What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שלום חברים

rootcap

Member
אני עם פונזי. צ'ם דוגי, נתת פה קצת יותר מדי פרטים בשביל שהם יוכלו לזהות אותך...
לא הייתי ממליץ להסתכסך עם מישהו שיודע עליך דברים מפלילים... תנסה לשמור על פרופיל נמוך ולפי דעתי אחרי שתסיים לעדכן אותנו ותחליט לצאת לדרך ולשתף אותנו בתמונות, תחליף משתמש בשביל שלא יוכלו לקשר אותך לתמונות...
על כל מקרה, אני מקווה שלא תוותר להם ותתעקש לקבל מפוח חדש כי זה מה שמגיע לך...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
כל דבר בעיתו. עדיף לפעמים לאכול חרא בדברים כאלה מאשר להסתכן בלאכול חרא הרבה יותר רציני בהמשך.
הבעיה היא שהידרושופ יודעים שזה השיקול שהם מוכרים לסטלנים אז הם תופסים על זה תחת.

אני מסכים שזה לא חכם לפרט אבל יש סיכוי שהבחור לא שילם עם אשראי ושאין להם את הכתובת שלו או פרטים שלו
כך שלא חובה שיש בזה סיכון
בכל מקרה אני מסכים עם פונזי שאם יש להם את הפרטים שלך וכתובת עדיף לנסות ולחכות עם הודעות כאלו או רק להגיד שנתנו לך שירות רע מאוד
זה אין לי ספק שקורה יותר מרק ללקוח אחד
או שאל תגיד באיזה יום היית
דברים בסיסיים וקטנים אבל יכול להיות שזה ימנע ממך טעויות בעתיד

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
עדיין יראו אותו פעם הבאה ועדיף פראנויה על אבו-כביר

chemdoggie

New member
איך אני יכול למחוק את מה שרשמתי בהודעה מקודם ? לא כל כך חשבתי על מה שאמרתם ונראה לי שהבחורציק כבר ראה את הדף הזה. בינתיים הסיפור הזה לא מתקדם טוב ומחר הבחורציק צריך להחזיר לי תשובה סופית.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש לך כפתור
EDIT
בחלון של ההודעה ליד ה

chemdoggie

New member
הייתי אצל הבחורציק אתמול ואחרי הרבה ויכוחים הפסדתי בסוף רבע מהמחיר ששילמתי רק בשביל לצאת מהחנות ולא להתקרב אליהם יותר ועוד הוא אומר לי שהוא יצא איתי אחלה גבר ושאין דברים כאלה כי זה היה באשמתי ועכשיו הוא מפסיד כסף גם. חבל שלא התייחסתי למה שרשמתם בפורום עליהם ועכשיו אני יכול להגיד שגם ממני הם יותר לא יראו שקל וכל מי שאני מכיר אני יזהיר אותו מהם וחבל שזה ככה. ופונזי אני לא רואה כפתור כזה יש לי רק QUOTE ו-QUICK REPLY אבל אני חושב שאני הולך לעשות משתמש חדש כי אני לא סומך על הבחורציק שם אחרי המריבה שהייתה לי איתו במיוחד שאני יודע שהוא קרא את המודעות פה בטוח.
נתראה בקרוב בשם חדש :blowbubbles:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה יכול לבקש מאיזה מנהל לעזור לך, יש גם פורום תמיכה למיטב זכרוני - תוכל לפנות באופן פרטי לאחד האחראים שם.

rootcap

Member
פראייר !
לא רק שלא הייתי מוותר להם, הייתי גם קונס אותם באיזה כמה מוצרים על הפאדיחה הזאת...

Latest posts

Latest posts