What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Click the link to join now and let's grow together! https://discord.gg/2RRJW2XCZU
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

SHOW OFF!! Pics!! NÄYTÖN PAIKKA!! Kuvia!!

FellaAndrene

Active member
Paraselene #1 (D48):
full


Paraselene #2 (D48):
full

Paraselene = Dinachem (Chemdog '91 x Guava Chem) x Dog Patch (Chem D x Chemdog '91 BX2).

Risteytykseen käytetty uros oli sama kuin edellisen sivun Mazatilla. Dinachem oli kymmenen vuotta vanhasta paketista popannut Diesel-tyyppistä kukintoa tuottava upea leidi.

Näistä tämä #1 on ollut alusta asti suosikki. Huurteisempi ja loudimpi jo vegessä. Tuoksu vie myrkylliseltä haiskahtaviin kemikalio-kosmetiikkamyymälöihin ysäriltä, ja kukkakauppojen roskiksille. That's just the way I like it.

#2 tekee enemmän satoa, mutta kasvutyyli on hallitsematon ja yksilö tuntuu vaativan enemmän ruokaa kuin meikäläisen kasvualustalla on antaa. Teki alabudeihin siemeniä ja löysin lopulta yhdestä sivuhaarasta pari banaania. Ei mitään tavatonta, kun ottaa huomioon, että tämä on sisäsiittoinen Chem, mutta sellainen ominaisuus, jonka toivoisi karsiutuvan jalostuksen myötä pois. Tuoksultaan kahvisempi, ehkä enemmän petrolinkatkuinenkin, mutta vähemmän vavahduttava.

Latvat valkaistuneita ja ketunhäntäisiä, koska kasvoivat aika ripeästi miltei paneeliin kiinni.
 
Last edited:

FellaAndrene

Active member
Viimeisiä viedään, 67 päivää flippaamisesta, koitan vetää seitsemään kymppiin:

full

full


Ilmeisesti nämä ottaisivat mieluusti ainakin noin 11 viikkoa kulkeakseen finaaliin. #2 vaikuttaa nopeammalta, vaikka onkin isompi ja tekee jostain syystä Haze-hybridien tyyppistä kukintoa.

Nurinkurisesti tavanomaiseen nähden, keskivälin kukinnot alkavat valmistumaan ennen latvoja, jotka kasvoivat lähelle valaisinta ja työntävät vieläkin uusia luotteja esiin.

Mitä nyt olen näiden alimmaisia budeja hieman maistellut, niin #1 on liuotinmaisempi, mehukkaampi ja kukkeampi. #2:ssa on lihaa, ruostetta ja palaneita tulitikkuja seassa. Sanoisin kuitenkin, että tuoreet havupuut, fermentoituvat marjat ja propaani ovat päällimmäisiä aromeja kummallakin.

#1 ehkä menossa jatkoon, ja ehkä kohtaamassa pari juttua Karma Geneticsiltä (Ghostrider OG & New York Amsterdam Sour).
 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top