ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ми чак планове не. Мисля да го поокастря доволно пъти.
Идеята ми е че ако има повече по-малки върхове би трябвало да узреят по-бързо.
Ще го бутам докато може пък ще видиме какво ще стане (;
Аз лично много съм се наточил на хейза
Този, който гледам - на Нирвана, си е втори братовчед на Том Хилския, и двете са селекции от едни и същи семки на Positronics от началото на 90те. Дано вървят добре, да можем да сравним
Според мен и края на Октомври, началото на Ноември ще е горе-долу готово. При слънчеви Септември и Октомври ще е обрало достатъчно директна слънчева светлина и смолата ще е узряла.
Ако няма азот, че да продължава да расте и прави нови цветове и листа, едва ли ще цъфти до Декември.
Или Chocolope...Някой ако има инфо ще съм му благодарен да сподели...Повече прилича на чоколопе..Хвърлих мъжкото , за което съжалявам , ама като няма място в бокса..
Успех, времето сега е идеално за пресаждане навън, има още седмица облаци и след това би трябвало да дойде лятото
Ако се сади някъде, където няма вода и трябва да се носи, е по-добре да се гледат по-малка бройка растения - 1-3. Със същото количество вода ще обереш повече от няколкото големи растения. Аз отначало се хвърлях на много растения, които ставаха малки и нищо не даваха, а последните години установих, че 1-2 добре поляти растения са ми достатъчни