ja mam 1200watt(za prąd nie płace dlatego 1200 a nie 600)powierzchnia 1.3m/hydro pełna automatyczna klima/9 pestek nevilles hase(odmiana dająca minimalny plon ale ja stawiam na jakość ) 3 tygodniowy veg za 4 tyg rozwieje wasze solucje na temat iości plonu a koleszce króry mowi ze z lampy 400watt da się wyciągnąć 450g przyznaje osobistego oscara

G

Guest

Witam, pozdro dla zdziskapodkowy, tak jak pisałem przy optymalnej powierzchni dla 400w 1,3-1,35m2 spokojnie można uzyskać 450-550gr, szkoda że nasi koledzy mają słabsze wyniki no ale :))), tradycyjnie white widow w całej swojej pięknej okazałości, aha pod 600w na 2m2 można zrobić 600-700gr. Pozdrawiam i czekam na obiecanego oscara hehehe:))). http://www.mdmj.info/image/tid/9

Last edited:

Latest posts

Latest posts